Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok cnm ya boşuna üzülüyorsun msj atmanın hiçbirkötü tesiri olmaz dah bile iyi en azından derdini biliyor..sseni seviyorsa illaki arayacak..
5 yıl sevmese seninle olurmu..mesaja hiç takılma..arayacak insan mesaja bakmaz arar..bak bir ay sürmemiş hiç ayrılığınız..bu da sürmez..

sandığın kadar kolay olmuyo canım beklemek ,ya da tınlamamak..sende üzüleceksin,kafaya takacaksın ama sabret.. benim ki 1.5 ay aramadı 3 ay aramadı ama yine de bensiz olamadı..ben sabrettim,başka şeylerle ilgilendim,arkadaşlarımla oldum.yani yalnız kalıp düşünmeye zaman bırakmadım kendime. sonra tıpış tıpış geldi..çünkü biliyor ki benden başka kimse çekmez onu.. düzeldi mi ? hayır. ama anladı hatasını. zaman zaman yine yapıyor. şimdi yine konuşmuyoruz..bi yerden sonra artık sende bıkacaksın.. evlilik ,flört dönemi gibi kısa değil.bir ömür boyu... mantık ,kalbin önüne geçiyor zamanla......gelişmelerden haberdar edersin. üzülme sen,kaybedecek biri varsa sen değil odur. bunu sana moral olsun ya da gaza gel diye söylemiyorum.. sen elinden geleni yapmışsın. gerisi gidene ait. mutluluklar..

Bu arada burcu başak olabilir mi ki ? :)

Son düzenleme:

öle mi diosun... teşekkür ederim canım yaa bana zaman harcıyorsun böle konuşmaya okadar ihtiyacım vardıkii.. ( ama bi sorun daha var aslında ben aramasını isteyip istemediğimi bile anlayamıyorum şu anda!! bir tarafım bitsin gitsin dior böle olacaksa ama bi tarafımsa onu yanımda istiyor...

rica ederim cnm sen kendini yıpratma yeter ki..sen şimdi ona çok kızgın ve kırgınsın..ama amaç zaten onu değişmesini sağlamak..değiştiğinde tüm bunları unutacağına eminim..kadınlar bir tane güle tav olur.. mühim olan tüm bu savaşına değen birimi onu anlaman ..denemeden de anlayamazsın..

evet benimkide aynen o lafı kendi bana dior ztn senden başka kimse bukadar çekemez beni die kendide kendini biliyor!! ee ama düzelmemişki seninkide dediğin gibi evlilik bu bi ömür sürecek beni korkutanda bu ya ozaman herşey daha kötü olursa ozaman çekip gitmek bukdar kolayda olmayacakki şimdi bile çok zorr... ( ama bende öle düşünüyorum ben bu ilişkiyi ayakta tutmak için elimden geleni yaptım hatta son on onbeş gündür sürekli yazıorum ona bak böle davranma mutsuzum ben yanımda ol bak kötüye gidiyor yapma bir sürü uyarısını yaptım adam banamısın demedi ondan sonra ayrılmaya karar verdim ztn.. yani ben elimden geleni yaptım bundan sonrası artık ona ait.. seviyorsa bişiler yapacaktır ama buna beni inandırması gerekecek bundan sonra...

onun burcu aslan benimki oğlak

off cnm ya nasıl yıpratmayımki.. ama evet şimdi bundan sonrasında işte onu anlayacam artık bukadar savaşıma yıpranmama degen birimii ve bundan sonrasında mutlu edebilecek mi bi güle tav olma zamanını geçtik

canım herkes bir değil ki..ona bakarsan sevgililik döneminde çok arayıp soran sevgilisinin üstüne düşen erkekler evlilik döneminde bambaşka bir karaktere bürünebiliyor duymuşsundur bunları..sen deneyip görüceksin..ne kaybedersin..daha en başından umutsuz olma lütfen..

bizi bana hep derki ben bu sıkıntıları söylediğimde ya aramakla mı herşey yada msj çekmeklemi yanımdayken mutsuzmusun biz evleniincede tüm bu sorunlar kalkacak ortadan arama derdi falan kalmayacak hep yanyana olacaz kendi kendine yazıp çizip oynama bunlardan dolayı dırdır yapıp huzursuz olma derdii...yani belkide senin dediğin gibi evlenince bunların hepsi geçecekti ama bukadar bst değilki bu ben uzaktayım sonuçta ve burda hiçbirşey yok şehre çok uzak bir köydeyim burda tabiki onun aramalrına msjlarına ihtiyacım var seven bunu anlayamaz mı zoruma gidiyor bunlar!! konuşamıyoruz bile onunla... off napcam ya ama içim çok kötü şuan keşke msj atmak yerine yine son kezde olsa arasaydım bunda gurur olmaz konuşsaydım yine aynı tepkileri verirse ozaman bukadar düşünmezdim bile neysee umarım arar ya hiç yoktan bi konuşmak istiyorum yani bi nediceğini duymak istiyorumm (

anlıyorum..seni sevmese böyle evlilikten konuşmazdı demk niyeti ciddi..ama tam olarak saygı duymuyor..aranızdaki sorun da bu zaten..birz dikkatli davransa hersey düzelecek..kafasına göre hareket ediyor ama bu bencilce tabi..ama kesinlikle beklemede kal..ilk hareketi ondan bekle..yoksa bir gram değişmez bunuda söyleyeyim..beklediği davranışı yapmış olursun yine..
neyse cnm ben yavaş yavai iznini isteyeyim malum yarın iş günü..tekrar konuşuruz yarın uğrarım topiğine..sakın yanılıp yenilip telefona sarılma kızarımmm
iyi gecelr..bi dua okuyup öyle yat bu gece rahatlatır seni..

evet ya istediğim okadarcık birazdaha önemsediğini hissettirerek davransaydı herşey düzelecekti ama yapamadı.. beklemedeyim cnm aramayacağım kesinlikle o msjımın üstüne aramam ztn çok sağol yanımda oldugun ve destek verdiğin için yarın mutlaka uğra.. iyi geceler bana bu gece uyku gelmez... (

canım uykundan olma..düzeninden şaşarsan kkendini daha yorgun ve üzgün hissedersin..bi bardak süt iç..düşünmemek için bi kitap al eline..gözlerin kapanıncaya kadar oku..iyi gecelr cnm..üzme kendini lütfen..o uyurken sen ne diye uykusuz kalıcaksın..önce kendini düşün..

haklısın önce kendimi düşünmeliyim ztn en büyük hatatmda bu değilmi onu kendimden çok düşünmem!! ( iyi geceler cnm uyumayı denicem...

moralini bozucam ama seni seven insan önemseyen insan bunları yapmaz.öncelikle şunu sölemek istiorum aranızdaki çok ciddi bir tartışma diil günlerce aramıcak msj atmıcak kadar abartılacak bişey diil.senden ayrılmak istiyor olabilir ama bunu dile getiremiyordur senin bişeyler yapmanı beklediği için böle davranıo olabilir.benimde4 yıllık bi ilişkim vardı ve bu ilişki uzadıkça birbirimizden uzaklaştık.ondan ayrılmak istemediğim içinde sürekli alttan alıodum oda seni seviyorum diodu ama asla inanmıyordum.baska biriyle çıktığını düşünüodum ve bunu kanıtlamaya onun yüzüne bunu vurmaya çalışıodum ama uzun bi zamanda saklamyı becerdi baska biriyle çıkıomuş çıktığı kızıda tanıodum hani 5 kuruş etmez derlerya o kızlardan ilk baslarda çok üzüldüm ama şimdi aradan 1 sene geçti hala aklımda ama sevgi die bişey yok içimde ayrıcada arayıp msj atıo köpek gibide pişman olduğunu sölüo ama artık fayda yok sana diyeceğim şuki kendini hiç üzme herşey olacagına varır.çok yüz verme bırak gidecekse gitsinnn... (((((GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİŞMİŞTİR BEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR)))...CNM BENİM KENDİNİ HİÇ ÜZMÜLME : ÇOK ÖPÜYORUM SENİ ...

aramızda tartısmada yok ki ben kendi kendime yazıp çizip oynuyormuşum gereksiz trip atıormuşum ondan neden trip attığımı düşünen yok önemseyende yok! dediğin gibi önemseseydi ztn bu noktaya gelmezdik hemde ikinci kez!! ama ben başka birinin olduğunu sanmıyorum o pek mümkün değil hani kendimi avutma falan değil bu olmadığından nerdeyse eminim ama tabi erkek neticede genede bilemeyiz tabi ama bence öle biri yok yani varsada beş yıldır mı var çünkü hep böleydi sonradan olmadıki! artık yüz verme gibi bi durumumda kalmadı ztn artık ayrıldım dün ama bundan sonrasında ne olacak bilmiyorum.. bide üzülmemek elimde değilkii (( teşekkür ederim yorumunun için en azından kendimi haklı görüyorum doğru yaptığımı düşünüyorum yorumları okudukça buda birazda olsa rahatlatıyor beni.. ((

konunu başından beri takip etmeye çalışıyorum önce onu belirtim okudukça huylarının aynı olduğu kanaatine vardım.. yani mesela insanlar ikiz yaratılırmış derler ya bizimkilerinde huyu ikiz gibi sevgilin benim erkek arkadaşıma çok ama çok benziyor..
biz de sorunlu bir süreçteyiz şu an seni çok iyi anlıyorum mesela bende şimdi ondan bir çaba görmeye çalışıyorum(her ne kadar hevesimi kırsa da) ama göremedikçe insanın sevgisini kırıyor bunlar .. kendinde hiçbir suç görmüyorlar bize karşı bir özenmeleri yok üstüne bir de evlilik hayalleri kuruyorlar.. insanı evlilikten soğutuyor bunlar zira ben soğumaya başladım bile.. en iyisi mantık evliliği sanırım.. ya da hiç evlenmemek diye düşünmeye başladım..

mesaj tekrarı...........................

Son düzenleme:

evet kendilerinde bi suç görmüyorlar ona sorsan herşey yolunda gidiyordu.. sen ne yapmayı düşünüyorsun peki bu süreçte? ayrıldınız mı?

yemin ediyorum kendimi gordum yaa.. dirdir,tripci oldugunu dusunuyosa bence donmez gibi. cunku cok bikiyorlar bu tutumdan. ve hep ayni seyleri yasamisiz. birlikteyken cok mutluyuz ertesi gun yine ilgisizlik.. seviyordu diyordum yanimdaayken gozlerinin ici gulerdi ama ayrilinca ilgisiz.. msj atmaz, hep konusacak miyiz , falan derdi. gerci ben de abarrtim biraz belki. bunu uzerinden 1.5 gectkten sonra yeni yeni anliyorum. cidden psikolojim o kadar bozulmustu ki bu dengesiz tutumlarindan dolayi. bizim iliskimizi o bitirdi. kesin ve kararliydi ve zaten donse donerdi. su an benden nefret bile ediyo olabilir. degmiyo ya. donse yine aynilarini yasariz zaten. ki sen de cok iyi biliyosun bunu.eminsindr hatta degismyecegnden.alismak zor bence de. ama sevgi, aliskanlik falan bagliyo kopamiyosun ki. senin daha 1 gun olmus gerci donebilir erkek arkadasin. benimki kadar kararli ve inat degildir.. bekleyip goreceksin. ama mantigim yavas yavas oturuyo olmayacagina inaniyorum cunku ilgi gostermeyecek ve ben mutsuz olucam:S arkadaslarina asik resmen. onlarla benden cok ilgileniyo. onlar vaaken aramayacakmisim,biliyomusum ben nerde oldugunu sonucta konusmak msj atmak ne kadar anlamsizmis, milletin iliskisne gipta ediyorum.. hayirlisi olsun artik. dusun dusun kafayi yicem..

hep aynı şeylerden bahsetmişsin doğru! arkadaşlarına aşık resmen bizimkide nerde olduğumu bilmiyormusun dio doğru nerde kimle biliyorum ama anlamsız bişi yaptığı! yani bizde ayrılan benim ama ayrılan tarafın kim olduğunun pekte önemi yok sonuçta sebepte o!! dönermi dönmezmi hiç bilmiyorum ama değişmeyeceğini biliyorum doğru söylüyorsun işte asıl sorunda bu ztn dönerse ne yapacağıma kesin karar vermem lazım geri barışmak isteyip istemediğimi bile bilmiyorum!!( çünkü aynı şeyler yaşanacak bu beni nekadar mutlu edecek evlensem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…