ayrılıklarla ilgili

Ay salak bı erkek arkadaşım ( normal arkadaş) sevgilisini aldatmisti , gruptaki diğer erkeklerin yorumu sevse affeder olmuştu

E o zaman ortada sorun yok, senin acindan da bitmis gitmis.

Yaw cok sevseydiniz ayrilmazdiniz sonucta. Ayrilik olduguna gore birseyler eksik. Dusunmenin manasi yok. Ozlemek cok dogal bi duygu. Sonucta iyi kotu gunleriniz gecti. Insan gecmisin guzel anilarini hatirlayip ozluyor.

Cok sevenler ayrilamazlar diye dusunuyorum ben.

Merhaba,bir arkadaşımız da bahsetmiş erkeklerin algılayış biçimi bizden farklı. Genelde iş işten geçince kıymet bilirler. (bence bu bile şüpheli ama öyle sayıyorum ) Tavrınızın arkasında durmanız net ve tutarlı olduğunuzu gösteriyor.

O zaman bu mantıkta düşünürsek, mesela dayak da yesem, ihanete de uğrasam, aşağılansam da çok seviyorsam ayrılmamam gerekir öyle mi? Ayrılık olduğuna göre ilişkide bişeyler eksiktir, doğrudur ama işin ilişki boyutu başka, sevgi boyutu başka. Sevgide eksiklik var denemez. İlişkide eksiklik vardır o ayrı mesele.

Yoo baya sacmalamissiniz. Dayak yediginiz, asagilandiginiz, ihanete ugradiginuz insani sevecek bir insansaniz bu sizin kendi probleminiz. Saydiginiz hicbirsey normal degil. O soylediklerinizi yasayip hala “seviyorum” diyen insanlarin kendisiyle bir sorunu vardir diye dusunuyorum. Neyse.. cok dar geldi bana sizin dusunceleriniz. Saygi icersinde bir sevgi yakalarsaniz belki ne soylemek istedigimi anlarsiniz

Bende özlesem de üzülsem de ayrıldığım birine yazmam zaten ayrıldıysam olmuyordur. Özleyen illa kapıda yatacak diye bir şey yok en son böyle bir kaç tanesini şikayet ettim bence taciz yani fazlası, ben hoşlanmam zaten barışacağım varsa da barışmam öyle ısrarcı laftan anlamaz biriyle. Ama çözülecek sorun varsa hatasını huy etmemiş ve hatasını anlamış çözmeye çalışan biri en azından anlatana kadar vazgeçmemeli..

Saçmalayan sensin de neyse, uçuruyorum seni konudan daha fazla suyunu çıkarmana müsaade etmem :)

Merhaba ben çok çok sevdiğim uğruna ölücek kadar çok sevdiğim bi adamı terkettim terkettikten sonra haftalarca aylarca uykularima ağlayarak daldım ağlayarak uyandım ama geri dönmedim seven insan da uzak kalabilir kalmak zorunda kalabilir umarım mutlu olacağın biri girer hayatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…