Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birlikteykende kaldırılmıyor cnm ya ilgisizlik herhalde hiç bir koşulda kaldırılmıyormuş :(( üstüne başka şeylerde eklenince :(
siz ne güzel sevgiliyken gayet güzel geçirmişsiniz ee evlenincede ister istemez azalıyordur elbet ilgi okadarda olur artık..
umarım bende bundan sonra güzel bir ilişki yaşarım mutluluğu yakalarım biryerlerinden... :(

kendini şartlama evlenince ilgi azalır diye...

valla azalmayabiliyor.
bu arada şunu da belirtmekte fayda var; her ilişkide inişler çıkışlar olur...

kendini şartlama evlenince ilgi azalır diye...

valla azalmayabiliyor.
bu arada şunu da belirtmekte fayda var; her ilişkide inişler çıkışlar olur...

yok şartlama değil ama ister istemez sevgililkten farklı işte..
her ilişkide inişler çıkışlar var doğru ama bu bizim ilişkimiz için geçerli değil artık sanırım :(( bir gün herşey çok güzel olacak buna hala inancım var..

5 Yıllık ilişkim bitti
5 yılda bi arpa boyu yol gitmemişik
olmuyorsa zorlamayacaksın , olduğu kadar , olmadığı kader ...

hemde nasıl neler neler dönüyorr sinirlerim altüst oldu :(((
evet ben belki konuşup düzeltiriz diodum ama kaç gecedir ettiğim tek dua allahım ne olur hayırlı değilse bana bi yol göster bana bişiler göster ve bitsin artık bu karmaşa dedim hergece düşün face şifresini mail şifresini falan hiç birini bilmiyordum bi anda aklıma geldi bir kaç denedim ve buldum şans büyük bir şans yani sonrada bunları gördüm :(( yani demkki olmaması gerekiormuş amaa bunca yıl sonra böylemi olmalıydı çoooook zoruma gittii bukadar değersiz hissetmek ben arar die beklerken offf :((

Bak duan kabul olmuş işte.. sizin aranız kötüyken onun gidip başka kızlarla konuşması çok yanlış.. kim olsa kırılır kendini değersiz hisseder.. bu sefer gerçekten haddini aşmış erkek arkadaşın..

herşey gibi buda geçeçek herhalde... :((

bence tam tersiini yap. acıklı şarkılar dinle, romant,k filmler izle.. bıkana kadar ağla.. şimdi kendini sıkıp ayakta durmaya çalışsan sonra tökezlersin.. bi ayın kötü geçsin ondan sonrakiler iyi geçsin.. umarım düzelirsin....

bence tam tersiini yap. acıklı şarkılar dinle, romant,k filmler izle.. bıkana kadar ağla.. şimdi kendini sıkıp ayakta durmaya çalışsan sonra tökezlersin.. bi ayın kötü geçsin ondan sonrakiler iyi geçsin.. umarım düzelirsin....

teşekkür ederimm inşallah buda geçecek... :( artık farkettimki ağlayamıyorum bile galiba çoktan tükenmişim yada sonradan vuracak benii.. :(( ama dediğin gibi acıdan kaçtığım yok çekeceksem çekecem elbet bi toparlanma yeri de vardır..

benim erkek arkadaşımın da senin anlattığın gibi insanın sinirlerini bozan huyları var.başlarda bende sinirleniyodum beni sevmediğini umursamadığını düşünüyodum ama zamanla artık bu bana dokunmamaya başladı çünkü artık alıştım beni gerçekten sevdiğini biliyorum ve elinden gelse işten fırsat bulsa benimle 3-4 saat telefonda konuşmak isticeğini mesajlar çekiceğini biliyorum ama fırsat olmuyor işte nasıl olmuyor diye çok öfkeleniyodum soruyodum ona sürekli.bir iş gününde beni de yanına aldı ve gerçekten o gün onu bu şekilde yargıladığım ve sebepsiz yere kendi takıntılarım doğrultusunda onu bu kadar üzdüğüm ve çıkmaz bir hale soktuğum için kendimden utandım.ben çok duygusal bir insan olduğum için bunu anlamam çok zor oldu ama sonunda anladım işte şimdilerde keçilerim yine geldiği zaman kendimi frenlemeyi becerebiliyorum allahtan öyle işte:)) senin sevgilinin seni umursamaması iş gibi durumlar yüzündense ayrılmanızı gerektircek neden yok bence sadece ANLAYIŞ o kadar :)

ayrılmışsınız galiba ben diğer yorumları okumadan yorum yapmıştım arkadaşım kusurabakma inş. hakkında hayırlısı olur üzme tatlı canını herşey olacağına varır.her şerde bir hayır vardır elbet :)

teşekkür ederimm inşallah buda geçecek... :( artık farkettimki ağlayamıyorum bile galiba çoktan tükenmişim yada sonradan vuracak benii.. :(( ama dediğin gibi acıdan kaçtığım yok çekeceksem çekecem elbet bi toparlanma yeri de vardır..

İyi canım sevindim... umarım hayırlısı olur

Hayırlısı olur umarım. Her şey gibi bu da geçer. Sıkma kendini, ağlamak gerekiyorsa ağla, gülmen gerektiğinde de tebessüm etmeyi unutma. Hayat devam ediyor sonuçta.

ayrılmışsınız galiba ben diğer yorumları okumadan yorum yapmıştım arkadaşım kusurabakma inş. hakkında hayırlısı olur üzme tatlı canını herşey olacağına varır.her şerde bir hayır vardır elbet :)
önemli değil ya senin dediğin gibi bu ilgisizlik işten kaynaklansaydı belki bu halde olmazdık ama iş değildi sebebi ve evet ayrıldık umarımki herşerde bir hayır vardır lafını doğrularım :(

Hayırlısı olur umarım. Her şey gibi bu da geçer. Sıkma kendini, ağlamak gerekiyorsa ağla, gülmen gerektiğinde de tebessüm etmeyi unutma. Hayat devam ediyor sonuçta.

çok teşekkür ederimm.. doğru hayat devam ediyorum ama nasılll...

cnm nasılsın? umarım iyisindir:31:

cnm bilmiyorumki nasılım garip bir iyilik var üstümde anlayamadığım... :(( galiba hiç bişi olmamış gibi mi davranıyorum istemsiz yani bilinçli değil garibim..gün içinde an an aklıma geliyor ama okadar öfkeliyimki bundan sonra biri üzülecekse o ben değilim diyorum ve düşünmeyi bırakıyorum ve sanırım böle kendimi iyi hissettiriyorum umarım gün geçtikçe dank edipte beni daha kötü bir hale sokmaz.. :((( çok sağol sorduğun için...

umarım daha iyi olursun ve hayırlısı olur senin için.. -ki istersen neden iyi olmayasın.. :34:

umarım daha iyi olursun ve hayırlısı olur senin için.. -ki istersen neden iyi olmayasın.. :34:

:(( sağol cnm ya inşallah hayırlısı olur ve bundan daha iyi olurum gerçekten mutlu beni özledimm... ne zamandır içten gülmediğimi farkettim.. umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olurr elimden başka bişi gelmiyor ztn..

Back