onu sana hatırlatan herşeyden uzak dur... onu düşünmeye başladığında başka şeylere odaklan...
duygusal şarkılardan filmlerden filan uzak dur.
herşey gibi buda geçeçek herhalde... (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu sana hatırlatan herşeyden uzak dur... onu düşünmeye başladığında başka şeylere odaklan...
duygusal şarkılardan filmlerden filan uzak dur.
birlikteykende kaldırılmıyor cnm ya ilgisizlik herhalde hiç bir koşulda kaldırılmıyormuş ( üstüne başka şeylerde eklenince
siz ne güzel sevgiliyken gayet güzel geçirmişsiniz ee evlenincede ister istemez azalıyordur elbet ilgi okadarda olur artık..
umarım bende bundan sonra güzel bir ilişki yaşarım mutluluğu yakalarım biryerlerinden...
kendini şartlama evlenince ilgi azalır diye...
valla azalmayabiliyor.
bu arada şunu da belirtmekte fayda var; her ilişkide inişler çıkışlar olur...
hemde nasıl neler neler dönüyorr sinirlerim altüst oldu ((
evet ben belki konuşup düzeltiriz diodum ama kaç gecedir ettiğim tek dua allahım ne olur hayırlı değilse bana bi yol göster bana bişiler göster ve bitsin artık bu karmaşa dedim hergece düşün face şifresini mail şifresini falan hiç birini bilmiyordum bi anda aklıma geldi bir kaç denedim ve buldum şans büyük bir şans yani sonrada bunları gördüm ( yani demkki olmaması gerekiormuş amaa bunca yıl sonra böylemi olmalıydı çoooook zoruma gittii bukadar değersiz hissetmek ben arar die beklerken offf (
herşey gibi buda geçeçek herhalde... (
bence tam tersiini yap. acıklı şarkılar dinle, romant,k filmler izle.. bıkana kadar ağla.. şimdi kendini sıkıp ayakta durmaya çalışsan sonra tökezlersin.. bi ayın kötü geçsin ondan sonrakiler iyi geçsin.. umarım düzelirsin....
ayrildinmi? naptiniz?
teşekkür ederimm inşallah buda geçecek... artık farkettimki ağlayamıyorum bile galiba çoktan tükenmişim yada sonradan vuracak benii.. ( ama dediğin gibi acıdan kaçtığım yok çekeceksem çekecem elbet bi toparlanma yeri de vardır..
önemli değil ya senin dediğin gibi bu ilgisizlik işten kaynaklansaydı belki bu halde olmazdık ama iş değildi sebebi ve evet ayrıldık umarımki herşerde bir hayır vardır lafını doğrularımayrılmışsınız galiba ben diğer yorumları okumadan yorum yapmıştım arkadaşım kusurabakma inş. hakkında hayırlısı olur üzme tatlı canını herşey olacağına varır.her şerde bir hayır vardır elbet :)
Hayırlısı olur umarım. Her şey gibi bu da geçer. Sıkma kendini, ağlamak gerekiyorsa ağla, gülmen gerektiğinde de tebessüm etmeyi unutma. Hayat devam ediyor sonuçta.
cnm nasılsın? umarım iyisindir
umarım daha iyi olursun ve hayırlısı olur senin için.. -ki istersen neden iyi olmayasın..