Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
Sordunuz mu peki o ne demek ? Diye .Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Ben burdan sizi kaybetmekten korkmadığını ayrılırsanizda üzülmeyip unutup gideceğini anlıyorum, yani kimse unutulmaz değil demeye getirmiş ' seni de unuturum' derken -de- bağlacı eskiden unuttuklarim gibi senide unuturum diyor. Ben bana yeterince değer verip sevmediğini düşünürdüm insan ciddi iliskisinde ayrılsak üzülmem senide unuturum der mi ya hiç
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Evet sordum ben biraz soğuk bı insanım dedi kimseye böyle ölüyorum bitiyorum olamadım dedi. Ama ben kimse değilim, sonuçta Ailelerimiz tanıştı bı gelecek planlıyoruz, ben senin için aynı şeyleri ölsem de söyleyemem bunlar çok kırıcı şeyler dedim abarttıgımı düşünüyorSordunuz mu peki o ne demek ? Diye .
Ben burdan sizi kaybetmekten korkmadığını ayrılırsanizda üzülmeyip unutup gideceğini anlıyorum, yani kimse unutulmaz değil demeye getirmiş ' seni de unuturum' derken -de- bağlacı eskiden unuttuklarim gibi senide unuturum diyor. Ben bana yeterince değer verip sevmediğini düşünürdüm insan ciddi iliskisinde ayrılsak üzülmem senide unuturum der mi ya hiç
Kaç yaşında peki , yani ne kadar saçma bir savunma yapmış zaten öl bit dememişsiniz ki ayrılınca her insan birazda olsa üzülür sonuçta iyi kötü yaşanan onca anı hatıra var , soğuk bir insan sizi nasıl sevmiş peki çok mu sevmiş az mı sevmişEvet sordum ben biraz soğuk bı insanım dedi kimseye böyle ölüyorum bitiyorum olamadım dedi. Ama ben kimse değilim, sonuçta Ailelerimiz tanıştı bı gelecek planlıyoruz, ben senin için aynı şeyleri ölsem de söyleyemem bunlar çok kırıcı şeyler dedim abarttıgımı düşünüyor
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Madem problem yok ; neden ayrılık hakkında konuşmaya başladınız.bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Sence problem olmayabilir ancak sevgilin daha güzelini bulduğu anda gider gibi.
Bir gözü kapıya bakıyor sanki
Seni çabuk unuturum demek de tam olarak bu demek zaten.
- 13 Ekim 2016
- 3.406
- 6.092
- 158
Bunu kabullenmesi gerçekten çok acı verici bişeyBurdan bakınca aslında ilişkinizde sorun varmış gibi görünüyor...
Ve belki de seven yalnız sizdiniz
28 yaşında,Kaç yaşında peki , yani ne kadar saçma bir savunma yapmış zaten öl bit dememişsiniz ki ayrılınca her insan birazda olsa üzülür sonuçta iyi kötü yaşanan onca anı hatıra var , soğuk bir insan sizi nasıl sevmiş peki çok mu sevmiş az mı sevmiş
Ben babamı kaybettim ona tutundum, babama verdiğim sevgiyi verdim aslında ona çok yükselttim oda bu ilgi ve sevgimden sıkıldı sanırım benim onu birakmayacagımdan çok emin ama ben sanırım artık tükeniyorum
Bunu kabullenmesi gerçekten çok acı verici bişeyBurdan bakınca aslında ilişkinizde sorun varmış gibi görünüyor...
Ve belki de seven yalnız sizdiniz
28 yaşında,Kaç yaşında peki , yani ne kadar saçma bir savunma yapmış zaten öl bit dememişsiniz ki ayrılınca her insan birazda olsa üzülür sonuçta iyi kötü yaşanan onca anı hatıra var , soğuk bir insan sizi nasıl sevmiş peki çok mu sevmiş az mı sevmiş
Ben babamı kaybettim ona tutundum, babama verdiğim sevgiyi verdim aslında ona çok yükselttim oda bu ilgi ve sevgimden sıkıldı sanırım benim onu birakmayacagımdan çok emin ama ben sanırım artık tükeniyor
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Öyle bi ilişkisi olmamış bildigim kadarıylaDaha önce travmatik bir ilişkisi olmuş mu? Bana kalırsa kendini koruma psikolojisinden çıkamamış. Sevmediğinden değil.
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Erkekler "cepte" tabir ettiğinde bu tavra bürünüyor malesef...Bunu kabullenmesi gerçekten çok acı verici bişey
28 yaşında,
Ben babamı kaybettim ona tutundum, babama verdiğim sevgiyi verdim aslında ona çok yükselttim oda bu ilgi ve sevgimden sıkıldı sanırım benim onu birakmayacagımdan çok emin ama ben sanırım artık tükeniyor
Cepten çıkma vakti bacım...
- 13 Kasım 2018
- 3.862
- 2
- 5.372
- 158
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Bence sebep bu. Bağlanmaktan korkuyor.Daha önce travmatik bir ilişkisi olmuş mu? Bana kalırsa kendini koruma psikolojisinden çıkamamış. Sevmediğinden değil.
Öncelikle başınız sağolsun, işte o sizin birakamayacaginizdan emin olduğu için size istediği şekilde davranabiliyor buna izin vermeyin sizde restinizi çekin yeri geldiğinde bana ayrılırsak senin için pek de üzülmem diyen kişi bende direkt beni sevmiyor değer vermiyor algısı oluşturur, ama dünyanın sonu değil o sizin için uzulmeyecekse sizde yolunuza bir şekilde devam edeceksiniz.Bunu kabullenmesi gerçekten çok acı verici bişey
28 yaşında,
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
Olaylara tepkinize bayılıyorumOha g.tüm, o kadar kolaysa sagdan ufaktan demedin mi? Su heriflerin k.cini kaldirmayin annem, kac kere didik.
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798