neresinden başlasam bilmiyorum buna benzer yazıları burda okudum çok ama benim acil fikirlere ihtiyacım var yanlış bir karar vermek istemiyorum!
benim beş yıllık bir ilişkim var evliliği düşünüyoruz.. ama okadar ilgisizki artık çok sıkıldım bu ilgisizliğinden! fazlasıyla ilgisiz artık sevmediğini bile düşünüyorum! telde konuşmayı sevmez ilk günden beri msjlaşmayı sevmez ne öle liseliler gibi ben tum gün elimde tel sana msjı atacam diyor!ki ben uzak bir şehirdeyim bir senedir öğretmenim! ilişkimiz başta çok ciddi başlamamıştı çok çalkantılı dönemler yaşadık! bana çoğu zaman güvenmediğini de görüyorum ve aşırı aşırı aşırı kıskanç!hadi bunları geçiyorumda ilgisizliği daha da doğrusu artık umursamazlığı diorum beni tüketiyor! herşey onun dediği gibi olmalı! sanki kendi benliğimi kaybettim bu ilişkide ben olmaktan çıktım sanki.. yanımda olmasını isterken o msj yazmayı bile çok görüyor! aradığımda eğer dışardaysa falan genel olarak mesgule alır sebep neymiş dışardaymış işi varmış arkadaşlarıyla sohbet ediyormuş teldemi konuşacakmış oarada anca eve gidince geri arar! sonra ben o böle yapıor die msjları sıralayınca buna ben dırdır yapıor oluyorum bana dediği lafa bak dırdır mı çekecem ben ya!!!
ne yani ben sabah akşam sürekli sana msj mı atacam ya ne olduki aramadım ne oluyo yani!! yaklaşık on gündür bu sebeplerden dolayı aramız açık! konuşmuyoruz bi kere konuştuk oda ısrarla aradım öleki tartıştık işte yukarda saydığım şeyleri söledi! sonra sabahına msj attı seni çok seviyorum kendi kendine yazıp çizip oynuyorsun yapma artık uzatma dedi!! cumartesi günüydü bende akşamına aradım bunu tabi tel açılmadı ztn klasik her cumartesi arkadaşlarıyladır msjda atmadı ne bu dedim sabah uzatma diodun şimdi yaptıgına bak falan die yine bi tepki gelmedi ertesi gün aradım bunu artık konuşalım die işte nie aramadın akşam falan dedim sohbet ediyorum ortamda msjmı yazacam dedi senin derdin ne ya dedim sinirlendim normal olarak yüzüme kapattı teli ve pazardan beri ne ben aradım nede o!! anlatacak daha çok şey varda ztn karmaşık anlattım sanırım oyüzden bukadarını yazayım şimdi ayrılmaktan başka bi çözüm gelmiyor aklıma ama 5 yılın ardından bunu yapmakta zor geliyor lütfen bi akıl verin buna çok ihtiyacım var...
(
benim beş yıllık bir ilişkim var evliliği düşünüyoruz.. ama okadar ilgisizki artık çok sıkıldım bu ilgisizliğinden! fazlasıyla ilgisiz artık sevmediğini bile düşünüyorum! telde konuşmayı sevmez ilk günden beri msjlaşmayı sevmez ne öle liseliler gibi ben tum gün elimde tel sana msjı atacam diyor!ki ben uzak bir şehirdeyim bir senedir öğretmenim! ilişkimiz başta çok ciddi başlamamıştı çok çalkantılı dönemler yaşadık! bana çoğu zaman güvenmediğini de görüyorum ve aşırı aşırı aşırı kıskanç!hadi bunları geçiyorumda ilgisizliği daha da doğrusu artık umursamazlığı diorum beni tüketiyor! herşey onun dediği gibi olmalı! sanki kendi benliğimi kaybettim bu ilişkide ben olmaktan çıktım sanki.. yanımda olmasını isterken o msj yazmayı bile çok görüyor! aradığımda eğer dışardaysa falan genel olarak mesgule alır sebep neymiş dışardaymış işi varmış arkadaşlarıyla sohbet ediyormuş teldemi konuşacakmış oarada anca eve gidince geri arar! sonra ben o böle yapıor die msjları sıralayınca buna ben dırdır yapıor oluyorum bana dediği lafa bak dırdır mı çekecem ben ya!!!
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)