- 5 Şubat 2012
- 3.992
- 2.628
- 373
evet aradığında aynen senin dediğin gibi davranmayı düşünüyorum bende!!
bide yorumlardan etkilenip bitirmedim ama bide şöle bişi var uzun zamandır hep böle devam eden bi süreç benim bıkmışlığım yorgunluğum tükenmiş heyecanım yani pek ani bir karar değil aslında bu!! yazın yine aynı sebeplerden ayrılmıştım ben hemde ozaman bundan daha kararlıydım bitirip yoluma dönmüştü çok kötü bi halde geri dönmek istedi bensiz bi hayat düşünemezmiş benim mutsuzluğumu farkedememiş onu böle sevdiğimi bunlardan bukadar mutsuz olduğumu görememiş falan dedii bundan sonra farkındayım ne olur affet beni bunca zaman hakettiğin ama gösteremediğim sevgimi göstermmeme izin ver bana tekrar herşey çok güzel olacak bana bi gün gelip iyiki beni yolumdan döndürmüşsün dieceksin falan filann dedi bende tamam ozaman dedim devam edelim ama bak yine film başa sardıı.... yine öle olursaa??bunlardan mutsuz olduğumu bile bilee yine böle davrandı bu sözleri söyledi bana belki bu ömür boyu değişmeyecek bende hep mutsuz mu olacam. (( bunu bilemiyorum işte!!
yorumların hepsini okuyamadım ama resmen şuan seninle aynı durumdaym yani ayrılık evresi diyim bnmde 3 yıllık ciddi bi ilişkim var hatta vardı yarım saat önceye kadar bıktım artık ilgisizliğinden benimkide klasik telefonla konuşmayı sevmeyenlerden aslında ona göre herşey çok iyi çünkü her zaman alttan alan benim artık o kadar sıkıldım ki kendimi erkek onuda kız gibi hissediorum hep ben onu mutlu etmeye çalışıyorum sıkıldım artık, az öncede tlf yüzünden kavga ettik ve galiba ayrıldık 11de işten çıkıyo bende 11bçk gibi aradım buaralarda (çok hastayım birazcık olsun ilgi bekliorum) açmadı sonra bu beni aramış 5dk sora gördüm tekrar aradım meşgul bi yarım saat 45 dk meşguldü bende buna gelemiorum benle 5- 10 dk konuşmaya sıkılır uflayıp puflar milletle konuşuyo kıskançlık şüpe fln değil sadece bunu kendime yediremiorum inatla aradım sonunda açtı ve artık saydım agzıma geleni yüzüme kapattı bende bi sinirle msj attm ve ayrıldım artık dayanamıorum o kadar çok şey atlattık ki beraber o kadar fedakarlıklar yaptım ki bunlara dayanamıorum ya bi beni aramasını istiyorum die sık boğaz ettimi söylüyo ya bu mu yani, artık gerçekten dayanıp aramamak istiyorum en azından uzun bi süre burnu sürtsün istiorum ama dayanamıorumda napıcağımı hiç bilmiorum sinir oluorum artık ya.:2:
korkularını anlıyorum cnm..ama o senden af dilediğinde sonrasında değişim göstermiş..ama sen zamanla dizginleri yine onun eline vermişsin..yavaş yavaş tekrar eski haline döndüğünü farkettiğinde tutumunu değiştirecektin..onu kendi silahlarıyla vurucaktın ki aynılarını sana
yapamasın..şimdi birikmişsin ve patlama yaşadın..kimseye çaresiz görünmeyeceksin maleses dünyanın kanunu bu..hala seviyorsan bi şans isterse bi düşün derim..senin de hatalrın yok mu sence bu kadar taviz kime versen şımarır..tavrını koyacaktın yanlış davrandığında..
aynen ya bendeki durumda aynen böle hep alttan alan ben arayan soran uğraşan ben oyüzden de onlar böle ya!! bende sadece arasın istedim bunca zaman başka bi bekletim olmadı herşeyi geçtim bu olsun baride katlanayım görmeyim diğer şeyleri dedimm ama o iyice elinde gördü beni!! bende hep dırdır yapıormuşum ona göre acaba neden dırdır yapıorumm ...(
biz zorluyoruzdur belkide yürümeyen bi ilişkiyi yürütmeye uğraşıoruzzdur..?
evet en büyük hata bende zaten onu bu hale getiren benim!! kendi yapısıda bu adamın ama bende bu halde kalmasında sesimi çıkartmamışım hep sen öle diosan tamam meşgule alır tamam hiç aramaz olsun ben arıorum konuşuoruz ya ne farkedecek... aslında çok şey farkediyormuşş...
gerçekten çok doğru sölüyorsun hep ellerinde görüyolar bizi inan azcık tanıyosam onu aramaz beni çünkü benim arayacağımdan emindir dayanmalıyız aramamalıyız çok sıkılıyorum ya onca yaşananların fedakarlıkların üstüne böle küçük şeylerle hala ugraştığım için uyuz oluorum daha çok birbirimize kenetlencekken şu halimize bak onu sık boğaz ediyomuşum ya bıktım artık naz yapması gereken benim ama sürekli erkek gibi onun nazını çekiorum artık kendi kişiliğimdende ödün veriorum evet çok üzülüyorum bunları sölerken içim acıyo dayanmasıda çok zor onca seneden sonra ama bölede devam etmio hep üzülen ben oluorum hep sineye çeken ben oluorum bıktım artık evlenmeyi düşünüyoduk sözde evlenince nolcak kimbilir( dayanıcam bu sefer ve aramıcam birbirimize güç verelim sende sakın üzülme ve arama eğer gerçekten seviyolarsa zaten adam gibi çıkarlar pişman olurlar ve bunu bize gerçekten inandırırlarsa ozamn ancak yoksa yok artık ya bizde insanız. Milletin sevgililerini görünce gıpta eder oldum vallahi artık ya (
aynen canm..hani karşındakini değiştiremezsin deniliyorya ben buna inanmıyorum..bu beni düşüncem tabi..ben evliyim..eşimde ilk tanıştığımız dönemlerde aynen böyleydi..onu çok sevdiğim için inat ettim bırakmadım değiştiririm dedim..tabi bu epey bi zman aldı hatta umutsuzluğa kapıldığım anlar çok oldu..ama şimdi sonuç allaha şükür gayet iyi..ararım ulaşırım benide uzak olduğumuzda sık sık arar..ulaşamazsamm korkuyla arar öyle kızacağımı bilir..ama bunları zorla yaptırmadım tabi bende çok uğraştım az çekmedim zmanında..sevgiyle ilgiyle yaptım bunları ama bana yaptığı yanlışların aynısını bşlerek ona yaptım ders verdim..ince ince işledim farketmedi bile..bence her erkek doğru bi stratejiyle yola getirilebilir..ama tabi arada sevgi varsa..
gerçekten çok doğru sölüyorsun hep ellerinde görüyolar bizi inan azcık tanıyosam onu aramaz beni çünkü benim arayacağımdan emindir dayanmalıyız aramamalıyız çok sıkılıyorum ya onca yaşananların fedakarlıkların üstüne böle küçük şeylerle hala ugraştığım için uyuz oluorum daha çok birbirimize kenetlencekken şu halimize bak onu sık boğaz ediyomuşum ya bıktım artık naz yapması gereken benim ama sürekli erkek gibi onun nazını çekiorum artık kendi kişiliğimdende ödün veriorum evet çok üzülüyorum bunları sölerken içim acıyo dayanmasıda çok zor onca seneden sonra ama bölede devam etmio hep üzülen ben oluorum hep sineye çeken ben oluorum bıktım artık evlenmeyi düşünüyoduk sözde evlenince nolcak kimbilir( dayanıcam bu sefer ve aramıcam birbirimize güç verelim sende sakın üzülme ve arama eğer gerçekten seviyolarsa zaten adam gibi çıkarlar pişman olurlar ve bunu bize gerçekten inandırırlarsa ozamn ancak yoksa yok artık ya bizde insanız. Milletin sevgililerini görünce gıpta eder oldum vallahi artık ya (
mrb cnm..umarım bi çıkış yolu bulursunuz en kısa zmanda..ama bu süreçte bencede arama..ondan bekle..ABK ye bayağı yorum yaptım..konularınız benzeşiyor zaten..fikirlerim aynı yönde..ama tabi karar sizin kararınız..sorumluluğunuda siz taşıycaksınız..
dediğim gibi o aradığında ki arayacağını düşünüyorum illaki ortada 5 yıl var en azından meraktan arar..olumlu yada olumsuz bi konuşma geçecek aranızda..bu da sana bağlı..aradığında de ki kuoföre gidiyorum saçlarıma fön çektiricem..zaten oan afallar o..bunu da hissediceksin emin ol..zaten kıskanç..de ki işim bitince konuşalım..sonra 2 saat sonra ara..ki sanmıyorum ki o seni tekrardan aramasın..kesin arıycak bi dolu
soru sorucak erkekler aynı hep..
yani bu sadece bi örnekti onu pek takmıyormuş gibi davranıcaksın ama bara discoya vs böyle abartılı yerlere gidiyorum deme ters teper..kıskandırmaya çalıştığını anlamamalı..esrarengiz ol bak nasıl üstüne düşüyo..
ztn olduğum yerde barı falan geç kuaför bile yok(( ama ne zaman ararsa bunu yapim bundan on gün sonra ararsa biraz geç değilmi yada bir ay sonra!!?? ztn kaç gündür konuşmuyoruz arkasına ayrılık gelmiş.... ama ararsa senin dediğin gibi yapacam bakalım ozaman ne olcak.. ozaman gerekten anlarım ztn onunda bu ilişkiyi isteyip istemediğini yada sevip sevmediğini düzeltmek isteyip istemediğini...
inşallah canım ya, aslında gerçekten hiç aramak istemiorum çünkü biliyorum ki gene aynı şeyler olcak belki hemen deil ama kısa bi süre sonra o yüzden dayanmak istiyorum hatta uzun bi süre inatla dayanmak istiyorum ve eger beni aramassada tamamen bitsin gitsin istiyorum bende artık kız oldugumu hissetmek istiyorum,birazda ben naz yapmak istiyorum artık çok sıkıldım budurumdan ama işte sevgi ztn bi yana yılların verdiği alışkanlıkta var inşallah dayanabilrim ve aramam. O kadar hayatımın içinde ki bütün planlarımı gitceğim gelcgm zamanları yerleri herşeyi ona göre yapıodum o yüzden daha bi zor oluo herşey benm için
o kuoför olmadığını nerden bilecek..erkeklerin akılları düz mantıkla çalışır..aradığı zamanın bi önemi yok ne zman ararsa arasın senin hayatınıa gayet güzel devam ettiğini görsün yeter..ben eminim arayacağından zamanını kestiremiyoruz o kadar..seni aradığında onun içinde olmadığı bi plan yapıyo olmana sinirlenebilir bile şuna bak üzülmemiş gibilerinden ama bu ilk aşama..
öncelikle kızdırıp ilgisini çekmek amaç zaten..kavga bile etse sallmam..ama tabi çok abartma durumu..kuoföre gitmek sıradan bişeymiş gibi davran..bi bi örnek tani örnekler çoğaltılabilir..
ben,m kader arkadaşım... bi an ,ben mi açmıştım bu konuyu diye düşündün inan ki.. aynı dertten muzdaribiz. E.arkadaşın muhtemelen kendine güveni tavan yapmış ,yakışıklı ve kariyer sahibi biri.. Böyle erkeklerin klasik davranışıdır bu. Tabi karakter yapılarıda benimkiyle benzediği için bunu rahatça söyleyebiliyorum.. ama simgem in dediği gibi takmıyormuş havasına bürün.. emin ol ki bu tarz erkekler karşısındaki kadının sessizliğine ve umursamazlığına dayanamazlar,içleri içlerini yer böyle.. :) test ettim onayladm emin ol. Benim ki senin anlattığından daha beter. arama sorma. sessiz kal. onun düşüncesi ,nasıl olsa bensiz yapamaz ,hep o gelsin o konuşsun o özür dilesin diye düşünür ... senin fikirlerin hiçe sayılır ,herşeyi o bilir , onun dediği olur.. ama umursamazsan afallayacak emin ol. ezdirme kendini. herşeyine he deme. Okumuş tahsilli bir insansın,öğretmen olmuşsun.. Yetişkin bi bireysin ve doğal olarak seninde fikir ve düşüncelerin var,aklın fikrin var.. Saygı duymasını öğrensin..Herşey gönlüne göre olsun. inş. düzelirsiniz.. Eğer devam ederse de çok zorlama derim. Herşeyin hayırlısı
anladım ararsa böle yapayım herşey yolundaymış gibi.. ama beni bundan bir ay sonra ararsa ztnki bu benim için ok geç bi zaman ozaman ztn gerçekten öle davranırım yani istemem gelmesini!! beni yolumdan döndürmek için bir ay yada daha uzun süre beklerse anlamını yitirir herşey.. öyle değil mi ama zamanında bi önemi olmasın mı?
bir ay bi hafta bence hiçbir önemi yok..gerçekten seviyorsan rakamlara takılmayacaksın..zaten seviyorsan 1 aydada unutamazsın..ayrıca bi ay sürmez rahat ol..yani 5 yıl boyunca çok mu oldu ayrılıklar..1 aydan fazla süren ayrılıklar yaşadınızmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?