- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
- 641
- Konu Sahibi maden suyu
arkadaşlar aslında bi sürü sorunum var anlatıcak ama bu daha ağır basıo:1no2: hoşlandığım bi çocuk vardı teklif etti kabul ettim başlarda çok iyiydi ama sonradan çok kıskançlık yapmaya başladı ne zaman kavga etsek ayrılık lafı edilse intihar etcem diodu 2-3 kez denedi zor ikna ettim de babası hastaneye götürdü babasına ağrım çok vardı üst üste hap içtim diomuş ailesi bunalrdan haberdar değil sen olmazsan ölürüm dio Bana erkeklerle görüşmüceksin kız arkadaşlarını benden çok sevmiceksin dio ben ondan soğudum artık ne zamandır ayrılmak istiorm sölüorm ama hep intihar dio ben de seviorm demek zorunda kalıorm psikolog gibi dil döküorm intihar şöle falan die vazgeçirmek için Diyorum ki kıskançlık bi hastalıktır seni kliniğe yatırmak lazım psikopatlaşıosun seni psikoloğa götürcem diorm istemio ben seni ne zaman görmek istersem o zaman görebilmeliyim ve erkeklerle görüşmüceksin onları mahvederim dio sen kimsin elalemin ailesi var diorm bana ne dio çıldırcam hayatım zindan oldu nerden çıktım bununla her gün ağlıorm çok mutsuzum daha fazla dayanamadım buraya yazmaya karar verdim bi akıl verin canlarım nooolur!!! boşuna dertlikız değil nickimsenağlama Ya bi de lütfen ayrılma yolları yazın bana onu ölümden vazgeçirecek bişiler ne yapsam olmuo o ölmeden ayrılmam lazım deli olcam Hani napsam da beni bıraksa ya aslında bırakıo bırakmasına da hep ölcem dio dayanamıorm artık not
imla için kusura bakmayın msn gençliğine kızardım saolsunlar beni de alıştırdılar artık iyi değil ii diyor değil dio yazıorm alışkanlık sadece mesajda ve bilgisayarda böyle affedin yoksa türkçemizi çok severim ve össden beri anlatım bozukluğu yapıldı mı hemen atlarım)

Son düzenleme: