- 14 Haziran 2010
- 230
- 1
- Konu Sahibi Princess
- #3.401
hepsne katılıyorum...biz 2 senedir ayrıydık.bu hafta barıştık ama hiç aramayan aradı eski günlerdeki gibiydik.ama iki gündür sesi çıkmıyodu işte soru var falan demişti.bende merak ettim tab napsılsın diye mesaj attım benlemi ilgili bi sorun var neden böle davranıyosun diye.bana yazmışki yalnız kalmak istiyorum bu arada farkettim değişmemeişsin yazmış.ben anlayamadım merak etmekte mi suç oldu sonra yine dedimki sana değer verdiğim için merak ediyorum özür dierim dedim.cevap gelmedi.çok canım sıkıldı.anlayamıyorum.o arayıp sorana kadar sessiz kalıcam.nazlanıyo resmen.kaçan gerçekten kovalanıyo.sizce napmalıyım?
canım benim o seni yoklamış.bakalım yerinde duruyomu bana ilgisi alakası nasıl? baktı ki hala aynı yerinde duruyosun onunla ilgilisin içi rahatlamış ve tekrar araya mesafe koymak için bi bahaneyle seni suçlamış.amaç hayatına geri dönmek rahat sakin.nasılsa sen istediği yerde hala duruyosun.bu erkekler böyle malesef kafalarını kırmak lazım bölelerinin.
bende dayanamıyorum kızlar bazen içim çok acıyo.hani aradan 3 yılı aşkın zaman geçti ama insanın acısı eskimiyo hala aynı duruyo yerinde.bazen kalbimi yerinden çıkarıp atasım gelio acısına dayanamıyorum.benimki de bikaç gün kapadı faceini baktı benden tepki göremeyince yine açtı dayanamadı.ama biliyordum dayanamayıp açıcanı face bağımlılık yapıo zaten çünkü :) şimdi yine sesim çıkmıo benim bi ileti yazmış aklı sıra beni çıldırtacak kaybetme korkusu yaratacak.ileti şu: Beyin göçü nedir? "Kadının dırdırına, triplerine, taleplerine, mızmızlığına dayanamayan adamın, başka bir kadının peşine takılıp gitmesine "BEY'in göçü" denir. birde gülücükler koymuş sonuna ama bende yine tık yok olmıcak da bu defa onu şaşırtıyorum.aslında sizin de onları şaşırtmanız lazım sizden hiç beklemediği şeyleri görmesi lazım.ha dayanabiliyormuyum gerçekten derseniz zorrr ama sabır acıdır meyvesi tatlıdır dayanmak zorundayım.kızıyorum bazen ilk gördüüğümde yazıp çizdiklerini ama sonra düşünüyorum bunları ne için yapıo? beni kendine çekmek için, benimle uğraştığı için...o zaman bi nebze olsun rahatlıyorum.eğer bi erkek gerçekten sizinle uğraşmıyorsa sizi kızdıracak küsdürecek ya da ilginizi çekecek şeyler yapmıyor hiçbişeyi tınlamadan hayatına devam ediyorsa işte o zaman korkun.....