- Konu Sahibi nefertiti13
ben şuan çok kötüyüm. ne yazacağım onu bile bilmiyorum. işe geldim ağlayarak tek başıma oturuyorum. birileri ile konuşmam gerek ama çevremde kimse yok. 6 yıllık evliyim. eşimle çok uzun süredir problemlerimiz var. kısaca anlaşamıyoruz. bir sürü olay var hangi birini yazayım. dayaktır aldatmadır yok. ama karşılıklı saygı sevgi kalmadı. evliliğin başında ailesi ile çok problem yaşadık yani kötü bir başlangıç yaptık. sonra da işleri bir türlü rayına oturtamadık. beni sevdiğini daha doğrusu değer verdiğini biliyorum. ben ona değer veriyorum. ama artık birbirimize tahammülümüz kalmadı. son 3-4 gündür aramızda yine bir gerginlik vardı. bu sabah patladık. kırıcı laflar oldu. boğuluyorum bayanlar. konuşacak kimsem yok çıldırmak üzereyim. ne yapacağım inanın bilmiyorum. bazen bitsin bu işkence ayrıl diyorum. ama sonra ayrılığıda kabul edemiyorum. birde ayrılsam bile işin maddi yönleri var. elimizde mal olarak sadece bir araba var. o da düğünde takılan altınlar, borç ve babamın yolladığı para ile alındı. bana ver desem vermez. kimseyle de üç kuruşun kavgasını yapmak istemiyorum. araç onun üstüne. bunları düşündükçede kendime kızıyorum "evliliğini kurtarmaya odaklan para hesabı yapma" diyorum kendime. uf kafam çok kötü. bir şeyler yazın ne olur çıldıracam düşünmekten. sadece geçimsizlik ve birikmiş sorunlar başka elle tutulur birşey yok aramızda. cinsel sorunlarda var tabii. onun hiç bir konuda çaba göstermemesi. işini ailesini arkadaşlarını hep önüme koyması. of yazarken bile sanki çelişkili yazıyorum. ne anlatacağımı da bilmiyorum ki.
çok kötüyüm. çok kötü
çok kötüyüm. çok kötü