- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
- 641
- Konu Sahibi maden suyu
-
Kıskanclık cekilir dert degil biliyorum.Ailesine anlat durumu.Babasıyla konus.durumu anlat.Allah yardımcın olsun.
konu intihar girişimi olunca insan söyleyecek söz bulamıyor.bunu en iyi bir psikolog çözer tabiki..sonuçta ilgiyi üzerine çekmeyi başarmış.şimdi ailesi daha çok ilgiliniyordur.seninde aynı şekilde davranmanı bekliyordur.bir psikologtan dinlemiştim.İki tür intihar girişimi oluyormuş.biri sonu gerçekten ölümle sonuçlanan diğeride ilgi çekmek için yapılan.ilaç içmekte bunlardan biri çünkü hastaneye yetiştirileceğini biliyorlar.
Ne yapman gerektiğini ben söyleyemem tabiki fakat fikrimi söylemem gerekirse amacın onu bu durumdan kurtarmaksa bir doktordan yardım al derim yok amacın ondan kurtulmaksa hiçbir şekilde onunla görüşme intihar girişiminin kendi vereceği karar olduğunu söyle senin bişey yapamayacağı neticede bu senin suçun değil..vicdan azabı kötü bişey ama yapılacak bişey yok gibi görünüyor..
arkadaşlar aslında bi sürü sorunum var anlatıcak ama bu daha ağır basıo:1no2: hoşlandığım bi çocuk vardı teklif etti kabul ettim başlarda çok iyiydi ama sonradan çok kıskançlık yapmaya başladı ne zaman kavga etsek ayrılık lafı edilse intihar etcem diodu 2-3 kez denedi zor ikna ettim de babası hastaneye götürdü babasına ağrım çok vardı üst üste hap içtim diomuş ailesi bunalrdan haberdar değil sen olmazsan ölürüm dio Bana erkeklerle görüşmüceksin kız arkadaşlarını benden çok sevmiceksin dio ben ondan soğudum artık ne zamandır ayrılmak istiorm sölüorm ama hep intihar dio ben de seviorm demek zorunda kalıorm psikolog gibi dil döküorm intihar şöle falan die vazgeçirmek için Diyorum ki kıskançlık bi hastalıktır seni kliniğe yatırmak lazım psikopatlaşıosun seni psikoloğa götürcem diorm istemio ben seni ne zaman görmek istersem o zaman görebilmeliyim ve erkeklerle görüşmüceksin onları mahvederim dio sen kimsin elalemin ailesi var diorm bana ne dio çıldırcam hayatım zindan oldu nerden çıktım bununla her gün ağlıorm çok mutsuzum daha fazla dayanamadım buraya yazmaya karar verdim bi akıl verin canlarım nooolur!!! boşuna dertlikız değil nickimsenağlama Ya bi de lütfen ayrılma yolları yazın bana onu ölümden vazgeçirecek bişiler ne yapsam olmuo o ölmeden ayrılmam lazım deli olcam Hani napsam da beni bıraksa ya aslında bırakıo bırakmasına da hep ölcem dio dayanamıorm artık
Hiç sevmem böyle tipleri. Bırak ne yapıyorsa yapsın, ayrılmayı istemiyorsa tedavi olsun. O mutlu olacak diye sen dert mi çekeceksin.
Kesin konuş böyle gitmez de eğer seni seviyorsa tedavi olsun o zaman . Tedavi olmuyorsa "sevmiyorsun beni" de. İspatlasın. Belki tedavi olursa intihar düşüncesinden de kurtulur. Tabi bunu ona söyleme :jeyyar:
arkadaşlar aslında bi sürü sorunum var anlatıcak ama bu daha ağır basıo:1no2: hoşlandığım bi çocuk vardı teklif etti kabul ettim başlarda çok iyiydi ama sonradan çok kıskançlık yapmaya başladı ne zaman kavga etsek ayrılık lafı edilse intihar etcem diodu 2-3 kez denedi zor ikna ettim de babası hastaneye götürdü babasına ağrım çok vardı üst üste hap içtim diomuş ailesi bunalrdan haberdar değil sen olmazsan ölürüm dio Bana erkeklerle görüşmüceksin kız arkadaşlarını benden çok sevmiceksin dio ben ondan soğudum artık ne zamandır ayrılmak istiorm sölüorm ama hep intihar dio ben de seviorm demek zorunda kalıorm psikolog gibi dil döküorm intihar şöle falan die vazgeçirmek için Diyorum ki kıskançlık bi hastalıktır seni kliniğe yatırmak lazım psikopatlaşıosun seni psikoloğa götürcem diorm istemio ben seni ne zaman görmek istersem o zaman görebilmeliyim ve erkeklerle görüşmüceksin onları mahvederim dio sen kimsin elalemin ailesi var diorm bana ne dio çıldırcam hayatım zindan oldu nerden çıktım bununla her gün ağlıorm çok mutsuzum daha fazla dayanamadım buraya yazmaya karar verdim bi akıl verin canlarım nooolur!!! boşuna dertlikız değil nickimsenağlama Ya bi de lütfen ayrılma yolları yazın bana onu ölümden vazgeçirecek bişiler ne yapsam olmuo o ölmeden ayrılmam lazım deli olcam Hani napsam da beni bıraksa ya aslında bırakıo bırakmasına da hep ölcem dio dayanamıorm artık notimla için kusura bakmayın msn gençliğine kızardım saolsunlar beni de alıştırdılar artık iyi değil ii diyor değil dio yazıorm alışkanlık sadece mesajda ve bilgisayarda böyle affedin yoksa türkçemizi çok severim ve össden beri anlatım bozukluğu yapıldı mı hemen atlarım)
yani seni intihar etmeklemi tehdit ediyo?
arkadaşın cidden hasta..
hayat sadece bi insanın etrafında dönmüyo canım...
anne ve babasına olanları anlat...
ve ondan biran öncede ayrıl...
ne demek benden ayrılırsan intihar ederim....
böyle bi saçmalık olabilirmi...
ondan yakanı kurtarmaya bak....:teselli:
canım bi erkek arkadaşım var o da aynı senin söylediklerini söyledi ama çok korkuorm ölürse die çünkü onun bi kuzeni varmış hap içiim ailem boşanmasın demiş ama kurtulamamış ölmüş o da bunu bilio ondan hep intihar edicem kurtulcaksın benden başkasıyla mutlu ol beni yalnız bırak dio Ailesi evde olmuo hep ne zaman ayrılsak Bi kere kustu öle kurtuldu yalvar yakar Bi kere de babasına öle yalan sölemiş hastaneye git die die gitti Evde kimse yok dio hep Erkek arkadaşım bence yalan sölüodur dedi Bilemiorm kankası da benim sınıfımda O ölürse ben nası bakarım milletin yüzüne vicdan azabından ölürümsenağlama
Ailesininde sorunlu insanlar olma ihtimali var tabiifisfisfis "Aman yavrum oglumuz seni cok seviyor,boyle bir sey yaparsa suclu sensin,cocugumuzun bir sorunu yok ki tedavi olsun,sadece cok seviyor,kendine bir sey yaparsa seni affetmeyiz" gibi cumleler de duyma ihtimalin var.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?