- 9 Şubat 2008
- 9.074
- 0
- 39
- Konu Sahibi Princess
üzülme güzelim görürsün inşallahmeraba arkadaşlar ayrılalı bi gün oldu ve onu bi daha görebilme sansım yok bnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme güzelim görürsün inşallahmeraba arkadaşlar ayrılalı bi gün oldu ve onu bi daha görebilme sansım yok bnm
bencede haklılar tatlım sen tam umudu kaybettıgın zaman donerler ama hc bıse eskısı gıbı olmaz
bnce ilgisiz davranmak gerek merak edılmedıgını gormesi acı koyar,,
evet ben de katılıyorum.
ilgisiz davranmak hiç umursamamamış gibi yapmak daha etkili galiba
Canım merak ettim gelişme varmı .a.s.
var canım,erkek arkadaşım başkasıyla çıkıyormuş
Tartışma sebebinizi bilmiyorum ama aramayı kes neden aramıyo diye merak eder arar tatlicadiarzu
Bianda çıktı saçma sapan şeylerden.Sonra başka yerlere gitti konu.Şimdi düşünmek istiyorum,kendimi toparlıyım falan diyor.Ayrıca olay farklı bir yana döndü.Msnden cam açıktı kavga ederken bende hap içiyodum o gün doktora gitmiştim haberide yoktu.Ben ilaçlarımı içtim o bana yazarken.Sonra kalktım pc başından intihar ettim sanmış:bbo:ne alaka anlamadım ama kendide anlamamakta ısrarlı:a015:
giden kız olsun erkek olsun, eğer giderken kafasında bitirmişse ağzınızla kuş tutsanız geri dönmez. yok, kendince hesapları varsa ve bu yüzden gitmişse hiç bişi yapmanıza gerek yok, zira her gidişin bi dönüşü vardır.