Merhaba kızlar, Nişan olmasını ben ve ailem istemediği halde karşı taraf istiyor diye hiç itiraz etmedik. neyse sözlüm bana dediki "nişanda erkeğe takılan takı erkekte kıza takılan kızda kalır" bende itiraz ettim hepsi kızda kalır diye. sonra annesine söylemiş, annesi de olmaz öyle şey kime ne takılırsa onu alır demiş, işin kötü tarafı sözlümde "bana da saçma geliyor hepsinin sana kalması " dedi. Biz sizden ilk defa duyduk nişan takısının kıza kaldığını diye diretiyorlar. neyse sözlümle konuştum bizde böyle anneni ikna et beni değil dedim o da borcumuz var düğün tarihmiz ertelenir biraz dedi tamam ertelensin dedim. gitti annesiyle konuşmuş annesi ertesi gün beni arıyor... "Yavrum ben borçlarımı kapatacağım o takılarla sana düğün için bilezik alacağım, 30 yıldır gittim herkese taktım şimdi onların bana geri gelmesini istiyorum biz duymadık böyle kıza kaldığını 50 yaşımdayım böyle bişey görmedim" neler söyledi. Sözlümü seviyorum ama o da anneci gibi geliyo bana ailemden herkes midemiz bulandı bitir diyor ne yapmalıyım nolur akıl verin bu sebepten biter mi??
yada kaynanaya yapmıyorum nişan istediğin kadar kendini ye mi demeliyim lütfen fikir verin bana