Ayrılmaktan başka bir çözüm gelmiyor aklıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi ABK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ABK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
153
0
46
Adana
neresinden başlasam bilmiyorum buna benzer yazıları burda okudum çok ama benim acil fikirlere ihtiyacım var yanlış bir karar vermek istemiyorum!
benim beş yıllık bir ilişkim var evliliği düşünüyoruz.. ama okadar ilgisizki artık çok sıkıldım bu ilgisizliğinden! fazlasıyla ilgisiz artık sevmediğini bile düşünüyorum! telde konuşmayı sevmez ilk günden beri msjlaşmayı sevmez ne öle liseliler gibi ben tum gün elimde tel sana msjı atacam diyor!ki ben uzak bir şehirdeyim bir senedir öğretmenim! ilişkimiz başta çok ciddi başlamamıştı çok çalkantılı dönemler yaşadık! bana çoğu zaman güvenmediğini de görüyorum ve aşırı aşırı aşırı kıskanç!hadi bunları geçiyorumda ilgisizliği daha da doğrusu artık umursamazlığı diorum beni tüketiyor! herşey onun dediği gibi olmalı! sanki kendi benliğimi kaybettim bu ilişkide ben olmaktan çıktım sanki.. yanımda olmasını isterken o msj yazmayı bile çok görüyor! aradığımda eğer dışardaysa falan genel olarak mesgule alır sebep neymiş dışardaymış işi varmış arkadaşlarıyla sohbet ediyormuş teldemi konuşacakmış oarada anca eve gidince geri arar! sonra ben o böle yapıor die msjları sıralayınca buna ben dırdır yapıor oluyorum bana dediği lafa bak dırdır mı çekecem ben ya!!! :( ne yani ben sabah akşam sürekli sana msj mı atacam ya ne olduki aramadım ne oluyo yani!! yaklaşık on gündür bu sebeplerden dolayı aramız açık! konuşmuyoruz bi kere konuştuk oda ısrarla aradım öleki tartıştık işte yukarda saydığım şeyleri söledi! sonra sabahına msj attı seni çok seviyorum kendi kendine yazıp çizip oynuyorsun yapma artık uzatma dedi!! cumartesi günüydü bende akşamına aradım bunu tabi tel açılmadı ztn klasik her cumartesi arkadaşlarıyladır msjda atmadı ne bu dedim sabah uzatma diodun şimdi yaptıgına bak falan die yine bi tepki gelmedi ertesi gün aradım bunu artık konuşalım die işte nie aramadın akşam falan dedim sohbet ediyorum ortamda msjmı yazacam dedi senin derdin ne ya dedim sinirlendim normal olarak yüzüme kapattı teli ve pazardan beri ne ben aradım nede o!! anlatacak daha çok şey varda ztn karmaşık anlattım sanırım oyüzden bukadarını yazayım şimdi ayrılmaktan başka bi çözüm gelmiyor aklıma ama 5 yılın ardından bunu yapmakta zor geliyor lütfen bi akıl verin buna çok ihtiyacım var... :((

durumun zor canım 5 yıl dile kolay
ama seni şimdiden bu kadar önemsemeyen bir adamla bir ömür geçirebilicek misin?
bu soruyu kendine sor ve dürüstçe cevapla evlenip aynı evde yaşayınca
her şey farklı oluyor

bende hep onu düşünüyorum böle adamla bir ömür geçirebilecekmisin diorum! aklıma yanyana oldumuz zamanlar geliyor sanki mutluyuz ozamanlar!! ama bilemiyorumki adam bide genel olrak çok sinirli herşeye anında sinirlenen bi tip bilemiyorumki ya ne yapmak lazım! seven bie insan bukadar umursamaz davranabilir mi!! :(

bence seven insan biraz fedakar olur kısa bi msj çekemiyor mu yada arklarının yanında tel açamıyormu ne saçma düşünce ben olsam bu kadar dayanamazdım heralde evlenince değişir yada aşarım diye düşünme bu sorunları bence olduğu gbi kalır 5 sene az değil ama bi ömür de mutsuz olmak var Allah yardımcınız olsun

ben olsam bi süre uzak dururum ayrıl demiyorum çünkü 5 yıl sen karar verirsin buna.. ama uzak dur ki değerini anlasın arkadaşının yanında niye msj atamıyorki anası babasımı arkadaşları onun.. anlam veremedim

canım bence sen de mesaj atma..biraz merak etsin.
eğer sen de ondan soğuduysan bence bitsin çünkü bi ömür geçirceksin onunla.sana hep böyle soğuk ve sinirli davranırsa çok üzülürsün.ama çok seviyosan daha soğuk davranman lazım..bu benim fikrim ama sen bilirsin tabi :)

Ben de benzer sorunlar yüzünden bitirdm 2 hfta önce.. Bilemyrm ya bana göre seven insan belli eder, fedakarlık yapar.. Bn bunlardan şikayet ettğimde sevyrm ama huyum bu değişemem derdi hep.. Seninki de aynı mesele gibi.. Şimdi daha rahatım çnkü ilerde yapamazdm ben onunla, ne güven kalmştı içimde ne başka bişe.. Psikolojum bozulmştu her gün sevyo mu dye düşünmekten.. Ayrıl dyemem sana, ama hiç sesini çıkarma hatta msj attğnda veya ilk aradğnda falan da dönme.. Bırak o koşsun biraz, benm tek pişmanlğm bu oldu direkt ayrılmak yerine onun silahıyla onu vurabilrdm ama elden bişe gelmez artk...

teşekkür ederim yorumlarınız için! evet bende uzak durmayı deniyorum şu anda hiç aramıyorum! evet buda aynı hep seni çok seviyorum sensiz olmam ben bu hayatta artık ama ben böyleyim bunları dert etme diyor! ona demesi kolay tabi! bu hep böle! yazın ayrıldım yine bu sebeplerden bin pişman geri döndü ne olur affet ben seni bukadar üzdüğümü farkedemedim ne olur düzeltmeme izin ver istediklerini yapabilmek için elimden gelen herşeyi yapacam ben artık senin telini camide bile açarım vs vs vs dedi tamam dedim bunca yılın hatrı var ee çokta seviyorum bunlardan başka hatada yok kabul ettim evet bir çok şeyde düzelme oldu tabi ama işte yeniden başa sardık anladımki değişmeyecek! aslında en çok zoruma giden aramamasını falan geçtimde bunlara sitem ettiğimde bana söyledikleri yadaconun benden daha çok sinirlenmesi triplere girmesi ne yapacağımı şaşırdım günlerdir düşünüyorum :((

kendin sölemişsin huylu huyundan vazgeçmez böle biriylede ömür geçmez aynılarını sen ona yap ilgisizliğinden yakınırsa ne çektiğimi anla diye yaptım benm için bu ilişki çoktan bitti mutluluklar de anlasın anyayı konyayı:47:

Evlenince de bu böyle devam eder,hatta daha da artarak.
Evlendikten sonra erkeklerin ilgisi daha da azalıyo genelde.
Şimdi bile bi mesaj atmaya üşeniyorsa evlenince nasılsa yanımda deyip kafasını çevirip bakmaya tenezzül etmeyecektir.
Arkadaşlarından çalacak 3 dk vakti yok mu mesaj atsın bi sesini duyup kapatsın.
Benim eski erkek arkadaşım öyleydi.Sürekli küs barış küs barış
Eşimle tanıştıktan sonra ilgili erkekler de varmış demiştim.
Eşim bile evlenince değişti ama yapacak bişey yok artık

Hem çok kıskanç hem de umursamaz nasıl olunuyor anlamadım.
Kıskanç adam uzaktaki sevgilisinden haber almazsa çıldırır benim bildiğim.

Anladığım kada sevgilin yapı olarak umursamaz. sen ise fazla üstüne düşen aşkının peşinde koşan olmussun ve sevgilin seni cepte olarak görmeye başlamış.5 senelık de olsa 7 senelıkde olsa bu evlensen de böyle surecek.Sevgilinin bu ilişkideki heyecanınını yitirdiğini düşünüyorum cok alıştırmıssın onu aramaya o mesgule atsada yıne huyuna devam etmişş.bu şekılde mutsuz olursun.Kaçan kovalanır cok doğru söz(insan kaybedınce yanındakının değerini cok iyi anlıyor) tavsıyem bıraz uzak dur sevgılıne karsı bu sekılde ılıskının surmeyeceğini sursede sağlıksız olacağını anlat.Ona tek basına mucadele etmekden bıktığını yorulduğunu söyle ve senın ne kada cıddı olduğunu idrak etsin.Sen ne kadar mesafe koyarsan o mesafeyi delip sana yaklasmaya calısacak yada hepden mesafe koyup bıtirecek.hayırlısı olsun sana bu sekilde davanırsa hoscakal de önune bak..

Bende anlamadım kıskanç insan 2 saatte bir mutlaka arar ,merak eder ilgilisizliktende öte bu durum başka birisi olaiblir mi acaba ?

ayrıldım az önce hemde tek tek neden bittiğini anlatarak! ve yine hiç bi tepki yok! başka biri mi var die düşünebilirdim belki ama adam hep böle! beş senedir mi var öle bişiden değil! karakteri bu herhalde anlamadımki bende kendi kendimi yiyip bitirmekten başka! evet hem kıskanç hem umursamaz aynen öle bende bunu anlamadım ona da hep dedim hem ben dışarı çıksam laf edersin izin vermezsin hemde arayıp sormazsın nasıl bi çelişki bu die! anlam veremediğim bir konuydu bu benimde yıllardır! dışarı çıksam laf akşam olmadan eve dönecekmşim hep öle! uzak durdum kaç gün oldu aramadı bugün bitirdim bende umarım ciddiye alır bunu ama inanılmaz kötü hissediyorum kendimi napacağını şaşırmış gibiyim! ne yapacam şimdi benn?? :((((

doğru mu yaptımki acaba ya pişman olursam nebiçim çelişki bu ya hem bıktım yaptıklarından hem bitirmeyede cesaretim yok ciddi ciddi psikolojim bozuldu artık yaa :(((

kızlar gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacımm var kendmi iyi hissetmek için belki de bilmiyorum ama olduğum yer ztn kimsenin olmadığı saçma sapan bir yer konuşacak bi insan yok aileden uzaktayım bi siz kaldınız burda konuşunca insan biraz daha rahatlıyor yada nebilim daha dogruyu görmeye başlıyor!

çekilmez bi adammış merak ettım kac yasında yada yogun bır ıs temposu mu var acaba:44:

doğru mu yaptımki acaba ya pişman olursam nebiçim çelişki bu ya hem bıktım yaptıklarından hem bitirmeyede cesaretim yok ciddi ciddi psikolojim bozuldu artık yaa :(((

tatlım neler yazdın msjında..umarım çok kötü şeyler yazmamışsındır..ama şuan sakın geri adım atma..bekle bakalım biraz..

dediklerinizin aynısını birebir yaşadım diyebilirm 5 yıl biriyle beraberlğimiz oldu ve dayanamayıp ayrıldım ayrıldıktan sonra 1 yılım okadar zor geçti ki o kdar üzüldüm ki.karar sizin tabi ben suanda çok dogru bir karar verdiğimi anlıyorum 5 yılın 3 yılı cok üzüldüm cok agladım şimdi ise üzüleceğim kafama takacagım bi problemim yok:nazar: ve bidaha hiç bir Ayrılık ardından üzülemiyorum hissizleştim

Back