canım o formülü buldum sanırım :))) Hani 16 gündür hiçbişey yapmıyorum demiştim ya, cumartesi gecesi msne girdiğimde kişişel iletime çok çok çok mutluyum yazdım, o hiç msne girmediği için ona karşı yazdığım bişey değildi, o anda da çevrimiçi değildi zaten ama anında aradı beni. Kendimi azcık tutabilseydim daha iyi olurdu belki ama herşeyde bir hayır vardır derler. Baya bi tersledim anlıycan, niye böyle ikidebir kendini hatırlatıp duruyosun, hiçbişey olmamış gibi beni arama hakkını nerden buluyosun, bundan sonra asla arama beni diye saydım baya. Sen beni silmişsin, seni sevdiğime inanmıyomusun falan gibi bişeyler saydı, son olarak ta beni aramamasını tekrarlayıp kapadım telofonu. Ama işin komik tarafı o nasıl olduğunu merak ettim ondan aradım demişti ve bana nasılsın diye sorduğunda iyiyim demiştim sadece, ama konuşmamız hareretlenince mutluyum dedin bana azönce diye ağzından kaçırdı. Anlıycan msndeki iletimden etkilenip te aramış. Şimdi msne girmeyen insan hep orda, kişisel ileti bölümünden döktürüyo boyna, 5 dakikada bir yazı değişiyo, gül gül ölüyorum wala :)) Şuanda ne yazıyo söyliyim hemen; "sen kaçan ürkek bir ceylan ben peşine düşmüş canavarım, istersen dünyayı çağır imdada yeryüzünde bir sen bir de ben varım." Daha çok süründürücem allahın izniyle :)))