Memleketinde aile isleri falan mi var yani babasinin falan yaninda calisma durumu mu var ondan mi istiyor oyleyse el mahkum ama yok oyle degilse ne gerek varKizlar merhaba buraya yni katildim.3yillik evliyim esimle cok severek evlendik ailesi en bastan istemediler ama ben yinede sevdigim icin evlendim.esimle ikimiz universite mezunuyuz ama atanamadik esim markette calisiyor bende ucretli ogretmenlik yapmaya basladim.esim surekli markette calistigi icin sikayetlenmeye basladi istemiyor zor geliyor ve konu ya benimle memleketime gelirsin yada ayriliriz demeye geldi.ben simdi ailemin yanindayim bikac gun dinlenmeye geldim bugun beni aradi ve isi birakip memleketine gidecegini soyledi bende ya onla gidecekmsim yada bitecekmis bu is..cok agladim sabahtan beri lutfen bu konuda tecrubeli olanlar bana yardimci olsunlar
Yok isleri yok kndilerine zor yetiyorlar seralari war.ew yok dgru dzgun is yok.babasida siz calisin kndinize ew yapin diyo o zmna kdrda onlarla yasicakmisz benm bi ew dolusu esyam war mobilyalarim bunlari birakip orada siginti gbi yasamami istyr kisacasi..Memleketinde aile isleri falan mi var yani babasinin falan yaninda calisma durumu mu var ondan mi istiyor oyleyse el mahkum ama yok oyle degilse ne gerek var
Beraber yasamak imkansiz onlar beni ben onlari istemiyrm ayni ew ayni kese ayni is mumkunati yok..bunu en iyi esimin bilmesi gerek aslinda ewlenirken annesi biz sizin kizinizi almadk oglumuzu size werdik dyen bi tip simdi sahip cikiyo oldular..hayat ne garip dun oyleydi bgn ailesinn yanina gtti adam beni terkedip hmde ne ugruna..beni sosyal medyasindanda silmis dun resimleri silmisti bgn temelli beni silmis..ne yapmaya calisyo anlamayrm madem acsin dawa bosasin salak..bnde uzuluyrm yinede engel olamiyrm kndime..eşin evliliğe hazır olmadan evlenmiş.bu yüzden karar alırken sana danışmak yerine koşul sunuyor.tek başına bir hayat yaşıyor gibi.bu şartlar altında ya sürekli eşinin sözünde gideceksin evliliğin bitmesin diye.ya da evliliğiniz yıpranacak.iş güç olmadan evliliğe adım atmanız hataydı.ve bu hata sürekli sizi yıpratacak.eşin iyi bir iş bulana kadar ailesiyle yaşıyacan.ama oda senin açından çok zor olcak.başta istemiyorlardı diyorsun.aklıma pek iyi bir öneri gelmiyor.her türlü yıpranacaksınız.tek vereceğim öneri sabır.
Haklisin canim Allah yardimcin olsun zor bi durumYok isleri yok kndilerine zor yetiyorlar seralari war.ew yok dgru dzgun is yok.babasida siz calisin kndinize ew yapin diyo o zmna kdrda onlarla yasicakmisz benm bi ew dolusu esyam war mobilyalarim bunlari birakip orada siginti gbi yasamami istyr kisacasi..
çok değişik bir insan.ALLAH sabır versin.ne diyeceğimi bilemedimBeraber yasamak imkansiz onlar beni ben onlari istemiyrm ayni ew ayni kese ayni is mumkunati yok..bunu en iyi esimin bilmesi gerek aslinda ewlenirken annesi biz sizin kizinizi almadk oglumuzu size werdik dyen bi tip simdi sahip cikiyo oldular..hayat ne garip dun oyleydi bgn ailesinn yanina gtti adam beni terkedip hmde ne ugruna..beni sosyal medyasindanda silmis dun resimleri silmisti bgn temelli beni silmis..ne yapmaya calisyo anlamayrm madem acsin dawa bosasin salak..bnde uzuluyrm yinede engel olamiyrm kndime..
Çok doğru bir karar vermişsiniz... Zaten eşinizle gitseydiniz de 1 sene 2 sene sonra psikolojik olarak iyice yıpranıp yine bu süreci yaşayacaktınız... Sonuç aynı olacaktı...Kizlar sonunda bosanmaya karar werdim..awukata dilekcemi werdim..kendimi tuhaf hissediyorm uzuluyorum ama 3 ay oldu artik bi karar wermek zorundaydim arada kalmaktan belirsizlikten cok yorulmustum..
Kizlar sonunda bosanmaya karar werdim..awukata dilekcemi werdim..kendimi tuhaf hissediyorm uzuluyorum ama 3 ay oldu artik bi karar wermek zorundaydim arada kalmaktan belirsizlikten cok yorulmustum..
Bugun dawa acildi.artik geri donusu yok hem nafaka hem tazminat istedim.yinede uzuluyrm sanirim bu is tamamen bitmeden uzuntum gecmiycekBundan sonra iş kocanda. Ya aklını başına toplar gelir, ya da ayrılırsınız. İkinci ihtimal daha yüksek ve hayırlı gibi görünüyor buradan...
Tesekkur ederim saolun..insallahŞimdi aklımdan siz geciyordunuz konunuzu gördüm. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun ama eşiniz size gerçekten değer verseydi böyle birşeye kalkışmazdı, size değer vermeyen adama da ömür harcamaya değmezTesekkur ederim saolun..insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?