evet hiçbir çabası yok sürekli barışmak istiyor ama öyle boş boş bir özür dilemişliği bile yok..
sonra da başlıyor benim hatam sevmek benim hatam dürüst olmak arabeske bağlıyo resmen.. aynen barışmamak için direniyor sanki.. bir insana ne kadar şans verilirse o kadar şans verdim ben bu insana.. ama yeter bu sefer çok kararlıyım ya o fedakarlık yapıcak ya da bitecek..
seninki de ses vermiyor en azından tamam bitti bende kabul ediyorum deseydi yoluna bakardın ama o da yok.. bence yine senin dayanamayıp döneceğini düşünüyor yani büyük ihtimal.. bir an önce şu olaylar kesinleşse ya öldürmüyor süründürüyor resmen bu şekilde..
evet hiçbir çabası yok sürekli barışmak istiyor ama öyle boş boş bir özür dilemişliği bile yok..
sonra da başlıyor benim hatam sevmek benim hatam dürüst olmak arabeske bağlıyo resmen.. aynen barışmamak için direniyor sanki.. bir insana ne kadar şans verilirse o kadar şans verdim ben bu insana.. ama yeter bu sefer çok kararlıyım ya o fedakarlık yapıcak ya da bitecek..
seninki de ses vermiyor en azından tamam bitti bende kabul ediyorum deseydi yoluna bakardın ama o da yok.. bence yine senin dayanamayıp döneceğini düşünüyor yani büyük ihtimal.. bir an önce şu olaylar kesinleşse ya öldürmüyor süründürüyor resmen bu şekilde..
kesinlikle geri döneceginizi düşünüyolardr... ve cevap alamadan beklemk çok sinir bozucu oluyo bilmezmiym of off...
kesinlikle geri döneceginizi düşünüyolardr... ve cevap alamadan beklemk çok sinir bozucu oluyo bilmezmiym of off...
kararından dönme sakın en iyisi bu bencede!! evet bencede öle düşünüyor dönmeyeceğimi farkettiğinde aklına başına gelecek belki ama oda çok geç olmazsa artık..( evet bu resmen süründürmek ne acını çekebiliosun doğru düzgün ne başka bişi düşünüyorsun.. insanı allak bullak eden bişi.. (
ya evliliğin bu halinden daha mutsuz olursa??
cnmya ççanlamak çok güç gerçekten..ne yaptığını kendi de bilmiyor gibi..cnm artık akışına bırakıcaksın..biliyorum çok zor ama en doğrusu bana bu gibi geliyor..tabi karar senin..sorumluluğunuda üstlenecek olan sensin..senin sabrını sınıyor olabilir bunu da aklından çıkarma
benimki bir ara susuyor ses etmiyor sonra bir konuşmaya başlıyor diyorum keşke hiç konuşmasaydı çünkü o benim suçum yok sen uzatıyorsun dedikçe benim gözler direk ağlamaklı oluyor.. sonrada kendime kızıyorum değer mi diye
bu sefer kararlıyım baya hiç bu kadar kararlı olmamıştım.. o mu haklı çıkacak ben mi hadi bakalım..
inşallah seninki de pişman bir şekilde geri döner ya da bir kesinlik bile kazansa rahatlicaksın şu anda.. :18:
yaa inşallah düzelir ve mutsuz olmayızçok güzel mutlu günlerimiz oldu zor günlerimizde hep yanyanaydık bilmiyorum belki bu yıprattı biraz. ben ona sürekli anlatmaya çalışıyorum halimi sonuçta ucunda ikimizin mutlulugu var. ama huylu huyundan biraz olsun vazgeçse ben razıyım.
inşallah düzelir ve çokta mutlu olursun cnm.. dimi huyundan birazcık çokta değil birazcık vazgeçsee razı olacaz belkide ama iştee...
ya da onlar kadar vurdum duymaz olmak gerek. gece gece sıkıntıdan bir sivilcem daha oldu
emin ol şimdi oyunu kuralına göre oynuyorum ama ne var sanki oda beni anlamaya çalışsa bu gerçekten zor bişe olmasa gerek bence. tatlı tatlı geçinsen. bu durum erkeklerin pohpohlanarak yetiştirldiginden oluyo sanırım. ama şunu anladım kesinlikle taviz vermiyceksin o senin peşinde koşacak sen onun degil o arıyacak umursamaz gibi yapıcaksın. erkekler bizi kıvama gitirdiklerini düşünerek okadar çok degişiyolarki nasıl olsa biz affedrz kabul ederiz.
buna sevindim en azından sende öğrenmişsin artık oyunu.. :) işte onlar anlamaya çalışarak yoramazlar hiç kendilerini bir yerleri incinir sanki halbuki kafaları bile daha rahat eder sorunlar geçer dırdır biter bunları göremiyorlar işte... aynen dediklerini gibi cnm..
ögrendim ama uygulamada zorlanıyorum:) ne kavgalar ne dırdırlar ettım ama en azından tavrım ortaya koymakta ıyı içime atsam daha beter olurum. duygusal zekalrı bence bizden alt seviyede ondan böyle oluyo:) bence sende hiç takma kafana beklemede ol. senin için hayırlı ne ise ol olsun.
içine atma asla ztn ozaman mutlu olamazsın hiç.. düzelmiş seninki en azından bizimki kadar ileri halde değilmişki o noktaya gelmişsiniz cnm gerçi bizde yaza yapıorduk nişanı ya neyse..
ben beklemedeyimm ztn ama artık sanki onu değilde sadece bitmesini bekler gibiyim hevesim de yok umudumda isteğimde tuhafım.. bakalım bekliyorum ararsa konuşunca anlayacam sanırım sağol cnm bende öle diyorum artık hayırlısı ne ise o olsun ama olsun artık ..(
bende çok kötümserken nişan oldu derken dügün tarihi alındı sorunlar devam ediyo ama sabretmek lazım galiba karşıdakinden emin olmak. aramız limoni olsada ben aşıcagmıza eminim. pozitif olalım sabredelim bizim verdegimiz degeri hakketmıyosa yolumuza bakmak en iyisi.umarım senin durumda netlige kavuşur güzel heber alırız.
bende bukadar kötümserken ve korkularım tereddütlerim varken çok düşünmeye baladım ve olay buraya kadar geldi bir ömürr diyorum hep bir ömürr geçermi öle düşündükçe böle oldu işte.. pozitif olacak hal kalmamış bende sanırım.. tamda öle düşünüyorum verdiğim değeri hakedecek bişiler yapmsa en azından verdiği değeri gösterse tabi veriorsa işte.. ,umarım cnm ya umarım bir an önce netleşir hbr alacağınız kesin ama güzel mi olur kötümü bilemiyorumm..
inş sana deger veriyo ve mutlu olucaksanız ıyı haberler gelişir. ama kötümser olma bence sonucu kötü olsa bile vardr mutlaka bi hayrı belkide büyük sıkıntılardan kurtulmuş olucaksındrı yada çok iyi kısmet vardır önünde. benimki bir düşünce ama içindeki durumu en ıyı sen bilirsin...allah iç sıkıntını bir an önce alsın. iyi geceler.
hiç uğraşma boşver salla gitsin eski köyden kasaba olmaz çünki bende 3 yıl birliktelikten sonra evlendim ama herşey daha kötüye gitti şimdi boşanmayı düşünüyorum çok pişmanım keşke önceden bıraksaydım sende benim gibi yapıyorsun yol yakınken dön bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?