• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık ve fikirlerinize ihtiyacım var.

meliserdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
51
7
1
31
merhaba arkadaşlar.
5 yıllık ilişkim yaklaşık 2 ay önce erkek arkadaşımın isteğiyle bitti ama hiç kopmadık hep konuşmaya devam ettik bir kaç kezde buluştuk bana beni sevdiğini beni kaybetmek istemediğini herşeyin düzeleceğini söylüyor ama bir adım atmıyor . Konuşalım bi noktaya varalım böyle ortada olmayalım dediğimdede ne istediğimden emin değilim tamamen bitirmekten yada ne istediğimi bilmeden yanında olmam dahamı iyi bu durumdan diyor . Sizce yapmak istediği ne ve ben ne yapmalıyım . Ben onu çok seviyorum özlüyorum kaybetmeyide istemiyorum :(

Özet geçeyim herifin iç sesini, "oğluuum bu kız nasılsa seni seviyo la, bi köşede dursun daha iyisini bulana dek yedekte bekletiriz adını koymadan. İyisi çıkarsa yollarız, çıkmazsa da napalım yoklukta gider."

bir dallamanın iç sesi.

Özet geçeyim herifin iç sesini, "oğluuum bu kız nasılsa seni seviyo la, bi köşede dursun daha iyisini bulana dek yedekte bekletiriz adını koymadan. İyisi çıkarsa yollarız, çıkmazsa da napalım yoklukta gider."

bir dallamanın iç sesi.

Bu iç ses 5 sene böyle der mi?Evlilik hakkında çekinceleri ,korkuları olamaz mı?

Ne istediğini bilmiyorsa,sen bildir ozaman..

Nesin sen yumusatıcı bitince kullanılan sirke mi..

Yüzey temizleyici kalmadığında elimizin altında bulunan bulaşık deterjanı mı..

Pirinç yerine gecen bulgur mu..

Bu iç ses 5 sene böyle der mi?Evlilik hakkında çekinceleri ,korkuları olamaz mı?

Hayır, evlilik çekincesi 5 yıl sürmez. Korku ve çekince ayrılık sokmaz araya. Adam ne istediğini bilmiyor, 5 yıllık bir ilişki olmuş ama evleneceği kişi olarak görmemiş. Kararsızlık ve tutarsızlık dolu, böyle çarpık bacaklı ilişkileri iyi yorumlayıp kimseye bir şey katamayız. Kaldı ki evlilik korkusu olsa dahi gene aynı kapıya çıkar, bekletilen biri var.
Kendini seviyorsan olmasın bu iş konu sahibi diyorum.

ayrılık sebebimiz evlenince ailesi ile aynı evde yasamamızı istedi ama bunu güzellikle istemedi ama ben ona ne olursa olsun yanında olucağımı söyledim benden güzellikle iste senin için yapamıcağım şey yok dedim ayrıldı benden şimdi ise sen yanımda durmadın diyo halbuki hep yanında şartlar ne olursa olsun yanında kalıcamı söylemistim . Kafam çok dolu ne istediğimo bilmiyorum çok zor bir durum diyo ama yanımdayken hic ayrılmamısz gibi hersey yoluna giricemis gibi konusuyor anlamıyorum derdini

ayrılık sebebimiz evlenince ailesi ile aynı evde yasamamızı istedi ama bunu güzellikle istemedi ama ben ona ne olursa olsun yanında olucağımı söyledim benden güzellikle iste senin için yapamıcağım şey yok dedim ayrıldı benden şimdi ise sen yanımda durmadın diyo halbuki hep yanında şartlar ne olursa olsun yanında kalıcamı söylemistim . Kafam çok dolu ne istediğimo bilmiyorum çok zor bir durum diyo ama yanımdayken hic ayrılmamısz gibi hersey yoluna giricemis gibi konusuyor anlamıyorum derdini
Bence böyle davranarak sana blöf yapıyor.Şartlarımı kabul edersen seninle ciddi düşünürüm diyor.

Yaslariniz kac? Ve bence uzun iliskiden sıkılmış bunu bahane etmis, sen kendini geri cekersen yoklugunu hisseder ve akli basina gelir diye dusunuyorum. Diger bir ihtimalse onun icin ailesi cok önemli boyle bir konuda tartismaniz hemen kabul etmemenize bozulmus, gercekten kirilmista olabilir..

ben 22 sevdiğim 23 kırılmış bana evet ama bu engel olmamalı bende beni bırakmasına cok kırıldım ama yanında olmakan hic vazgecmedim yada hislerim konusunda tereddüte düsmedim

zaten çok ciddi idik evlilikten baska bi yol düsünmezdik şimdi ise ayrı gibi değiliz ama tam olarakta biz değiliz

5 sene olmuş.Adını koymak için yeterli bir süre.Ne istediğine karar ver.Kabul etmeyeceksen işi uzatma .Boşa zaman harcama.Evliliğe hevesli göründükçe egosu daha çok tavan yapar.

5 sene olmuş.Adını koymak için yeterli bir süre.Ne istediğine karar ver.Kabul etmeyeceksen işi uzatma .Boşa zaman harcama.Evliliğe hevesli göründükçe egosu daha çok tavan yapar.
Benim ne istediğim belli onu kaybetmek istemiyorum , kendisi net bişey demiyo seviyorum kaybetmeyi istemiyorum diyo e ozaman bi karara bağlıyalım diyince ne istediğimi tam bilmiyorum düsünemiyorum diyo .s

Back