• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık

aptalbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
6
0
1
20
Biseksüelim ve hemcinsim olan biriyle 6 aydır birlikteydim fakat dini açıdan kötü hissettim ayrıca ailem öğrenirse asla onay vermezdi yani geleceğimiz yok gibi bir şeydi bu yüzden ayrıldım. Fakat çok kötü hissediyorum onu özlüyorum ne yapacağım? Lütfen yargılamayın.
 
bebişim eşcinsellik suç, günah, ayıp olsaydı Allah kimseyi o şekilde yaratmazdı. İnsan evladını eşcinsel yaratıp sonra da tuuu cehennemde yan diyemezsin, mantığa aykırı. Senin yaratılışın bu. Youtube'da çok sayıda bu konuyla ilgili kabullenme videosu var izlemeni tavsiye ederim, kızı da seviyorsan ara konuş boşuna eziyet etme kendine. sağlıcakla kal.
Allah kadın ve erkek yarattı eşcinsel yaratmadı
 
Back