Birilerini de takip ediyor mu sürekli ,Benim konuştuğum biri vardı flört olarak, bana ilgisi vardı her defasında söylüyordu. Flört olmasına rağmen sevgili gibiydik aslında. Neyse konuşmayı bitirdik aslında tam bitirdik mi küstük mü o da muamma. Benimle konuşurken instayı falan aktif kullanmıyordu o kadar fotoğraf falan da atmıyordu. Şimdi konuşmayı bıraktık sürekli foto atıyor gönderi olarak, hikaye falan atıyor. Bir günde iki fotoğraf attığı bile oldu. Daha önce de bir ara konuşmayı kesmiştik o zaman da bu şekilde yapmıştı. Bir de profilini bazen açıyor bazen kapatıyor, özellikle hikaye falan attığında açıyor. Neden olabilir sizce bunların sebebi?
Sen bak diye.Benim konuştuğum biri vardı flört olarak, bana ilgisi vardı her defasında söylüyordu. Flört olmasına rağmen sevgili gibiydik aslında. Neyse konuşmayı bitirdik aslında tam bitirdik mi küstük mü o da muamma. Benimle konuşurken instayı falan aktif kullanmıyordu o kadar fotoğraf falan da atmıyordu. Şimdi konuşmayı bıraktık sürekli foto atıyor gönderi olarak, hikaye falan atıyor. Bir günde iki fotoğraf attığı bile oldu. Daha önce de bir ara konuşmayı kesmiştik o zaman da bu şekilde yapmıştı. Bir de profilini bazen açıyor bazen kapatıyor, özellikle hikaye falan attığında açıyor. Neden olabilir sizce bunların sebebi?
Hayır etmiyor aynı takip ettiği kişiler hep. Önceden takip atıyordu sonra ben bu birilerine takip atma konusunda çıkıştım hani hem bana ilgin olupta nasıl başkalarına takip atabiliyorsun gibisinden. Şu an konuşmuyoruz ama takip ettiği hep aynı artmıyor .Birilerini de takip ediyor mu sürekli ,
Erkeklerin %98 i ayrılıktan sonra sosyal medyadan arayışa geçiyor.
Yeni birini arıyor veya birinin dikkatini çekmeye çalışıyordur aktif olarak ( bu siz de olabilirsiniz )
Hem benimle sürekli konuşmak istediğini söylüyordu hem de bu söylediğinin tersi hareket etti nstada falan takılıp, wpa da girip mesajıma geç dönüş sağladığı içinKonuşma neden bitti?
Yeni avına hazırlık yapıyordurBenim konuştuğum biri vardı flört olarak, bana ilgisi vardı her defasında söylüyordu. Flört olmasına rağmen sevgili gibiydik aslında. Neyse konuşmayı bitirdik aslında tam bitirdik mi küstük mü o da muamma. Benimle konuşurken instayı falan aktif kullanmıyordu o kadar fotoğraf falan da atmıyordu. Şimdi konuşmayı bıraktık sürekli foto atıyor gönderi olarak, hikaye falan atıyor. Bir günde iki fotoğraf attığı bile oldu. Daha önce de bir ara konuşmayı kesmiştik o zaman da bu şekilde yapmıştı. Bir de profilini bazen açıyor bazen kapatıyor, özellikle hikaye falan attığında açıyor. Neden olabilir sizce bunların sebebi?
Bir şekilde kendini bir yerlere atmaya çalışıyor kafasini dagitmak icin senin gorucegini bildigi icin umurunda olmadığını aklına gelmediğini göstermeye çalışıyor sadece sen gör şüpheye düş pişman ol bu şekilde kafanda soru işaretleri olsun diye uğraşıyorBenim konuştuğum biri vardı flört olarak, bana ilgisi vardı her defasında söylüyordu. Flört olmasına rağmen sevgili gibiydik aslında. Neyse konuşmayı bitirdik aslında tam bitirdik mi küstük mü o da muamma. Benimle konuşurken instayı falan aktif kullanmıyordu o kadar fotoğraf falan da atmıyordu. Şimdi konuşmayı bıraktık sürekli foto atıyor gönderi olarak, hikaye falan atıyor. Bir günde iki fotoğraf attığı bile oldu. Daha önce de bir ara konuşmayı kesmiştik o zaman da bu şekilde yapmıştı. Bir de profilini bazen açıyor bazen kapatıyor, özellikle hikaye falan attığında açıyor. Neden olabilir sizce bunların sebebi?
Adamın av mevsimi yeniden başlamış, kendinize yoracak kadar saf düşünmeyinBenim konuştuğum biri vardı flört olarak, bana ilgisi vardı her defasında söylüyordu. Flört olmasına rağmen sevgili gibiydik aslında. Neyse konuşmayı bitirdik aslında tam bitirdik mi küstük mü o da muamma. Benimle konuşurken instayı falan aktif kullanmıyordu o kadar fotoğraf falan da atmıyordu. Şimdi konuşmayı bıraktık sürekli foto atıyor gönderi olarak, hikaye falan atıyor. Bir günde iki fotoğraf attığı bile oldu. Daha önce de bir ara konuşmayı kesmiştik o zaman da bu şekilde yapmıştı. Bir de profilini bazen açıyor bazen kapatıyor, özellikle hikaye falan attığında açıyor. Neden olabilir sizce bunların sebebi?
İlgi çekme moduna girmiş.Bence hiç umursama.Benim konuştuğum biri vardı flört olarak, bana ilgisi vardı her defasında söylüyordu. Flört olmasına rağmen sevgili gibiydik aslında. Neyse konuşmayı bitirdik aslında tam bitirdik mi küstük mü o da muamma. Benimle konuşurken instayı falan aktif kullanmıyordu o kadar fotoğraf falan da atmıyordu. Şimdi konuşmayı bıraktık sürekli foto atıyor gönderi olarak, hikaye falan atıyor. Bir günde iki fotoğraf attığı bile oldu. Daha önce de bir ara konuşmayı kesmiştik o zaman da bu şekilde yapmıştı. Bir de profilini bazen açıyor bazen kapatıyor, özellikle hikaye falan attığında açıyor. Neden olabilir sizce bunların sebebi?
Başkasının ilgisini mi yoksa benim ilgimi mi çekmek istiyor?İlgi çekme moduna girmiş.Bence hiç umursama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?