- 30 Haziran 2010
- 1.432
- 11
- 39
- Konu Sahibi Princess
- #3.381
kızlarrr size kendi uyguladığım yöntemden bahsediyim işe yaradı gibi şimdilik :) ben hayatıma devam ediyorum izlenimi de verdim ama dedim ya adamın engelleri olduğu için içi gitse de sesini çıkaramıyordu diye tahmin ediyorum.o yöntemi bi deneyin fayda vermezse kesinlikle sessiz kalma metodunu uygulayın derim.kesinlikle silmeyin biyerlerden sadece aniden iletişimi kesin face neye girmeyin yazmayın çizmeyin.eğer sizi kızdıracak şeyler yaparsa aldırmayın sakın sinirlerinizi yenilip fevri davranıp ortaya çıkıp tepki vermeyin imalarda bulunmayın yaptığına karşılık.zaten sizi kızdıracak şeyler yapması sizi merak ettiğindendir ortaya çıkasınız diye.kendi üzerine çekmeye çalışıyodur sizi.yani dicem şu ki size açık açık hakarette dahi bulunsa sesinizi çıkarmayın tepkisiz kalın.
bakın ben yukarda da yazdım ya nerdeyse bir buçuk yıldır sesini bile duymuyodum rahatsız olduğum bi davranışı sergilemişti.onu da bahane ederek telefon açtım.çok iyi geçti konuşma.ama ertesi günü içimden bi ses bana profiline gir deyip durdu.meğer adam beni engelleyeli günler olmuş ben farkında deilim.bunu anladığımı bilmesini istedim ve kısa bi msj attım ona.ve artık gerçekten yoruldum dedim.sonrada bidaha ortaya çıkmadım.face.i dondurdum ama ordan göremeyince yapamadım üç gün sonra tekrar açtım ama tek kelime ne bişe paylaşıyorum ne beğeniyorum ne birilerine yorum yapıyorum.malum ya haber kaynağından görünüo..hiç yokmuş gibiyim.dün gece beni ortaya çıkarmak için telefonda bvahsettiğim o rahatsız olduğum konuyla alakalı yine bişeyler yazdı.ortaya çıkıp tepki vermemi bekledi büyük ihtimalle.ama kendime söz verdim ben.bana en ağır hakaretleri de sıralasa açık açık yine de tek kelime etmicem ortaya çıkmıcam die.benden ses çıkmayınca bugün de baktım msndeki engeli kaldırmış.ben kendimi çektikçe üzerime gelmeye başlıo sanırsam.yani kızlar kısacası ortadan aniden kaybolun ve size istediğiniz şeyleri sıralamadan da kesinlikle ne ortaya çıkın ne telefonlarını açın ararsa.bırakın şöyle dört beş defa arasın sizi.en son yine aradığında açıp ne istiyorsanız söleyin.benim niyetim şu şu istiosan yoksa da sen bilirsin die sıralayın isteklerinizi ve kapayın.
ben ilhan uçkanın sitesindeki yazıları da takip ediyorum.kadın ayrılığı aşkı oyuncağa çevirmiş durumda :) oyun oynuyoruz gözüyle bakarsanız gerçekten acı olmaktan çıkıp eğlenceli bi hal bile alabiliyo.bi yazısında okumuştum orda diyordu ki sizi aramıyormu duvar olmaya devam :) bu duvar olmaya devam kısmı çok houşuma gitti benim sürekli içimden tekrar ediyorum
kızlarrr istediğiniz şekilde dönmedi mi duvar olmaya devam
Teşekkürler canım, hiçbir yerden silmiyorum ve yaptıklarına tepki vermemeye devam ediyorum, bu karara vardım.