- 29 Ağustos 2007
- 748
- 1
- 641
- Konu Sahibi maden suyu
dediğinizi yapmıştım tele cevap vermiyodum Şimdi mesaj attı hastanede yatıyorum die dün de intiahrdan bahsetmişti of Allahım ailesine ne dicem ben şimdisenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen psikolog musun yoksa hala okuyo musun sence ne yapmam gerekli Hemen intihar etmez deyip kestirip atmışsınsenağlama yardım edemez misin:a015:
dediğinizi yapmıştım tele cevap vermiyodum Şimdi mesaj attı hastanede yatıyorum die dün de intiahrdan bahsetmişti of Allahım ailesine ne dicem ben şimdisenağlama
Açıkçası intihar ettiğine inanasım gelmiyo...
Madem hastanede yatıyormuş ara nerde yatıyo git gör....
Hem intihar etmiş olsa ailesine ne diycem diyorsun onlar aramadılar mı seni daha...
Benim sevgilim intihat etmiş olsa anında beni ararlardı ....( ama benimki yapmaz ) Allah korusun ya
canım benim kestirip atmadım.insanların bu konuda dışardan kişiler olarak söyleyeceği şeyler çok doğru olmaz.anlattıgın kadarıyla karşınızdaki insan zaten birlikte olunacak biri değil saplantılı biri.istediğini elde etmek için sizi tehdit ediyor küçük bir çoçugun çikolatayı yemek için annesine ağlamayı kullanması gibi.net tavır koyun.bu oyuna devam etmeyin derim.kimsede önceden intihar edicem diğe davetye vermiyor onunda kendini savunması bu
bu arada psikologum öğrenci değilim.fazla açık konuştum ama sizinde buna ihtiyacınız var