Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

hepsne katılıyorum...biz 2 senedir ayrıydık.bu hafta barıştık ama hiç aramayan aradı eski günlerdeki gibiydik.ama iki gündür sesi çıkmıyodu işte soru var falan demişti.bende merak ettim tab napsılsın diye mesaj attım benlemi ilgili bi sorun var neden böle davranıyosun diye.bana yazmışki yalnız kalmak istiyorum bu arada farkettim değişmemeişsin yazmış.ben anlayamadım merak etmekte mi suç oldu sonra yine dedimki sana değer verdiğim için merak ediyorum özür dierim dedim.cevap gelmedi.çok canım sıkıldı.anlayamıyorum.o arayıp sorana kadar sessiz kalıcam.nazlanıyo resmen.kaçan gerçekten kovalanıyo.sizce napmalıyım?

canım benim o seni yoklamış.bakalım yerinde duruyomu bana ilgisi alakası nasıl? baktı ki hala aynı yerinde duruyosun onunla ilgilisin içi rahatlamış ve tekrar araya mesafe koymak için bi bahaneyle seni suçlamış.amaç hayatına geri dönmek rahat sakin.nasılsa sen istediği yerde hala duruyosun.bu erkekler böyle malesef kafalarını kırmak lazım bölelerinin.

bende dayanamıyorum kızlar bazen içim çok acıyo.hani aradan 3 yılı aşkın zaman geçti ama insanın acısı eskimiyo hala aynı duruyo yerinde.bazen kalbimi yerinden çıkarıp atasım gelio acısına dayanamıyorum.benimki de bikaç gün kapadı faceini baktı benden tepki göremeyince yine açtı dayanamadı.ama biliyordum dayanamayıp açıcanı face bağımlılık yapıo zaten çünkü :) şimdi yine sesim çıkmıo benim bi ileti yazmış aklı sıra beni çıldırtacak kaybetme korkusu yaratacak.ileti şu: Beyin göçü nedir? "Kadının dırdırına, triplerine, taleplerine, mızmızlığına dayanamayan adamın, başka bir kadının peşine takılıp gitmesine "BEY'in göçü" denir. birde gülücükler koymuş sonuna ama bende yine tık yok olmıcak da bu defa onu şaşırtıyorum.aslında sizin de onları şaşırtmanız lazım sizden hiç beklemediği şeyleri görmesi lazım.ha dayanabiliyormuyum gerçekten derseniz zorrr ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır dayanmak zorundayım.kızıyorum bazen ilk gördüüğümde yazıp çizdiklerini ama sonra düşünüyorum bunları ne için yapıo? beni kendine çekmek için, benimle uğraştığı için...o zaman bi nebze olsun rahatlıyorum.eğer bi erkek gerçekten sizinle uğraşmıyorsa sizi kızdıracak küsdürecek ya da ilginizi çekecek şeyler yapmıyor hiçbişeyi tınlamadan hayatına devam ediyorsa işte o zaman korkun.....

sana telefonlaşalım dedi ve sesi çıkmadı öyle mi? işte sana kızıp kırılıp üste çıkabilmen için bi sebep.sessiz kal sende yeni yıl mesajı vs doğum günü mesajı bile atsa sana cv verme meraktan ölecek duruma gelsin hiçbiyerde gözüne görünme yokluğunu farketsin noldu buna desin.asla arkadaş kalma taleplerine olumlu cv vermeyin kızlar çünkü arkadaş kalalım demek aslında ''sen bi köşede dur daha iyisini bulamazsam yine sana dönerim'' demektir.yokluğunu farkedince seni yine aramaya başlayacaktır telefonunu açma.dört beş defa arasın en az daha sonra aç ve resmi konuş.sana telefonlaşalım demiştim neden arayıp sormuyosun neden telefonlarıma bakmıyosun derse ''sen bana telefonlaşalım dedin ama aramadın hem ben seninle arkadaş kalamam bu şekilde bi ilişki içinde olmak istemiyorum seninle, ben mutlu olmak istiyorum mutlu bi ilişki istiyorum (mutlu bi ilişkiyi ondan istemiceksiniz sakın ha sakın onula birlikte olmak birşeyler paylaşmak talebinde asla bulunmayın.mutlu olabileceğim biriyle anlamında kullanmıştım o ifadeyi)....vs vs ondan ne istiyorsan sırala ve kendinden emin bi şekilde konuşup ha sen böyle olmasını istemiyorsan sen bilirsin benim istediğim şeyler bunlar deyip teli kapa...bazen erkekler kendilerine haddini bildiren kızlardan daha çok etkilenirler :) onların da ruhlarında mazoşistlik vardır emin olun :) siz ne kadar kendinden emin kararlı olursanız ve de en önemlisi ne kadar rahat olursanız o hızda yine size döner.kaybetme korkunuzun sizi altetmesine çenenizi çalıştırmasına izin vermeyin.tepkisiz kalın hatalarını anlayıp dönene kadar............

canımmmm çok geç kaldım senin yazdıklarını okumakta ve yılbaşında msj attı bende ona attım.hatta msjlarımızın nekadar sıradanlığından falan bahsettik.sün msjlaşmadık bugün yine majlaştık.yaa ama iyi etmediğimin farkındayım.2.5 ay sonra ilk kez konuşunca aşkından deli divane görünen adam bugün msjlarında yine bana suçlayıcı tavırlar da msjlar attı.te.deki konuşmalarını kıvıracak nerdeyse utanmadan..biz ozaman çok kavga ediyorduk.seni çok seviyorum ama okadar bunaltmışsınki beni kendimi toparlayamıyorum oderece yaa falan yazdı düşün ya.haa bende alttan almadım tabi umursama davrandım ama yüüzgöz olmaya başladık yine ya.ben napayım acil bişe söyleyin lütfen üstelik kendisi beni aldatma rezilliği ile karşıma çıkmış (inkar ediyor tabi)hemde beni suçluyoo

canımmmm çok geç kaldım senin yazdıklarını okumakta ve yılbaşında msj attı bende ona attım.hatta msjlarımızın nekadar sıradanlığından falan bahsettik.sün msjlaşmadık bugün yine majlaştık.yaa ama iyi etmediğimin farkındayım.2.5 ay sonra ilk kez konuşunca aşkından deli divane görünen adam bugün msjlarında yine bana suçlayıcı tavırlar da msjlar attı.te.deki konuşmalarını kıvıracak nerdeyse utanmadan..biz ozaman çok kavga ediyorduk.seni çok seviyorum ama okadar bunaltmışsınki beni kendimi toparlayamıyorum oderece yaa falan yazdı düşün ya.haa bende alttan almadım tabi umursama davrandım ama yüüzgöz olmaya başladık yine ya.ben napayım acil bişe söyleyin lütfen üstelik kendisi beni aldatma rezilliği ile karşıma çıkmış (inkar ediyor tabi)hemde beni suçluyoo.

canım sakın kedini suçlama zaten suçlanıcak hiçbişey yapmadın sen.bunlar hep diyorum ya size suçluluk duygusu hissetiriyolar ki terketme bahaneleri olsun zeytinyağı gibi üste çıkmak için.hiç arama sorma o ararsa sakın telefonlarını açma mesajlarına cv verme.onların size hissettirmek istediği suçluluk duygusunu siz onlara hissettirin.sessiz kaldığınız vakit zamanla onların gözünde olgun kararlı aklıbaşında izlenimi vermiş olacaksınız.ve kararlı olduğunuzu görmeleri lazım kaybetme korkusunu siz onlara yaşatın.nasıl ki onlar arayıp sormadığında ulaşılmaz olduklarında ne kadar gözünüzde büyüyolar aynı şeyi siz yapın sadece roller değişecek.buna da zaman ve sağlam bi sabır lazım.iki gün kendinizi tutp üçüncü gün dayanamayıp sessizliğinizi bozar onlara tek kelime dahi olsa bi cv bi tepki verirseniz bi çuval inciri berbat edersiniz.bırakın sizin için yalvaracak duruma gelsinler olmaz diye korkmayın.bakın benim daha önceki ilişkimde asla aramaz sormaaz dediğim insan araya yaklaşık 3 ay kadar bi mesafe girdikten sonra hiç beklemediğim bi anda arayıverdi.üstelik çok büyük yeminler etmişti büyük konuşmuştu bana ''sen Allah olsan önüme cenneti sunsan yine de dönmem '' dedi. ama o 3 ay boyunca hiç görüşmedik ne telde ne başka yerde.ben önceleri üzülüyordum arada mesajlar atıyordum ama baktım olmuyor ondan beklentimi kesip hayatıma yön vermiştim.bu da baktı ben her zaman mesaj atan alttan alan ben iletişimi kesince kaybetme korkusu içine yerleştiği vakit içine kurt düştü.aradı konuştum ama soğuktum.çünkü gerçekten sevmiyordum artık onu.sonra eskiye dönmek istediğini ima eden sözler söyledi ama ben hiç alttan almadım hiç ümit vermedim baktı olmuyo daha çok üzerime düşmeye başladı.ben bu defa onun bana yaptıklarını bir bir sıralayıp tüm hatasını yüzüne vurdum alttan almayınca da suçluluk duygusu içine girdi.onun olduğu msn.i kullanmıyordum bikaç defa açtım beni ne zaman görse deli gibi yazıyodu.düşünün ki asla aramaz dönmez dediğim ümitsiz olduğum bi insan üstelik koca yeminler etmiş.biraz uzun oldu ama işinize yarar belki diye yazıyorum

bu zaman içerisinde oyalanacak şeyler bulun kurslara yazılın sosyal faaliyetlere katılın, hobiler edinin ne bilim çalışıyorsanız işinize, kendinize odaklanın.beklenti içinde yaşarsanız inanın hem siz zorlanır acı çekersiniz hem de hata yapma ihtimaliniz, kendinizi tutamama ihtimaliniz daha yüksek olur.unutmayın bi erkek ilk sıralar gitmenize sesini çıkarmıyorsa onda kalan yanlarınıza güvendiği içindir.ne zamanki sizi kaybettiğine ikna olur o zaman sizi aramanın yollarını arar.(kaybetme korkusu devreye girer) siz ne kadar kusurlu da olsanız arkanızı dönüp gittiğinizde bütün kusurları kaybolur gözünde.hep iyi yanlarınızı düşünür,onlar çekip gittiğinde ne kadar da hayırsız huysuz olsalar da hataları yanlışları gözümüzde kaybolup da onları hep çok iyi birisiymiş gibi düşünmüyor muyuz?size psikolojik baskı uyguluyolar ve suçluluk duygusu hissetiriyolar bilinçli olarak.kararlı olun kendinizden emin olun siz onları psikolojik olarak alt edin.

Son düzenleme:
sevgili ayy senden lütfen konularımı okumanı rica ediyorum.sonlara doğru açtığım konuarda daha ayrıntılı olaylar.ben zaten saçmalayıp o haksız olmasına rağmen aşırı üsütne düşüyordum.sonra bi son msj attım 2.5ay arayıp sormadım sonra bu msjlar atmaya başladı falan cvp vermedim diye annesini bile arattı.burdaki arkadaşlarım asla cvp verme kapına gelene kadar dediler ve bende öle yapıyordum ama bunda bi sorun var bi msj atıyo bide taa 10gün sonra anca atıyo.işte 2.5ay sonra yani aralığın 15inde açtım tel.ini galiba hata ettim içindeki özlemi ateli söndürdüm.yüzyüze görüşelim işte çok özledim ben anladımki asla sensiz olamam ben mecburum ya bunu anladım falan diyen insan tel.kapandı taa2 haftadır ses yoktu işte düşün tamamm bendende ses yoktu ama hani hafta bukıza ne oldu diyip meraketmiyo sonuçta sonra yılbaşında atı işte geriisde biraz önceki msjım da yazdım zaten elinden gelse son konuşmamızdakilerini kıvıracak yaa beni çok bunalttın ozaman diyip duruyo bu ayrılmadan öncede takmıştı bu lafa doğru benimleyken çok rahat edemiyoduya ondandır.neyse öle işte.hani bundan sonra ki sessizliğim işe yayrmı bilmiyorum oyüzden diyorum şudurumda napayım diye

6yıllık ilişkim 4 aylık ilişkiyi kurtarma çabam bitti benimkide buraya kadarmışş ....konumu okursan canım orda daha ayrıntılı var

kızlar 15 aylık bır ılıskım var ama bu ılıskıde sureklı ayrılık barısmalar yasadım hep karsı taraftan gelen ayrılıklar hem de barısmalarda genellıkle o adım attı ama hep aynı sey oldu sonucta. yıne de vazgecemedım o kadarkı gozum kımseeyı gormuyordu her anımda o vardı aynı sınıftayız nasıl unutabılırım cok sevıyordum. son ayrılıgımda dayaanamadım ve ben mesaj attım aslında barısmaktan cok duygularımı bılsın ıstedm rahatlamak ıstedım. eger red cevabı alırsam dedım en azından benden sorumluluk gıder ve vazgecerım umutlanmam dedım. mesaj attgımda cok olumlu bır sekılde gerı donusu oldu sımdılık mutluyum ve ılgınc olanı sımdıye kadar davranamdıgı kadar ıyı davranıyor bana ıyı kı mesaj atmısım dıyorum yıne aynı seyelr aysanırmı bılmıorm ama umarım yasanmaz. ben de yazın buraya yazardım nasıl gerı dondursem pısman oldugunu gorsem dıye delı olurdum ama boylesı daha rahatmıs en azından ınsan neyın noldugunu bılıyor dusunup durmak zorunda kalmıyorsun.

vala bu konu da sana yaşamış birisi olarak söyleyim sevgilim değildi fakat sevdiğimi bilen birisiydi 6 yıl sevdim yani o sevdiğimi biliyordu ama mesafeeer yüzünden vs bu aşk olmaz diyordu ben de msn facebook gibi göreceği yerlerde hep üzgün olduğumu belirtirdim işe yaradı mı diye sorarsan iyice karıştırdım ortalığı çünkü o da üzüldüğümü fark edince enim yüzümden üzülüyor psikolojisi ile kendisini benden uzaklaştırdı hep yani hiçbir işe yaramadı ama diğer türlü birşey yaparsan ne olur bilemem seviyorsan da bence direk açık konuş inceldiği yerden kopsun ne sen uzun yıllar benim gibi üzül olmuyorsa tabi ama yok olacak gibiyse konşunca zaten herşey yoluna girer

canım benim o seni yoklamış.bakalım yerinde duruyomu bana ilgisi alakası nasıl? baktı ki hala aynı yerinde duruyosun onunla ilgilisin içi rahatlamış ve tekrar araya mesafe koymak için bi bahaneyle seni suçlamış.amaç hayatına geri dönmek rahat sakin.nasılsa sen istediği yerde hala duruyosun.bu erkekler böyle malesef kafalarını kırmak lazım bölelerinin.

bende dayanamıyorum kızlar bazen içim çok acıyo.hani aradan 3 yılı aşkın zaman geçti ama insanın acısı eskimiyo hala aynı duruyo yerinde.bazen kalbimi yerinden çıkarıp atasım gelio acısına dayanamıyorum.benimki de bikaç gün kapadı faceini baktı benden tepki göremeyince yine açtı dayanamadı.ama biliyordum dayanamayıp açıcanı face bağımlılık yapıo zaten çünkü :) şimdi yine sesim çıkmıo benim bi ileti yazmış aklı sıra beni çıldırtacak kaybetme korkusu yaratacak.ileti şu: Beyin göçü nedir? "Kadının dırdırına, triplerine, taleplerine, mızmızlığına dayanamayan adamın, başka bir kadının peşine takılıp gitmesine "BEY'in göçü" denir. birde gülücükler koymuş sonuna ama bende yine tık yok olmıcak da bu defa onu şaşırtıyorum.aslında sizin de onları şaşırtmanız lazım sizden hiç beklemediği şeyleri görmesi lazım.ha dayanabiliyormuyum gerçekten derseniz zorrr ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır dayanmak zorundayım.kızıyorum bazen ilk gördüüğümde yazıp çizdiklerini ama sonra düşünüyorum bunları ne için yapıo? beni kendine çekmek için, benimle uğraştığı için...o zaman bi nebze olsun rahatlıyorum.eğer bi erkek gerçekten sizinle uğraşmıyorsa sizi kızdıracak küsdürecek ya da ilginizi çekecek şeyler yapmıyor hiçbişeyi tınlamadan hayatına devam ediyorsa işte o zaman korkun.....

bugün arkadaşım dedi ki içinde ne varsa yaz gönder bidaha da rama sorma yaz.ilk başta mantıklı geldi ama sonra düşündüm de yine suçlayacak beni yani haklıyken haksız duruma düşcek olan yine benim.ilhan uçkanın sitesini okudum.onun da dediği gibi sessiz durmak en iyisi sanrım.mesaj atarsam yine üstüne düşmüş olucam ve başa sarıcak.bisüre sonra o yine mesaj atar kendi haline bırakmak en yisi değil mi?

bugün arkadaşım dedi ki içinde ne varsa yaz gönder bidaha da rama sorma yaz.ilk başta mantıklı geldi ama sonra düşündüm de yine suçlayacak beni yani haklıyken haksız duruma düşcek olan yine benim.ilhan uçkanın sitesini okudum.onun da dediği gibi sessiz durmak en iyisi sanrım.mesaj atarsam yine üstüne düşmüş olucam ve başa sarıcak.bisüre sonra o yine mesaj atar kendi haline bırakmak en yisi değil mi?

ya hıc mesaj atmazsa kı atmayabılır yanı bence orda onemlı olan senı suclayıp suclamaması degıl senın nasıl hıssettıgındır. rahatlıcaksındır mesaj atınca o ne derse desın sen elınden gelenı yapmıs olacaksın ustunden sorumlulugu atacaksın ıcındekılerı anlatmak kı o yabancı degıl bır zamanlar hayatını payalstıgın ınsan duygularını anlatmak gurursuzluk degıldır bence..

kızlarr benimki bi atak yaptı bi şiir paylaşmıştım normalde benim paylaştığı şeyleri ne beğenir nede yorum yapar şiir tam ikimizin durumunu anlatıyo bu beğenmiş şaşırdım inanamadım ve sonrada kendi duvarında aynen benim yazdığım şiire istinaden bir söz paylaşmış sanırım sessizlik işe yaradı :))) ben hala sessizliğimi koruyorum bakalım nereye kadr gidecek böyle:KK52:

arkadaşlarr ben çok kötüyüm sabahtan beri afedersiniz kusup duruyorum ağlamaktan öldüm.küçük bi yerde yaşamasam şuan acilen psikoloğa gittmem lazımdı.dün olanları yazıyorum size
ben dün bir yıkım yaşadım.bugün başımı yastıktan kaldıramadım kusmaktan öldüm afedersiniz..dün bununla msjlaşıyorduk.işte ogün arayıp ben sana mecburum resmen sen benim herşeyimsin içimdeki sensizlik acısı bir an geçmedi diyen çocuk ne yaptı biliyormusunuz.ilk msjında senlede mutlu olamıyorum sensizde beste falan dedi.ama senlede mutlu olamıyorum benya falan demeye başladı düşün.ben seni aldattım dedi.yüzüm yok dedi.hani aldatmamıştın hani konuşmamız gereken çok şey vardı dedim.yok dedi.beni bu halde kabul ediyorsan et dedi anlatacak bişe yok dedi.sen düne kadar bunu en ağır yeminlerle inkar ediyordun neoldu.bunun altında başka bişe var dedim.sonraki msjındada beni istemediğini söyledi:KK43:((yani bir attığı msj bir sonrakini tutmadı.bi sensiz kimseyle olamam bi olurummm:KK43:(bu msjı ağlayarak atıyorum.beni face.de eklemiştiya kabul etmiyodum aylardır onuda silmiş.isteği kaldırmış yani..sonra sabah sen niye aradın ozaman beni aylar sonra kim için yapıyorsun bunu yine hiçmi ders almadın yaptıklarından diye msj attım uyuyordu galiba cvp yazmadı bende sonra kapattım tel.imi hala kapalı..bir yıkım geçiriyorum desem yeridir.küçük bir yerde yaşamasam kesin psikoloğa giderim o derece hatta psikiyatrise gitmem lazım bence..face.mide dondurmayı düşünüyorum.bence bunun ya aklını yine karıştıran birileri var(çünkü Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin falan dedi)yada bu halaaa kararsız çünkü zamanındada böle diyordu ama kıskançlıktanda ölüyordu..neyapıcam bundan sonra bilemiyorummmm.ne tepki vermem doğru onuda bilmiyorum.ailem çok istiyor ama ben istemiyor gibiyim dedi ya düşünn.anlamıyorum ogün benim için kendini parçalarken ağlarken tel.de 2hafta sonra böle.allah onu kahretsin sadece bunu söylüyorum .o tel.ini hiç cvplamalmalıydım. aylar sonra cvp vermemeliydimmmm..söyleyin kızlar napayım güya bugün napmaya çalışıyosun diye arayacaktım ama gücüm yok kapadım tel.imi oda aradımı bilmiyorum....

bende az önce terkedildim kızlar 1 ay bile olmadı düşün çıkmaya başlayalı benim kıskançlıklarım çocuğu bunlattı ve soğuttun beni istemiyorum artık dedi. ben geri dönsün istiyorum ama yaa :KK43: önce biraz zaman verirsen belki olur ilerde dedi sonrada tamamen bitti dedi.

bende az önce terkedildim kızlar 1 ay bile olmadı düşün çıkmaya başlayalı benim kıskançlıklarım çocuğu bunlattı ve soğuttun beni istemiyorum artık dedi. ben geri dönsün istiyorum ama yaa :KK43: önce biraz zaman verirsen belki olur ilerde dedi sonrada tamamen bitti dedi.

Banada aynı şeyleri söyledi soğudum senden dedi içimde sana dair hiç bir şey kalmadı dedi hiç bir şey hissetmiyorum artık istemiyorumda dedi. Bir arkadaşım da sorduğunda geri dönüşüyok demiş. Söylediğine göre arkadaşlarına anlatırken duymuşlar, çok sıkıyormuşum onu ve sürekli kavga ediyormuşuz bunları anlatmış. Ne kadar pişman oldum keşke geriye dönebilsek zamanı geriye alabilsek ve ben onu daha çok mutlu etseydim şimdi aynı konumda olmazdık belkide

Banada aynı şeyleri söyledi soğudum senden dedi içimde sana dair hiç bir şey kalmadı dedi hiç bir şey hissetmiyorum artık istemiyorumda dedi. Bir arkadaşım da sorduğunda geri dönüşüyok demiş. Söylediğine göre arkadaşlarına anlatırken duymuşlar, çok sıkıyormuşum onu ve sürekli kavga ediyormuşuz bunları anlatmış. Ne kadar pişman oldum keşke geriye dönebilsek zamanı geriye alabilsek ve ben onu daha çok mutlu etseydim şimdi aynı konumda olmazdık belkide

bu erkekler neden boylee yaa degısıolarrr. yazık valla :KK43:

arkadaşlarr ben çok kötüyüm sabahtan beri afedersiniz kusup duruyorum ağlamaktan öldüm.küçük bi yerde yaşamasam şuan acilen psikoloğa gittmem lazımdı.dün olanları yazıyorum size
ben dün bir yıkım yaşadım.bugün başımı yastıktan kaldıramadım kusmaktan öldüm afedersiniz..dün bununla msjlaşıyorduk.işte ogün arayıp ben sana mecburum resmen sen benim herşeyimsin içimdeki sensizlik acısı bir an geçmedi diyen çocuk ne yaptı biliyormusunuz.ilk msjında senlede mutlu olamıyorum sensizde beste falan dedi.ama senlede mutlu olamıyorum benya falan demeye başladı düşün.ben seni aldattım dedi.yüzüm yok dedi.hani aldatmamıştın hani konuşmamız gereken çok şey vardı dedim.yok dedi.beni bu halde kabul ediyorsan et dedi anlatacak bişe yok dedi.sen düne kadar bunu en ağır yeminlerle inkar ediyordun neoldu.bunun altında başka bişe var dedim.sonraki msjındada beni istemediğini söyledi:KK43:((yani bir attığı msj bir sonrakini tutmadı.bi sensiz kimseyle olamam bi olurummm:KK43:(bu msjı ağlayarak atıyorum.beni face.de eklemiştiya kabul etmiyodum aylardır onuda silmiş.isteği kaldırmış yani..sonra sabah sen niye aradın ozaman beni aylar sonra kim için yapıyorsun bunu yine hiçmi ders almadın yaptıklarından diye msj attım uyuyordu galiba cvp yazmadı bende sonra kapattım tel.imi hala kapalı..bir yıkım geçiriyorum desem yeridir.küçük bir yerde yaşamasam kesin psikoloğa giderim o derece hatta psikiyatrise gitmem lazım bence..face.mide dondurmayı düşünüyorum.bence bunun ya aklını yine karıştıran birileri var(çünkü Allah ikimizede hayırlısını nasip etsin falan dedi)yada bu halaaa kararsız çünkü zamanındada böle diyordu ama kıskançlıktanda ölüyordu..neyapıcam bundan sonra bilemiyorummmm.ne tepki vermem doğru onuda bilmiyorum.ailem çok istiyor ama ben istemiyor gibiyim dedi ya düşünn.anlamıyorum ogün benim için kendini parçalarken ağlarken tel.de 2hafta sonra böle.allah onu kahretsin sadece bunu söylüyorum .o tel.ini hiç cvplamalmalıydım. aylar sonra cvp vermemeliydimmmm..söyleyin kızlar napayım güya bugün napmaya çalışıyosun diye arayacaktım ama gücüm yok kapadım tel.imi oda aradımı bilmiyorum....

canım ben psıkolojı okuyorum da sen nıye cekınıyorsun psıkologa gıtmekten anlamadım psıkyatrıste gıtmek cozum degıl her ınsanın bedenı hastalndıgı gıbı ruhu da hastalanabılır bunda utanacak cekınecek bısı yok bence. erkek arkadasına gelınce de tamam gerı donusler kabul edılmelı ortada sevgı oldugu surece ama eger ıhanet varsa kabul edılmemelı. zaten o davranısı gostermıs bır ınsan yıne gosterebılır guvensız olursun ılıskıye baslasan bıle hem kendıne hem erkek arkadasına acı cekıtırırsın. bu donemde yapman gereken mumkun oldugunca az hatırlamaya calısmak onu hatırlatan bır yere gıtme slow sarkı dınlememeye calıs ama aglamak ıstedıgınde de agla tutma rahatlarsın canım cok uzuldum bu arada belırtmek ısterım..

şöyle dengesız, ne ıstedıgını bılmeyen kafası karısık tıplerı okudukca sınırlerım bozuluor ya Allah kımseyı boyle ınsanlarla karsılastırmasın ınsan ılk once ne ıstedıgını ne bekeldıgını bılıp olgun olmalı ondan sonra bır ılıskıye baslamalı o ılıskının sorumluluklarını alacak sevıyede olmalı yoksa nıye baslıyorlar ılıskıye sonrada kafam karıstı yok duygularım karıstı tovbe yarabbım yaa

canım ben psıkolojı okuyorum da sen nıye cekınıyorsun psıkologa gıtmekten anlamadım psıkyatrıste gıtmek cozum degıl her ınsanın bedenı hastalndıgı gıbı ruhu da hastalanabılır bunda utanacak cekınecek bısı yok bence. erkek arkadasına gelınce de tamam gerı donusler kabul edılmelı ortada sevgı oldugu surece ama eger ıhanet varsa kabul edılmemelı. zaten o davranısı gostermıs bır ınsan yıne gosterebılır guvensız olursun ılıskıye baslasan bıle hem kendıne hem erkek arkadasına acı cekıtırırsın. bu donemde yapman gereken mumkun oldugunca az hatırlamaya calısmak onu hatırlatan bır yere gıtme slow sarkı dınlememeye calıs ama aglamak ıstedıgınde de agla tutma rahatlarsın canım cok uzuldum bu arada belırtmek ısterım..

yooo canım asla psikoloğa gitmeye çekinmiyorum bende öğretmenim böyle şeyleri tavsiye ediyorum yeri geliyor.ben küçük yerde yaşıyorum psikolog yok olsa hemen giderdim çok kötüyüm demek istedim orda..ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin.iki gündür tel.im kapalı hiç açmadan numaramı değiştireyim diyorum.face.mi falan kapatayım diyorum.onu face.den takip ediyorum sürekli sanki istemediğim bişe olsa müdahale ederim gibi saçma sapan düşünüyorum..offfffffffff of

yooo canım asla psikoloğa gitmeye çekinmiyorum bende öğretmenim böyle şeyleri tavsiye ediyorum yeri geliyor.ben küçük yerde yaşıyorum psikolog yok olsa hemen giderdim çok kötüyüm demek istedim orda..ben ne yapmalıyım bana bi akıl verin.iki gündür tel.im kapalı hiç açmadan numaramı değiştireyim diyorum.face.mi falan kapatayım diyorum.onu face.den takip ediyorum sürekli sanki istemediğim bişe olsa müdahale ederim gibi saçma sapan düşünüyorum..offfffffffff of

telını acmamanın sebebı onun arıyor ya da mesaj atmasından korkundanmı sana tekrar mesaj attıgında yumusama korkundanmı bence hattını degıstırmenı su sartla onerebılırım ona msaj atmadan durabılırsen yoksa hattını degıstrmenın bır anlamı kalmaz. Faceını de dondurma bence ben cok yapardım ama dayanamaz acardım yıne bı faydası olmuyor canım

X