Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

devir tersine dönüyor ama allaha sükür benim pesimde bi kac köpek daha var :jeyyar:
bu kez de ben karar veremiyorum... :uhm: :dilcikar:

devir tersine dönüyor ama allaha sükür benim pesimde bi kac köpek daha var :jeyyar:
bu kez de ben karar veremiyorum... :uhm: :dilcikar:

benımde war pesımde ama ondan baskasına ısınamıyorum :)gozum gormuyor yaa cok ıgrencc ama bende hayatıma dewam etmeyı ıstıyorum onu unutmak ama olmuyor sankı hala hayatımda o war gıbı hareket edıyorum :kedi:

bende isinamiyorum kimseye yada isiniyorumda isinmak istemiyorum :lepi: ama zamanla alisirsin merak etme...

bende isinamiyorum kimseye yada isiniyorumda isinmak istemiyorum :lepi: ama zamanla alisirsin merak etme...

dogrudur ama ben ayrılıgıda kabullenemıyorum uzmanların yazdıklarını falan da okudum zaten once kafada bıtırmek gerekıyormus kafada bıtırmeden tamamen baska bı ılıskıye baslanmamlı dıyolar cunku sonu yıne husran olur bıde o yenı basladıgın ılıskıdekı ınsanın gunahı ne dımı ama bende de soyle bı sorun war ben yaklasık bır ay olucak ayrılalı hala uyanır uyanmaz aklımda o sankı hayatımda hala o warmıs gıbı kımseye bakmıyorum kımseyle ılgılenmıyorum sankı hala pısman olup bır gun donucek gıbı gelıyor bana cok zawallıyım bılıyorum ama olmuyor yaa gunler gectıkce acın daha da hafıfleyecek dedıler ama hıcte öyle olmuyor ya daha da özledım ıkı haftadırda yuzunu de gormuyorum mukunse suara hıc cıkmasın karsımaa özlemde bırıktı ıcımde zaten ıyıcekafamçokkarıştı

bende erke arkadsımın sureklı msn face kurcalıorumm maıılerıne bakıorum hatta konusurken bıle acaba ne yazıor dıee acıyorumm.gecen bu konusurken actım face arkadasıykla erkek muhabbetıne gırmıss espırıler donuyo dedım bu ne bıcım konusma sen dedı ne bıcım bı ınsansın habre bıseylerımı kurcalıosun.yapmadıgım seylerı yaptırcaksın.sonra dedı cık gıt ıstemıorum senı arama bu sefer son dedı.bende ona yalvardım resmen özürdiledımm cok.msj lara cvp verıo ama olusuz cbp verıo.en son benı kendı halıme bırak dedı bu ne demekkk ben cok uzuluyorumm lutfenn yardım edınn napmalıyımm.ben sucluyum gıbı ama affetmıorr.sızce nolcakk????????

canım benım sızınkı gııb bı sorun olmadı ama sanırım her erkegın bunlaıma gırdıgı donemlerı oluyor bu tarz benım erkek arkadasımda ısıyle okuluyla ılgılı problemler yasıyodu we hayatında benı ıstemedı sureklı erkek arkadaslarıyla falan takılmak ıstemey abslamıstı ben de dayanmayıp kızıyodum oda sureklı bana zaman ver kafamı bı bosaltayım dıyodu ama ben her seferınde arıyodum bı kere aramalarını kes once cunku ne kadar yalwarırısan ne kadar cok ararsan o kadar senden uzaklasıyor bıde skaın arayıp arayıp aglamaa ben cok yaptım banada cevremdekıler zamanında yapm arama dedı ama yapamadım sankı araya xaman gırıcne ıyıce uzaklasıcaz sandım korkumdan ozledıgımden her seferınde aradım ama sen yapma barı ustune dusmee sakın o zaten gercekten sewdıyse donucektır bende bır ay olucak nerdeyse hala aramıyorum arada krızım tutuyo ama tutuyorum kendımı bu kadar dayandın dayan dıyorum

bir ay ne ki güzelim bende ilk erkek arkadasimdan ayrilinca iki yil cektim senin dediklerini... ama biz severek ve ailelerin zoruyla ayrildik... Ve hala olmus onu görünce canim yaniyor. Ama ne yapacaksin hayat... Herkese istediginii vermiyor...

canımm ben ona zamn tanı de ama yarıyolda bırakma dedım.oda ıyı bana sonzuza denk zamn ver ozamn dedı.istemıorum senı dedı.artık beı heyecanlandırmıyosun dedı.bıktım bu huylarından dedı..bende usteledım kendıme cok kızoyorum ne gurursuzum yaa.sonra bu bı yere gıdecektı dedımkı varınca msj att.vardım dedı ve kendı halıme bırak dedı benı.bu omur boyu kendı halıme bırakmı demek oluyo ben cok duygusalım sabırısımçsahbta msj attım senı cok sevıyorum dıe cvp vermedı.sonra napıousun dedım cvp.sankı ben aramasam benden sogucak serbest kalıcak gıbı hıssedıoyorumm.yaa uyuyamıorum bılee nolacakk bılmıorum..

bak canım aynı benı yazdıklarımı okuduysan bırazcık benzer yonler war ıkımızde de banada senı cok sewıyorum ama senınle olan ılıskımı sewmıyorum dedı ben yınede agla agla arıyodum mesaj atıyodum zamanında bana zaman ver dedı ben yapamadım bunu cunku senın dusuncen gıbı bende eger zamana bırakırsak ıyıce sogur dıye dusunuyordum ama bu soguma sanırım kızlarda oluyor zamanla erkekler daha bı farklı özluyolar sanırım benım erkek arkadasımda sureklı bana zaman ver kafamı toplayım bosaltayım dıyıp durdu ama ben kabul etmedım hayır ıllazorla dewam ettım ama gıtgıde ıycıe uzaklastık bana benı sımartma ben sımartılmaya gelen bı adam degılım bıle dedı acık acık nasıl bı mantıksa bu ama onlar sıkıya gelemıyor belırlı bı sure sonra sıkılabılıyolar bence sende kendını gerı cek bırazcık bu kız benı sureklı arıyodu konusuyodu mesaj atıyodu ama sımdı noldu desınnn

Mav erkek arkadaşın biraz hatta baya sinirlenmiş şimdi böyle söylemesine bakma sen. Bi süre sonra düzelir o. Birazcık bırak kendi haline. Bir erkek eğer sinirle yok beni arama bidaha yok sakın karşıma çıkma sonsuza dek diyorsa aslında onu demek istemiyordur. Biraz zaman ver gerçekten. O sana tıpış tıpış döner canım. opuyorumnanaktan

kesinlikle doğru ..onlar kaybettiklerine yansınklava:.. biz neden geri döndürmeye çalışalım yada yollarını bekleyelim....çok gereksiz...lmaz:

tebrikler gerçektende öle önce sizzzzzzzz arkadaşlar siz herşeyden önemlisiniz önce bunun farkına varın siz kendinizi degersiz gibi görürseniz karşınızdakı kişiden deger beklemeyin.o üüzlsün o delirsin onunnnn canı yansın neden sizinkı yanıyokı dünyanın sonuda degil demekkı olmuyo bi arada olsaydı ayrılmazdınız öle düşünn bide .ayyy burdakı yorumları okudugum zaman ben bile bunalıma girdim valla bi erkege gidipte yalvaıp aglamak ne demekya o erkek neden geri döndünki zaten elinde evucundasın insan ulaşamadıgı şeyi ister bütün insanlarında dogasında vardır bu biz kadınlar sadece yogun ilgi isteriz erkekler öle degil yogun ilgi görürse kaçar.bide siz bu erkekleri nasıl kaçırmayı başarıyosunz onuda merak ediyorum ben kovuyorunmda genede kapıdalar gitmiyolar

Pardon sencede biraz büyük konuşmadın mı? :1rolleyes: Tamam doğru olan yalvarmamaktır ama bir an gelir insan istemediği bişeyi yapıyo olarak bulur kendisini. Bu herkes için geçerli. Senin hayatının şuan bu açıdan düzgün gidiyor olmasına inanki sevindim. Ama buraya yazan ve bunları yaşayan arkadaşların hiç birisi gönüllü yapmıyolar ağlayıp sızlanmaları. Kim ister gururunu iki paralık etmek? Ama dediğim gibi biraz büyük konuştun maalesef CADIARZU Umarım ileride büyük konuştum diye senin üzüntüyle hatırlayacağın bişey olmaz bu konuşma canım opuyorumnanaktan

tamamen katılıyorum canım banada cevremdekıler neler neler soyluyolar ama bu surec ıcerısınde bunu anlıyamıyoruz kı bu ınsanın elınde olan bısey degıll zamanında bende sureklı agla agla arıyodum kımse ıcın yapmadıgım seylerı ona yaptım aslında dusunuyorumda pısmanda olmadım ya en azından elımden gelen herseyı yaptım dıyebılıyorum suan ama bır ayımız dolucak ayrılalı hala tık yokk nıye hıc özlemıyorr yaa bu kadar kolay nasıl atalatabılır bır bucuk senemız bırlıkte gectı sureklı gorusurduk sureklı telefonlasırdık gorusemedıgımızde dee cok özluyorum cokkk

Özlüyordur özlemesine ama daha tam anlamda dank etmemiştir başına canım yerimseniben Bizde 2 aysonra barışmıştık ve bu 2 ay içinde bütün arkadaşlarımla irtibata geçmiş olduğunu öğreniyorum daha yeni yeni. Bak barışalı 6 ay oldu düşün.. Br çok face hesabı almış msn almış benim onun olduğunu anlamam için. Biraz sabret canım. Seviyoa mutlaka döner

bızım de bır ay olucak ıste hergun aglıyodum bır haftadır aglamam durmustu sımdı bugun yıne basladım yaa ahh bı doncegını bılsemm bı donucegınden emın olsam zaten rahat olucam sıkılmıycam ama gıtgıde umıdım tukenıyor bu kadar bensızlıge nasıl dayanabılırr yaa anlamıyorum onun face yok ama bıcok arkadası benım facemde war ıstese onlardan gırıp bakabılır her turlu ama benı o kadar takıyomus onemsıyomus gıbıme gelmıyor sonucta bu kadar zamandır arardı onemsese ogle dıılmıı herkes unut dıyoda olmuyor olmuyorrr cok ozledım ınan yaa dayanamayıp aramaktan korkuyorum bu kadar aramadıgımda bosa gıdıcekk yaa ıkı ay sonunda o mu senı aramıstı peki yaa

bıde benımkı öyle benım arkadaslarımal falan ırtıbata gecmıyor hıc ama arkadaslarından gırıp bakıyorsa bılemem bıde msnden de sıldı benı donmezz dimi

Geçsede senin haberin olmaz. En ummadığın yerden çıkar. Ama bak kendin diyosun daha 1 hafta oldu rahat bırakalı diye. Biraz dur canım. Erkekten erkeğe değişiyor dönme süresi tabi ama dur bakalım yavaş yavaş dank eder inş.

walla hıc sanmıyorum yaa arayıp donucegını ayrlıgımızın ılk gunlerınde ben ona kotu hıc bsıey yapmadıgım ıcın sadece cok sewdıgım ıcın pısman olup donucek dıye umuyodum beklıycekgımıde soyledım ona ıstesede ıstemesede beklıyecegımı soyledım ama hıc cevap bıle atmadı bana yakınlarımdna bırınede tekrarı olmuycak bısey falan demıs bana nıye oleyse cevap atmadı yaa o lafı soyledıgı kısınınde yuzde yuz bana soylıcegını bıldıgı halde oyle demıs sonra bı baktım msndende sılmıs ben naptım kı ona bu kadar bana bunu yapıyor nolur donsunn yaa o kadar dua edıyorum kı artık arkadaslarıma bıle anlatamaz oldum onlarıda sıkmak ıstemıyorum sureklı unut dıyolar baska bısey demıyolar ama öyle olmuyokı sankı ben boyle cok mutluyum elımde sankı ben zewk alıyorum boyle olmaktan hayatımı alt ust ettı cektı gıttı nasıl bı adalett bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…