Evet yaptım öyle bir salaklıkKendi birlikte olduğu kişi sayısını bilmez ama sizin birlikte olduğunuzu öğrenince hakaret etti ama siz ayrılmadiniz, tebrikler
Estağfurullah diyemeyeceğim. Ama hala devam ettiriyorsunuz bu durumu.Evet yaptım öyle bir salaklık
missss gibi mesleğiniz var elinizde,nedir bu çekingenlik yahu!ben de öğretmenlik mezunuyum KPSS’ye hazırlanıyorum.
eee nolmuş? istediniz ve yaptınız. kararlarınızın arkasında durmayı öğrenin.Bu kişiden önce ben birliktelik yaşadım.
şaka mı yapıyorsunuz? sizinle ilgili olan bir şeye bir başkasının bu şekilde müdahele etmesine nasıl izin veriyorsunuz? hem de leş herif bir sürü birliktelik yaşamışken?? bu kimseyi ilgilendirmez,istediniz ve yaptınız,nokta!Defalarca bana sordu birlikte oldun mu biriyle diye itiraf edemedim birkaç ay sonra gerçeği söyledim ilk başta çok hakaretler etti yok kız çocuğun sana benzemesin yok ben sen kimseyle birindeyim yaşamadın diye seni çekiyordum falan. Bu arada kendi birlikte olduğu kişi sayısını bilmez.
e yuh yani,adam resmen sizi aşağılıyor farkında mısınız??Tekrar yeni birine kendini tanıtmak zor geliyormuş gelen de benden iyi mi olacakmış
niye ona bırakıyorsunuz ki?? totosunu kaldırmışsınız,habire o karar veriyor,habire o affediyor vb.. şimdiye bu adamı çoktan terk etmeniz lazımdı!! kurbanlık koyun gibi hakkınızda vereceği kararı bekliyorsunuz bir de! ay çok sinirlendim kusura bakmayın!!En nefret ettiğim şey belirsizlik. Artık bir karar vermesini istedim
yahu delirdiniz mi?? gitmeyin,bir de ayağına mı gideceksiniz onun? öyle güzel sindirmiş ki sizi,ne dese yapıyorsunuz,sürekli kendinizi suçluyorsunuz!Ya ben kalkıp 800 km yol gideceğim 1 saat bile olsa. Konuşmuyoruz şu an yazmıyor, aramıyor.
Offf okurken delirdim sinirden resmen yamissss gibi mesleğiniz var elinizde,nedir bu çekingenlik yahu!
eee nolmuş? istediniz ve yaptınız. kararlarınızın arkasında durmayı öğrenin.
şaka mı yapıyorsunuz? sizinle ilgili olan bir şeye bir başkasının bu şekilde müdahele etmesine nasıl izin veriyorsunuz? hem de leş herif bir sürü birliktelik yaşamışken?? bu kimseyi ilgilendirmez,istediniz ve yaptınız,nokta!
e yuh yani,adam resmen sizi aşağılıyor farkında mısınız??
niye ona bırakıyorsunuz ki?? totosunu kaldırmışsınız,habire o karar veriyor,habire o affediyor vb.. şimdiye bu adamı çoktan terk etmeniz lazımdı!!
yahu delirdiniz mi?? gitmeyin,bir de ayağına mı gideceksiniz onun? öyle güzel sindirmiş ki sizi,ne dese yapıyorsunuz,sürekli kendinizi suçluyorsunuz!
ayrılın,net!!
ay burayı görmemişim!! kan beynime sıçradı!! pislik adam bakire kadın istiyormuş,bir de size sırf bu yüzden katlanıyormuşmuşmuş!!!!sen kimseyle birindeyim yaşamadın diye seni çekiyordum falan.
Ben de diyordum ki bu ayı sayısını unutacak kadar kimlerle ilişki yaşamış. Kadınlar neden böyle?Ya ben kalkıp 800 km yol gideceğim 1 saat bile olsa.
Sonradan da toparladı tabii namus böyle bir şey değil falan bir sene oldu bu konunun açığa çıkalı ondan sonra hiç lafını yapmadı ama Kocaman bir salağımay burayı görmemişim!! kan beynime sıçradı!! pislik adam bakire kadın istiyormuş,bir de size sırf bu yüzden katlanıyormuşmuşmuş!!!!
konu sahibi kendinize saygınızı yitirmeden AYRILIN bu adamdan!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?