bencillik işte, ne beklersin ki.. onlar erkek çünkü herşeye hakları var....
yemişim onların haklarını.ama varya aptallık bnde beni cooooook uyardılar.yapma etme sana göre degil dediler üzer seni dediler yakısmıyo sana dediler gttm gördüm aldım agzımın payını ..
senden vazgeçemem ben diyip, sen benden başkasıyla olamazsın diyip bu şekilde davranması benim sevgimden emin oldgunu gösteriyor canım. kafam o kadar yoğun ki, ağlamaktan sıkıldım artık. daha iyileri olur mu, ben bu kadar sevebilir myim, yada iyi birileri gerçekten var mı acaba
yaşım yirmibir demişsin sanırım evet daha iyileri olur tekrar sevebilirsinde belkide bundan daha çok seversin sonuçta şu anda da mutlu değilsin! benim bunda önce de uzun süreli bir ilişkimvardı üç yıl kadar sürmüştü ben de ozaman ayrılınca yapamam onsuz başka birini sevemem diodum çokta üzülmğştğm uzun zaman hemde ama şimdi bak başka biri için ondan daha fazla üzülüyorum başka birini daha çok sevdim.. durum bu bi yol seçmek gerekir ve orda kararlı olmak gerekir ondan sonrası gelecektir eminimki..(
Ben birker sevgilim simdi esim...ev alacaktılar ona oda bana fikrimi sormuştu..yurt dısında yasıyordu o sıra"neyse dedimki evi al bence olurda biz evlenmesek evlendiğin kisi ile oturuşun dedim ...seviyorduk birbirimiz ama olurda olmaz hayatina engel olmayim demistim..birde ailem istemiyordu evlenmemizi...ne alicam senin icinde olmadign evi almıyorum dedi...hala söylüyorum alsaydın güzel olurdu diye olmazdı böyle iyi diyor..
Bence kesin hüküm vermeyin iliskide böyle seyler olur benimkide odunluk yapar ama 1tane iyi davranış yanında kalmama sebeb olur..
vallahı sıze şunu dıyım 5 değil 10 senede beraber olsanızz eğer daha evlenmeden bu sekılde davranmaya başladıysa düşünmeden bıtır derım sakın evlenınce duzelır ozaman farklı olur aynı ewde yasarken bunları yapamaz o zaman öncelığı ben olurum arkadaşlarını unutur vs vs vs gbı düşüncelere kapılmayın 1 erkek bastan ne ise sonradanda o oluo assında sızın en buyuk sansınız uzaklasınca gercek yuzunu grmenız olmuşş bu ilşkının üzerıne daha çok gderek sadece kendınızı yıpratırsınız başka bir sey yapmazsınız bır kere sızın ona verdığınız değerın 10/1 size vermıo baksanıza ne tel cvp verıo nede mss larınıza arkadaşları sızden daha üstun konumda bu bıle yeter onlar kadar değer verse sıze o anda meşgule atmayıp açıp 2 laf edıp daha sonra konuşalım hayatım yada vs der kapatır tabı yınede kararı vercek olan sızsınız işiniz zor devam edersenız allh yardımcınız olsun.
cnm uzaklaşınca bu yüzünü görmedimki işin kötüsü hep böyleydi ilk günde böyleydi şimdi de böyle malesef...( ama msjlar konusunda söleidklerini doğru bende bu düşüncelerdeyim ama karar veremiyorum işte şu anda tam olarak... ve bu beni daha da yoruyorr bu tavırlarına rağmen hala ayrıldım gitsin yoluna dediğimde içim garip oluo.. (
şu anda belli belirsiz bir ayrılıktayız ztn ama ne olacak bilemiyorumkiii kesin bir karara ihtiyacım var
ewet vermen gereken çok zor bır karar dıle kolay 5 yıldan bahsedıoruz ama bu kararı alırken geleceğini düşün lutfenn ilerıde evlendiğinde aynı seylerı yasayıp ayrılmak senın için daha zor suan ayrılsan bır sre aklından atamayıp bellı bır zaman sonra unutursun en azından yenı bır hayat kurana kadar ama ewlendıkten sonnra ayrılırsan o senle ölene kadar gelrr umarım anlamışsındır demek istedığımı hiç kımse için hayatını rıske atmaya değmezz bence bunları düşün zaten mantıklı yolu bulcaksın emınım.
hı bide bunun dışında bi kaç kızı daha eklemiş onlarada slm yazmışta bi bu kızdan cvp gelmiş yani onlardan da cvp gelseydi onlara ne yazardı bilmiyorum artık bu ne biçim bişidir ya(
cnm bak aklıma gelmişti benim facesin şifresini sana vermek istemeyişinden..nasıl buldun bu arada?resmen flört vari konuşmuşlar tatlım dğruya doğru yani..ama tabi öylesine bi sohbetmiydi yoksa buluşma falan düşünülen bişey miydi bilemiyorum..bence sorma biraz daha delil topla bakalım..uyanmasın facesine girdiğini öğrenip
( off cnm ya şifresini deneyerek buldum mailinin şifresini buldum onu bulunca facede de şifremi unuttum diyip yeni şifre istedim mecburen yani face şifresini bulamadım!! oyüzden face şifresi değişti girdiği zaman o giremicek ve muhtemelen benim yaptığımı da anlayacaktır!! sormadım ona bişi zaten hala konuşmuyoruz yani hala aramadı hiç!! ona sorsan ölesine bi sohbet diyecek ama kızı ekleyen kendisi ( yani kız buna arkadaşlık isteği gönderse kız yazmış olsa hadi neyse dicem kız yazmış buda takıldı belki dicem ama ekleyen bizimki ( yaa buluşma düşünülmese bile bukadarı bile yetmezmi ya!! düşüncesene cnm biz o akşam 8 gibi falan tartıştık işte o son anlattığım telde tartışmamız onun gecesi msjlaşıor böle bide ( böl kızla sevgili falan olmaz hani öle bişiye gitmez olay belki ama şu yazışmaya bak ya iğrenç
evt cnm hoş değil birde tek o kızı eklememiş yani..farklı bi kimliğe bürünüp bundan randevu istesen ne olur acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?