Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

kizlar günaydin...
okudum yazdiklarinizi.anlasilan hicbirimizin haftasonu pek parlak gecmemis.:KK43:
beddua etmeyelim kizlar allaha havale edelim.beddua iki uclu olur döner dolasir sahibini bulur derler.bu erkekler niye böyle üzüyorlar bizi bi anlam veremiyorum.gece uyumadim hic dön oraya dön buraya sabahi zor ettim.cok düsündüm acaba biz burda hep birbirimize anlatmakla kendimize mi kötlük ediyoruz diye sonucta acimizi hep taze tutuyoruz diye .fakat insan duramiyorum bi sekilde hep anlatmak istiyor.bi yandan iyide oluyor en azindandestek oluyoruz birbirimize.derler ya disardaki kisi olaya daha baska gözle bakar diye.ne biliim yaaa.zaman gecsin istiyorum ya sevdiklerimiz bize dönsün yada kabimizden sevgilerinide alip gitsinler istiyoorum:KK43:

ah kızlar ahhh içim parçalandı resmen. başka biriyle birlikte twitter da konuşmalarını gördüm neden birden bitirdiği şimdi belli oldu. ben belki döner diye beklerken o başkasıyla mutlu mesut yaşıyormuş :KK43:

ah kızlar ahhh içim parçalandı resmen. başka biriyle birlikte twitter da konuşmalarını gördüm neden birden bitirdiği şimdi belli oldu. ben belki döner diye beklerken o başkasıyla mutlu mesut yaşıyormuş :KK43:

Allahın cezaları. . bende silindm facebooktn. ne konusmuslar baskasıylamı cıkıyor yani ve bisey yaptn mı ?

Sahi oluyormu hic aklna gelmelerim ? Göremedğn , duyamadgın icn aklnın sagr oldgu olyormu?dokunamadgın icn ellrnin kör oldgu yada . Olmuyr degl mi ? Bliyorum.. Yine zorlanıyorm yazarken.. Yine kelimeler kavga ediyor sana sunulmak icin. Demiştm ya cennet senin avuclarnın arasnda .. Cennet senin gölgnin değdgi heryrde .. Herkesi aldın ama bi beni sığdıramadn gölgene. Ne utanç verici ...

Allahın cezaları. . bende silindm facebooktn. ne konusmuslar baskasıylamı cıkıyor yani ve bisey yaptn mı ?

Evet başkasıyla birlikte 2haftadir istanbulda neden aramiyor diyordum meğer yeni sevgilisiyle birlikteymis . Ne kadar safim böyle ya

Evet başkasıyla birlikte 2haftadir istanbulda neden aramiyor diyordum meğer yeni sevgilisiyle birlikteymis . Ne kadar safim böyle ya

Hepsi aynı. Bigün duramazmı bunlar sevglisz ? Biz acı cekerkn onlar baskalarna koşuyorlar bu nasıl biseydi ya bilmiyorm anlamıyorm.

kizlar ben onun fotorafina bakinca gülümsüyorum cok mutlu oluyorum :KK43: herseyi unutuyorum.kafayi oynatiyorum galiba....

Ben hala aglıyorm mahfoldum ya ;((

aglama tatlim,üzme kendini.allaha sigin .dönecek elbet ama o zaman sen onu istermisin ki .

kizlar ben onun fotorafina bakinca gülümsüyorum cok mutlu oluyorum :KK43: herseyi unutuyorum.kafayi oynatiyorum galiba....

bacim bakma öyle resimlere.eskiden kopmaya calis:KK43:biz kendi kendimize burda dövünüp parcalanalim onlarin zerre kadar umrunda bile dgl.bende gecen hafta hep eski resimlerimize baktim .evet mutlu oldum ama sonrasinda bin pisman oldum aglamaktan bisi yapamadim:KK43:

kizlar bisey daha sorucam.bu benim salak beni sözde arkadasca ario ya yani ne yaptigimi nasil oldugumu bilmek icin gecenlerde gecenin 3de aradi ,sordu napiosun diye sonra dünde 20.30 gibi aradi fakat duymamistim .aradan bi saat gecti aradim .aramisin dedim müsait dglm disardayim sonra konsuruz dedi kapatti bende saf gece boyu bekledim belki arar diye .tabikide arayan soran olmadi.diyorum ki aksam arasamda desem ,"ben senle arkdas dglm olamamda,bir daha beni arkdasca arama.adam gibi dönmek istiyorsan dön bunun disinda beni rahtsiz etme"desem olur mu? yardim kizlar :KK43:sevmese gece 3de aramaz en fazla 3gün birakio arada öyle ario.en azindan böyle rest cekersem elinde olmadigimi anlar diye düsündüm sizce?

kizlar bisey daha sorucam.bu benim salak beni sözde arkadasca ario ya yani ne yaptigimi nasil oldugumu bilmek icin gecenlerde gecenin 3de aradi ,sordu napiosun diye sonra dünde 20.30 gibi aradi fakat duymamistim .aradan bi saat gecti aradim .aramisin dedim müsait dglm disardayim sonra konsuruz dedi kapatti bende saf gece boyu bekledim belki arar diye .tabikide arayan soran olmadi.diyorum ki aksam arasamda desem ,"ben senle arkdas dglm olamamda,bir daha beni arkdasca arama.adam gibi dönmek istiyorsan dön bunun disinda beni rahtsiz etme"desem olur mu? yardim kizlar :KK43:sevmese gece 3de aramaz en fazla 3gün birakio arada öyle ario.en azindan böyle rest cekersem elinde olmadigimi anlar diye düsündüm sizce?

bacm sen arama! o ararsa onunla arkadas olamiyacani söyle. dön filan deme, daha cok kacar. sevgiye ben artik inanmiyorum. seven adam aglatmaz, terk etmez! bunlarinki sevgi degil, baskasinla olmassa elimde nasil olsa beni cok seven biri var misali.

bacm sen arama! o ararsa onunla arkadas olamiyacani söyle. dön filan deme, daha cok kacar. sevgiye ben artik inanmiyorum. seven adam aglatmaz, terk etmez! bunlarinki sevgi degil, baskasinla olmassa elimde nasil olsa beni cok seven biri var misali.

dogru diyorsun canim.aramiim nasil olsa arayacak en fazla 3 gün birakiyor arada.aradiginda söylerim artik :KK43:

sen nasil oldun? toparlanmaya basladin mi?

bacim bakma öyle resimlere.eskiden kopmaya calis:KK43:biz kendi kendimize burda dövünüp parcalanalim onlarin zerre kadar umrunda bile dgl.bende gecen hafta hep eski resimlerimize baktim .evet mutlu oldum ama sonrasinda bin pisman oldum aglamaktan bisi yapamadim:KK43:[/QUOTE]

ahhh kolay olsa. 3,5 sene bu! hayatimdaki en büyük hata o oldu zaten! allahim yardim et....

aglama tatlim,üzme kendini.allaha sigin .dönecek elbet ama o zaman sen onu istermisin ki .

İstemem büyk konsmyaym ama dönerse asla olmycam onla yinede hani gururm sevgim ne bileyim dönmesni onu o halde görmeyi cok istiyorm içim rahatlar o Zman yoluma bakarm .. ;(( nasıl affederimki onu artk ;(( ki dönmzde bliyorum ..

bacim bakma öyle resimlere.eskiden kopmaya calis:KK43:biz kendi kendimize burda dövünüp parcalanalim onlarin zerre kadar umrunda bile dgl.bende gecen hafta hep eski resimlerimize baktim .evet mutlu oldum ama sonrasinda bin pisman oldum aglamaktan bisi yapamadim:KK43:

İstemem büyk konsmyaym ama dönerse asla olmycam onla yinede hani gururm sevgim ne bileyim dönmesni onu o halde görmeyi cok istiyorm içim rahatlar o Zman yoluma bakarm .. ;(( nasıl affederimki onu artk ;(( ki dönmzde bliyorum ..

o hicde belli olmaz, sen dönmez dersin o döner. sen dönmesini beklersin dönmez. merak etme o dönerse eger kendini affetirmesini bilir, bizde affederiz cünkü seviyoruzzzz. insallah su günler gecer rabbim. bizde gülelim, mutlu olalim allahim.

bende coook kötüyüm :KK43:((((((((((
Hasreti icime cöktüü :KK43:((((((((
Aramicam diye kendimi tutuyorum :KK43:(((((((((((
Aramicam bunda kesin kararliyim.
Bayram mesajindan sonra yine tik yok ondan
Rüyama girdi, sarilmisti bana ve sicakligini hissettim, gercek gibiydi, sanki o an bana gercekten sarilmis gibiydi. O bana sarilinca bende ona sokuldum, daha cok sarildi bana.
Sonradan ona ekmek zeytin ve peynir verdim yedi.
Aslinda onu düsünerek yatmadim... Bilinc altim mi neden oluyor rüyamda görmeme acaba
Rüya yorumlayabilen var mi aranizda?

Son düzenleme:
X