- 14 Ocak 2016
- 51
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi meliserdogan
-
Aynen.. KatılıyorumÖzet geçeyim herifin iç sesini, "oğluuum bu kız nasılsa seni seviyo la, bi köşede dursun daha iyisini bulana dek yedekte bekletiriz adını koymadan. İyisi çıkarsa yollarız, çıkmazsa da napalım yoklukta gider."
bir dallamanın iç sesi.
Duygularınız size engel olmasın, siz duygularınızın hakimi olunnet olmam gerektiğini biliyorum ama duygularım engel oluyo çok zorlanıyorum
Özet geçeyim herifin iç sesini, "oğluuum bu kız nasılsa seni seviyo la, bi köşede dursun daha iyisini bulana dek yedekte bekletiriz adını koymadan. İyisi çıkarsa yollarız, çıkmazsa da napalım yoklukta gider."
bir dallamanın iç sesi.
Bu iç ses 5 sene böyle der mi?Evlilik hakkında çekinceleri ,korkuları olamaz mı?
ayrılık sebebimiz evlenince ailesi ile aynı evde yasamamızı istedi ama bunu güzellikle istemedi ama ben ona ne olursa olsun yanında olucağımı söyledim benden güzellikle iste senin için yapamıcağım şey yok dedim ayrıldı benden şimdi ise sen yanımda durmadın diyo halbuki hep yanında şartlar ne olursa olsun yanında kalıcamı söylemistim . Kafam çok dolu ne istediğimo bilmiyorum çok zor bir durum diyo ama yanımdayken hic ayrılmamısz gibi hersey yoluna giricemis gibi konusuyor anlamıyorum derdiniBu iç ses 5 sene böyle der mi?Evlilik hakkında çekinceleri ,korkuları olamaz mı?
Bence böyle davranarak sana blöf yapıyor.Şartlarımı kabul edersen seninle ciddi düşünürüm diyor.ayrılık sebebimiz evlenince ailesi ile aynı evde yasamamızı istedi ama bunu güzellikle istemedi ama ben ona ne olursa olsun yanında olucağımı söyledim benden güzellikle iste senin için yapamıcağım şey yok dedim ayrıldı benden şimdi ise sen yanımda durmadın diyo halbuki hep yanında şartlar ne olursa olsun yanında kalıcamı söylemistim . Kafam çok dolu ne istediğimo bilmiyorum çok zor bir durum diyo ama yanımdayken hic ayrılmamısz gibi hersey yoluna giricemis gibi konusuyor anlamıyorum derdini
zaten çok ciddi idik evlilikten baska bi yol düsünmezdik şimdi ise ayrı gibi değiliz ama tam olarakta biz değilizBence böyle davranarak sana blöf yapıyor.Şartlarımı kabul edersen seninle ciddi düşünürüm diyor.
zaten çok ciddi idik evlilikten baska bi yol düsünmezdik şimdi ise ayrı gibi değiliz ama tam olarakta biz değiliz
Benim ne istediğim belli onu kaybetmek istemiyorum , kendisi net bişey demiyo seviyorum kaybetmeyi istemiyorum diyo e ozaman bi karara bağlıyalım diyince ne istediğimi tam bilmiyorum düsünemiyorum diyo .s5 sene olmuş.Adını koymak için yeterli bir süre.Ne istediğine karar ver.Kabul etmeyeceksen işi uzatma .Boşa zaman harcama.Evliliğe hevesli göründükçe egosu daha çok tavan yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?