- Konu Sahibi Princess
- #3.841
kızlar merhaba.. bu konuya uzun süredir cevap yazılmamış sanırım ama ben yine de içimi dökmek istiyorum.. 1 senelik bir ilişkim vardı. ara sıra her çiftte olduğu gibi tartışırdık. son tartışmamızda ( yaklaşık 1,5 ay oluyor ) soğudum senden dedi ve gitii.. farklı bişey olmamıştı.. yada o güne kadarki tartışmalar üzerinden yılgınlığına dair herhangi bişey de sezdirmemişti.. o yüzden bi anlam veremedim sanırım ve aramaya devam ettim.. bikaç gün sonra barıştık güya. hatta gayet de iyi davrandı bi gece ( ayrı yerlerdeyiz o yüzden ancak telde filan görüşebiliyoruz).. ertesi gün yine yok olmuyo soğudum ben dedi.. bikaç gün daha sırf nedenini anlayabilmek için ara ara görüştük.. hiçbi zaman kötü bişey söylemedik birbirimize.. kesinlikle 3. birinin olduğunu da düşünmüyorum.. ama son zamanlarda kendi problemlerimden dolayı onu biraz sıktım belkide.. başlarda o benim peşimden koşardı. korkuyorum beni bırakıcaksın bir gün derdi. giderken bile aynını söyledi korkum hiç geçmedi bu kadar zaman die. sanırım bu yüzden ben onu terketmeyim die o beni terketti :)) neyse sonuç olarak ben toplamda 2 hafta uzattıktan sonra aramayı bıraktım. bidaha da rahatsız etmem seni dedim. nerdeyse 4haftadır da hiç aramadım. oda beni aramadı.. ilk zamanlar çok kötüydüm.. ama zamanla geçiyo hakkaten.. şimdilerde ara ara sinir krizi geçiriyorum ve hala buna bi anlam veremedim.. okul zamanlarında bi ilişkisi olmuş. anlatmıştı bana. ondan da aynı şekilde ayrılmış. ama o kız bunu aramayı hiç bırakmamış nerdeyse 6 ay.. sonrasında da numarasını değiştirerek kesmiş alakayı.. ben o yüzden sizlerin de tavsiyesiyle biraz rahat bırakmaya karar verdim.. sonuç ne olacak bilmiyorum.. umarım bian önce atlatırım..