• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılırsak seni unutması zor değil dedi

kimsesizg

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
16
9
6
29
Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken

Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Sordunuz mu peki o ne demek ? Diye .
Ben burdan sizi kaybetmekten korkmadığını ayrılırsanizda üzülmeyip unutup gideceğini anlıyorum, yani kimse unutulmaz değil demeye getirmiş ' seni de unuturum' derken -de- bağlacı eskiden unuttuklarim gibi senide unuturum diyor. Ben bana yeterince değer verip sevmediğini düşünürdüm insan ciddi iliskisinde ayrılsak üzülmem senide unuturum der mi ya hiç 😑

Sordunuz mu peki o ne demek ? Diye .
Ben burdan sizi kaybetmekten korkmadığını ayrılırsanizda üzülmeyip unutup gideceğini anlıyorum, yani kimse unutulmaz değil demeye getirmiş ' seni de unuturum' derken -de- bağlacı eskiden unuttuklarim gibi senide unuturum diyor. Ben bana yeterince değer verip sevmediğini düşünürdüm insan ciddi iliskisinde ayrılsak üzülmem senide unuturum der mi ya hiç 😑
Evet sordum ben biraz soğuk bı insanım dedi kimseye böyle ölüyorum bitiyorum olamadım dedi. Ama ben kimse değilim, sonuçta Ailelerimiz tanıştı bı gelecek planlıyoruz, ben senin için aynı şeyleri ölsem de söyleyemem bunlar çok kırıcı şeyler dedim abarttıgımı düşünüyor

Evet sordum ben biraz soğuk bı insanım dedi kimseye böyle ölüyorum bitiyorum olamadım dedi. Ama ben kimse değilim, sonuçta Ailelerimiz tanıştı bı gelecek planlıyoruz, ben senin için aynı şeyleri ölsem de söyleyemem bunlar çok kırıcı şeyler dedim abarttıgımı düşünüyor
Kaç yaşında peki , yani ne kadar saçma bir savunma yapmış zaten öl bit dememişsiniz ki ayrılınca her insan birazda olsa üzülür sonuçta iyi kötü yaşanan onca anı hatıra var , soğuk bir insan sizi nasıl sevmiş peki çok mu sevmiş az mı sevmiş

bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Madem problem yok ; neden ayrılık hakkında konuşmaya başladınız.
Sence problem olmayabilir ancak sevgilin daha güzelini bulduğu anda gider gibi.
Bir gözü kapıya bakıyor sanki 🤔
Seni çabuk unuturum demek de tam olarak bu demek zaten.

Burdan bakınca aslında ilişkinizde sorun varmış gibi görünüyor...

Ve belki de seven yalnız sizdiniz
Bunu kabullenmesi gerçekten çok acı verici bişey
Kaç yaşında peki , yani ne kadar saçma bir savunma yapmış zaten öl bit dememişsiniz ki ayrılınca her insan birazda olsa üzülür sonuçta iyi kötü yaşanan onca anı hatıra var , soğuk bir insan sizi nasıl sevmiş peki çok mu sevmiş az mı sevmiş
28 yaşında,
Ben babamı kaybettim ona tutundum, babama verdiğim sevgiyi verdim aslında ona çok yükselttim oda bu ilgi ve sevgimden sıkıldı sanırım benim onu birakmayacagımdan çok emin ama ben sanırım artık tükeniyorum

Burdan bakınca aslında ilişkinizde sorun varmış gibi görünüyor...

Ve belki de seven yalnız sizdiniz
28 yaşında,
Ben babamı kaybettim ona tutundum, babama verdiğim sevgiyi verdim aslında ona çok yükselttim oda bu ilgi ve sevgimden sıkıldı sanırım benim onu birakmayacagımdan çok emin ama ben sanırım artık tükeniyor

28 yaşında,
Ben babamı kaybettim ona tutundum, babama verdiğim sevgiyi verdim aslında ona çok yükselttim oda bu ilgi ve sevgimden sıkıldı sanırım benim onu birakmayacagımdan çok emin ama ben sanırım artık tükeniyor
Erkekler "cepte" tabir ettiğinde bu tavra bürünüyor malesef...

Cepten çıkma vakti bacım...

Başınız sağ olsun ama babanıza verdiğiniz sevgiyle bir adama verdiğiniz özellikle sevgili olan birine verdiğiniz sevgi aynı olmamalı diye düşünüyorum ve bana seni hemen unuturum diyrn biriyle bir daha görüşmem

28 yaşında,
Öncelikle başınız sağolsun, işte o sizin birakamayacaginizdan emin olduğu için size istediği şekilde davranabiliyor buna izin vermeyin sizde restinizi çekin yeri geldiğinde bana ayrılırsak senin için pek de üzülmem diyen kişi bende direkt beni sevmiyor değer vermiyor algısı oluşturur, ama dünyanın sonu değil o sizin için uzulmeyecekse sizde yolunuza bir şekilde devam edeceksiniz.

Back