- 12 Ocak 2010
- 1.632
- 8
- Konu Sahibi Princess
- #2.141
Aman yaa ben bıktım artık bunların kendilerini kaf dağında görmelerinden. Ne yani? Çok olmuyolarmı ama yaa? Sanırım coştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar saçma bir başlığın hala burada durduğuna inanamıyorum,biraz gururlu olun ya erkeği geri getirmenin yolları da ne demek??? Seviyorsa gitmez zaten e sevmiyorsa güle güle,nasıl bir mantık ki bu???Sizin yüzünüzden bütün kadınları entrikacı,yalancı,erkeği parmağında oynatmaya çalışan zavallı yaratıklar sanıyorlar...Olan bize oluyor,çünkü her yerdesiniz maalesef...
Ne kadar ağır bir yorum bu
Farkındaysanız bu başlıktaki kişiler sevdiklerinden ayrılmış, acı çeken kişiler bu tarz yaklaşmanız hiç doğru olmamış..
Ayrılık acısı yaşamadınız sanırım hiç..
Ayyyy bana öyle bir mesaj gelseeeee=) Heyecanlandım bak senin adına, haklısın direk atlamamak lazım ama dayanamazdım ben olsam heralde=)
normalde bende atlardım ama atlamadım çünkü bir şey olmuştu çok üzülmüştüm kendimce
hatta konu açmıştım buraya sizce ben mi hatalıyım diye...
ama kimse beni hatalı bulmadı baya kırılmıştım mesajını yazsam buraya şok olursun
ama yine de onu hala çok seviyorum...
Bu kadar saçma bir başlığın hala burada durduğuna inanamıyorum,biraz gururlu olun ya erkeği geri getirmenin yolları da ne demek??? Seviyorsa gitmez zaten e sevmiyorsa güle güle,nasıl bir mantık ki bu???Sizin yüzünüzden bütün kadınları entrikacı,yalancı,erkeği parmağında oynatmaya çalışan zavallı yaratıklar sanıyorlar...Olan bize oluyor,çünkü her yerdesiniz maalesef...
İşte bizim hatamız bu. Bize yapmadıklarını bırakmazlar ama hala salya sümük onlar için ağlarız onları severiz. Keşke değiştirebilsek kendimizi.
Burası biraz ağır olmamış mı?Sizin yüzünüzden bütün kadınları entrikacı,yalancı,erkeği parmağında oynatmaya çalışan zavallı yaratıklar sanıyorlar
Kızlarr son durum nedir? Benimkinden hala ses yok. Face de ilişkisi var durumunu veya resimlerimizi kaldırmamış. Herşey hala aynı. Zaten ortak face bizimki. Ama kaldırmıyo. İkimizde birbirmizden bekliyoruz. Çok inatlaşıyoruz. Sizin durumlar ne alemde
aynı dert bende de var biz tam barışçaktık o bir adım attı ama yine bir şey oldu
aramız bozuldu lafıma çok kırıldı bir şey dedim ama haketti kusura bakmasın...
dediğim de kızlar(senin bana ne zaman ihityacın oldu ki sözü )bir olay olmuştu o yüzden
dedim msnde bile olsa ne o yazıyor ne ben yazıyorum...
Her gün bir şey daha biter
Giderek acı vermez biten şeyler
Kayıtsız bir razı oluş başlar
Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar
Aldırma deli gönlüm
Giden gitsin
Sen şarkılar söyle içinden boş ver
Yalanlarla yasaklarla
Yazılır hesabına günah günler
Bitmez bu son pişmanlıklar ah
Soluyor birer birer içimizdeki güller
doğru diyorsun canım ama artık ben ağlamıyorum zamanla alıştım...
sadece bazen onu çok özlediğim ağır basıyor dayanacak gibi oluyor elim telefona gidiyor
o kadar hem zaten biz ağlasak ne olacak erkeklerde ağlıyor ama bizim karşımızda çok güçlü
duruyorlar bizde öyle durmalıyız ki...be duruyorum da bana bir adım attığında da aa aşkım sen bana şunu demiştin ama olsun ben yinede seni seviyorum demek hatalı
nerede çektiğimiz acı ve gözyaşı o yüzden dimdik sağlam durmalıyız ki
onların egolarını tatmin etmeyelim...
Arkadaşlar bakın eğer taktik uygulamamış insanlarsanız lafım yok fakat uygulayanlardansanız bence kullandığım kelimelerde bir şey yok..Herkes bütün kadınları öyle zannediyor dedim yalan mı?
Ayrıca şu an hayattaki en büyük korkum eşimi kaybetmek,hatta bazen rüyalarıma giriyor mahvoluyorum..Aşk acısını anlarım ama eşim beni terketse bir kelime dahi etmem demek ki sevmiyor artık ne yapabilirm ki..Acımdan ölsem ne fayda..Gider hayatıma son veririm ama yine de bu tür saçmasapan çocuk oyunlarına girmem..,Tekrar söylüyorum sözüm aşkını saf temiz şekilde yaşayıp şu an terkedilenlere değil,hatta onlara diyorum ki gidin ayrı başlık açın,bu başlık altına yazıpta aşkınızı kirletmeyin..(İlk mesajı okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız,bu başlığı özetliyor o mesaj..)
Bu topiğe alakam olmadığı halde yazmamın tek sebebi ise çevremde sürekli bu insanları görmem ve insanların (çoğunlukla erkelerin) siz zaten şöylesiniz böylesiniz diye beni bu kadınlarla bir tutması..Yıllardır bıktım bu muameleden..Umarım derdimi anlatabildim..