- 30 Ocak 2024
- 6
- 0
- 20
-
- Konu Sahibi aptalbalik
Biseksüelim ve hemcinsim olan biriyle 6 aydır birlikteydim fakat dini açıdan kötü hissettim ayrıca ailem öğrenirse asla onay vermezdi yani geleceğimiz yok gibi bir şeydi bu yüzden ayrıldım. Fakat çok kötü hissediyorum onu özlüyorum ne yapacağım? Lütfen yargılamayın.
TeşekkürlerDini açıdan kötü hissetmenin üstesinden gelmek pek mümkün değil. Bu yönüyle, bir seçim yapmışsınız.
Konu tercih yapmaksa, bir tercihin getireceği yükler, geride bırakılana, tercih edilmeyene ilişkin sıkıntılar hep olur, bunlar da yaşanacak ve zamanla tükenecek.
Ayrılıkların ilk zamanları yoğun özlem olur, bunu doğal kabul edin, buna razı olun, zamanla üzüntünüzün hafifleyeceğini bilerek dayanın. Zamana yenilmeyen hiç bir ayrılık acısı yok bu dünyada...
Yaşınızı bilmiyorum, ama aile ve dinin yol açtığı huzurlu olamama duygusu varken, hemcinsinizle rahat bir ilişki yaşayabilmeniz pek mümkün değil. Naçizane düşüncem, karşı cinsi daha çok benimsemeye gayret etmenize yardımcı olacak şeyleri, belki terapi, hayatınıza dahil etmeniz.
Siz hangi nedenle yargılayacağımı anlamadım. Yaptığınızın dinen makbul olmadığını biliyor ve sıkıntısını siz yaşıyorsunuz zaten; en fazla "günah" denir, onda da hüküm Allah'ındır, bize sadece sizin huzur ve feraha ermeniz için dua etmek düşer.
Teşekkür ederim, çok anlayışlı yaklaşmış ve çok güzel yazmışsınız. Umarım kısa sürede atlatırım. Gerçekten kötü hissediyorum, üzerimde tonlarca yük var gibi. Ruhum daralıyor sanki. Geçer değil mi?Dini açıdan kötü hissetmenin üstesinden gelmek pek mümkün değil. Bu yönüyle, bir seçim yapmışsınız.
Konu tercih yapmaksa, bir tercihin getireceği yükler, geride bırakılana, tercih edilmeyene ilişkin sıkıntılar hep olur, bunlar da yaşanacak ve zamanla tükenecek.
Ayrılıkların ilk zamanları yoğun özlem olur, bunu doğal kabul edin, buna razı olun, zamanla üzüntünüzün hafifleyeceğini bilerek dayanın. Zamana yenilmeyen hiç bir ayrılık acısı yok bu dünyada...
Yaşınızı bilmiyorum, ama aile ve dinin yol açtığı huzurlu olamama duygusu varken, hemcinsinizle rahat bir ilişki yaşayabilmeniz pek mümkün değil. Naçizane düşüncem, karşı cinsi daha çok benimsemeye gayret etmenize yardımcı olacak şeyleri, belki terapi, hayatınıza dahil etmeniz.
Siz hangi nedenle yargılayacağımı anlamadım. Yaptığınızın dinen makbul olmadığını biliyor ve sıkıntısını siz yaşıyorsunuz zaten; en fazla "günah" denir, onda da hüküm Allah'ındır, bize sadece sizin huzur ve feraha ermeniz için dua etmek düşer.
Elimde olan bir şey değil buKaç yaşındasın? Bir geleceğin olmasını istiyorsan karşı cinsine ilgi duymaya çalış.
Kız senin profil fotonu görünce keşke seninde a..mın kapansaydı diye adam aklıma geliyor ya
Yani bu konunun doğru yanlışına yorum yapılamaz ama ortamınız bu duruma müsait değilse sadece siz üzülürsünüz. Ya da yurtdışına çıkacaksınız bir şekildeBiseksüelim ve hemcinsim olan biriyle 6 aydır birlikteydim fakat dini açıdan kötü hissettim ayrıca ailem öğrenirse asla onay vermezdi yani geleceğimiz yok gibi bir şeydi bu yüzden ayrıldım. Fakat çok kötü hissediyorum onu özlüyorum ne yapacağım? Lütfen yargılamayın.
Ahahahahahahah keşke seni tanımasaydımKız senin profil fotonu görünce keşke seninde a..mın kapansaydı diye adam aklıma geliyor ya
Ayrılıklar insanı üzer ama siz güçlüsünüz bununda üstesinden geleceğinize eminim..Biseksüelim ve hemcinsim olan biriyle 6 aydır birlikteydim fakat dini açıdan kötü hissettim ayrıca ailem öğrenirse asla onay vermezdi yani geleceğimiz yok gibi bir şeydi bu yüzden ayrıldım. Fakat çok kötü hissediyorum onu özlüyorum ne yapacağım? Lütfen yargılamayın.
Bilerek öyle yazdım bie anda pat diye yazmamayayım diyeAhahahahahahah keşke seni tanımasaydımsansür yapcam derken alenen yazman peki !?!?
Çok başarılı bir sansür olmuşBilerek öyle yazdım bie anda pat diye yazmamayayım diye
Bu öyle bir şey değil ki. Ben ailemi seviyorum. Nereden öğrenecekler diyorsun ama sonuçta bir zaman sonra şüphelenecekler.Eşcinselliğe gelene kadar neler neler günah o açıdan... Herkes %100 ak bir insan değil. Kendine bu kadar yüklenme. Yönelimin karakterini etkilemiyor. Bir kadını sevdiğin için yanmayacaksın veyahut suçlu biri olmayacaksın. Ailen başta olmak üzere toplumda seni kötü benimseyecek insanlar olabilir; tıpkı yukarıda olduğu gibi. :s
Ailen nereden öğrenecek? İnsanlara söylemek zorunda değilsiniz. Belki çok çok yakın arkadaşlarınız olur, onlara söylersiniz veya ikiniz arasında kalır. Yani dünyanın bunu bilmesine gerek yok. Bilmeyecekleri için kolayca öğrenemezler de. Şu an küçüksün ve muhtemelen ailenle yaşıyorsun; ileri de bir işin olduğunda, kendi ayakların üzerinde durabildiğinde "aile/çevre korkusu" seni şu anki kadar baskılamayacak.
Kendinle barışık ol, düşüncelerini ve hislerini kısıtlama. Kendini kısıtladığın sürece, kendini ifade etmekte zorlanan bir insana bürüneceksin zamanla. Belki mutsuz olacaksın, belki pişmanlıkların olacak. Onu özlüyorsan git konuş. Hayatını yaşa gitsin. Su akar yolunu bulur.
Seviyorum ama günahı geçsek ailem de sıkıntı.bebişim eşcinsellik suç, günah, ayıp olsaydı Allah kimseyi o şekilde yaratmazdı. İnsan evladını eşcinsel yaratıp sonra da tuuu cehennemde yan diyemezsin, mantığa aykırı. Senin yaratılışın bu. Youtube'da çok sayıda bu konuyla ilgili kabullenme videosu var izlemeni tavsiye ederim, kızı da seviyorsan ara konuş boşuna eziyet etme kendine. sağlıcakla kal.