,daha da karışmış olay.. bi süre konuşma istersen düşün taşın olayı yaşayan sensin bence de eksilerini artılarını bi tart kafanda.. yanyanayken mutlu musunuz böyle sorunlar oluyor mu bunları düşün bakalım..
bir de ona de ki "sen daha şimdiden beni bu kadar mutsuz ediyorsun evlilik daha zor o zaman daha mutsuz olacağımı düşünüyorum sen böyle yaptıkça" bakalım ne dicek..
ayyy evet ya daha da karıştı iyice gıcık oldum!! evlenince niye mutsuz olalım sorunumuz bi telde konuşmamak yanımdayken mutsuzmusunki dior bana!! sorunu sadece telde konuşmamaktan kaynaklanan ilgisizlik sanıor!! ve ayrılığı kabul etmiyorki ona göre ayrılamayız hiç nekadar tartışırsak tartışalım farketmiyor çok rahat gerçekten bittiğini anlasında aklı başına gelsin!! şu anda inan hiç istemiyorum artık çok gıcık oldum dün konuştuğumuzda sinirlendim kapattım zatn teli artık gerçekten bitti diyerek offf bunaldım resmen ya.. aklı başına gelirde gerçekten bensiz kaldığını farkederse ne ala edemzse zaten bitmişizdir sevgide boşturr artık yapacak hiç bişiyim kalmadı isteğimde kalmadı okadar gıcık oldumkiii..
sen naptın konuşuyormusun barıştınız mı?