Daha çok yeni hazır hissedemiyorum. Aileme kalsa söyleyecekler
Çıkmaması için bi sebep yok bu arada bence kendine yeni bir düzen kurmalısın. Ailenin yanında yaşamak sana iyi gelemeyecekTek seçenek boşanmak bunun farkındayım. İnşallah beni de seven biri karşıma çıkar
Seni aldattığını ne zaman anladın merak ettimAldatılmasam belki. Aldatıldığım için adam atmam
Gurur yapılacak ne yasandı kıŞiddeti alkolu bağımlılığı yoktu. Kimse boşanmak için evlenmez. Avukatım istersen boşanmak istemiyorum dersin dedi, buna da artık gururum müsade etmez
Toplumsal normlara göre hayır, anne olmak isterdim yuvam olsun isterdim. Ama mantıken boşanmak istiyorum çünkü bana yapılanları, atılan o iftiraları gururum kaldırmıyor
Ailemin yanında yaşamak istemiyorum, bana çok iyi davransalar da yapamıyorumÇıkmaması için bi sebep yok bu arada bence kendine yeni bir düzen kurmalısın. Ailenin yanında yaşamak sana iyi gelemeyecek
Eski konularıma bakın desem kabalık etmiş olur muyumGurur yapılacak ne yasandı kı
Kesinlikle bir an önce araştır uygun bir ev bul kendine bir düzen kur. Bunu için davayı bekleme. Bir kere kendi düzenini kurmuş insana aile evi dar geliyorAilemin yanında yaşamak istemiyorum, bana çok iyi davransalar da yapamıyorum
Telefonla bile rahat konuşamıyorum, asla dinlemezler ama rahat edemiyorum. HaklısınızKesinlikle bir an önce araştır uygun bir ev bul kendine bir düzen kur. Bunu için davayı bekleme. Bir kere kendi düzenini kurmuş insana aile evi dar geliyor
Süper tespit. Bu boşanma davası ta nişanlıyken bağıra bağıra geldi, ben görmek istemedim belki deEski konulara baktım, boşanmayı söylemekten değil ama kendinize böyle bir adamı layık gördüğünüz için utanın.Adam çakarlari yakmış yardira yardira gelmiş,kör olsanız anlardiniz bu işin böyle biteceğini,kendinize kastınız varmış öyle anladım.
Kimseye söylememek geçiştirmek sadece sizi bu yolda haksız çıkarır,tabi ki açıklama yapmak zorunda değilsiniz ama suç sizde gibi köşelere sinmek.....Sürekli hatalar yapıyorsunuz evlenirken,bosanirken lütfen kendinizi tanımadan,gerçekten olgunlaşmadan ilişki durumunuzu yalnız olarak işaretleyin.Surekli hata yapacak gibisiniz......
Ev üzerinde hakkım yok, eşyalar üzerinde var ama eşyaları alma davası da uzun sürüyormuşBirkaç yorum da okudum. Terapi alın. Ailen de millete aldatıldı ve bitirdi desin. Neden utanmıyorsunuz ki... Elinde tutamadı vs çok çirkin şerler... Çevremde aldatıldığı için boşanan yakınlarım var. Hiç biri için elinde tutamadı gibi birşey duymadım. Hatta aldatıldığını bildiğim bir kadına, ailesi ve yakınları olarak ısrarla boşan diyoruz...
Evi eski eşiniz evlenmeden önce mi almıştı. Eşyalar üzerinde hakkınız vardır onlrı da alıp yeni bir düzen kurun. Hiç olmadı eşyalı daire tutun...
Keşke zamanı geri alabilsem, keşke sihirli bir değneğim olsa. Bu kadar acı çekeceğimi bilsem evlenir miydim?Üşenmedim eski konularınıza baktım. Size 25 yaşındayken “evde kaldın” denilmiş. O dönem bunu kafaya çok takmışsınız. Sırf bu yüzden görücü usulü ile evlenmişsiniz(bence)
Boşanacağınızı da çevrenizden saklıyorsunuz. Çevrem ne der diye yaşıyorsunuz bu hayatı.
Yargılamıyorum, muhtemelen ailenizin hayata bakış açısını kanıksamışsınız.
Böyle yaşam olmaz. Üzülürsünüz çok.
Olan olmuş. Başkalarının sözleri düşünceleri üzerine evlenmişsiniz hata etmişsiniz.Keşke zamanı geri alabilsem, keşke sihirli bir değneğim olsa. Bu kadar acı çekeceğimi bilsem evlenir miydim?
Yaşadığın herseyi kabul et ve arkasinda dur. Artık boşanmak çok normal. Bunu saklamaniza gerek yok. Siz iyi gorunurseniz onlarda nornal görür. Dedikodu büyümez.Selamlar, evet bu konum da boşanmayla ilgili. Bu yüzden okumak istemeyenler geçebilir
Benim akrabalarım ve ailem çok içli dışlı, yani sürekli annemlere misafirliğe gelmek istiyorlar.Benim boşanma durumumdan haberleri yok, beni gören birkaç akrabaya yalan uydurduk ama devamı geliyor.Geçen gün çat diye halamlar aradı biz geliyoruz dedi.Aileme yalvardım nolur beni saklayın artık yalan da söylemek istemiyorum diye.Saklamadılar tabi.Bir yalan daha bulduk eşimin neden yanımda olmadığına dair. Halam da “kocanı yalnız bırakma devir kötü” diye akıl veriyor. Eşimin annesinin yanında olduğunu, kaynanamın rahatsızlandığını söyledim. Ben kimse anlamadı zannederken sülalede dedikodum almış başını gitmiş “jasemin de baba evinde, gül gibi adamı elinden kaçırdı, adam başından attı zaten jasemin beceriksizin tekiydi, bir adamı elinde tutamadı, daha dün evlenmemişler miydi” Bunlar aklımda kalanlar. Şimdilik sessiz oluyoruz, cevap vermiyoruz emin değiller ama dedikodudan da geri kalmıyorlar. Suç işlemedim sadece boşanıyorum ama hazır değilim söylemeye.
Zaten zor bir süreçten geçiyorum, zaten canım çok yanıyor zaten iyi değilim. Çok utanarak yazıyorum ama ben evimi ve onu özlüyorum.Kimseye itiraf edemesem de buraya yazdım.Ev onun üzerine, şu an benim eşyalarımla tek yaşarken beni uzaklaştırıp keyif çatarken ben akrabalarımla açıklamalarla uğraşıyorum. Benimle yüzyüze bile vedalaşmadı, mahkemeye dair düşman gibi hamleler yapıyor.Ben ona bir şey yapmadım, çok sabırsız davrandı. Bunun benim hayrıma olduğunu bile bile üzülüyorum, sanki her şey üzerime geliyor. Sizce akrabalara açık açık söylemeli mi? Ne yapmalıyım..
Millet size resmen diliyle tecavüz ederken anne babaniz ve siz dut yemiş bülbül gibi suratlarına bakarsaniz herşeyi derler..yahu insan onuruna gururuna nasıl böyle laf söyletir bu resmen hak ihlali..Benim.kizima hala ya da teyzesi elinde erkeği tutamadı diyecek de ben susup suratına bakicam.. sacindan sürer kapıdan atarım or....puyu....sesin çıksın sanane demek Zor değil olmamaliSelamlar, evet bu konum da boşanmayla ilgili. Bu yüzden okumak istemeyenler geçebilir
Benim akrabalarım ve ailem çok içli dışlı, yani sürekli annemlere misafirliğe gelmek istiyorlar.Benim boşanma durumumdan haberleri yok, beni gören birkaç akrabaya yalan uydurduk ama devamı geliyor.Geçen gün çat diye halamlar aradı biz geliyoruz dedi.Aileme yalvardım nolur beni saklayın artık yalan da söylemek istemiyorum diye.Saklamadılar tabi.Bir yalan daha bulduk eşimin neden yanımda olmadığına dair. Halam da “kocanı yalnız bırakma devir kötü” diye akıl veriyor. Eşimin annesinin yanında olduğunu, kaynanamın rahatsızlandığını söyledim. Ben kimse anlamadı zannederken sülalede dedikodum almış başını gitmiş “jasemin de baba evinde, gül gibi adamı elinden kaçırdı, adam başından attı zaten jasemin beceriksizin tekiydi, bir adamı elinde tutamadı, daha dün evlenmemişler miydi” Bunlar aklımda kalanlar. Şimdilik sessiz oluyoruz, cevap vermiyoruz emin değiller ama dedikodudan da geri kalmıyorlar. Suç işlemedim sadece boşanıyorum ama hazır değilim söylemeye.
Zaten zor bir süreçten geçiyorum, zaten canım çok yanıyor zaten iyi değilim. Çok utanarak yazıyorum ama ben evimi ve onu özlüyorum.Kimseye itiraf edemesem de buraya yazdım.Ev onun üzerine, şu an benim eşyalarımla tek yaşarken beni uzaklaştırıp keyif çatarken ben akrabalarımla açıklamalarla uğraşıyorum. Benimle yüzyüze bile vedalaşmadı, mahkemeye dair düşman gibi hamleler yapıyor.Ben ona bir şey yapmadım, çok sabırsız davrandı. Bunun benim hayrıma olduğunu bile bile üzülüyorum, sanki her şey üzerime geliyor. Sizce akrabalara açık açık söylemeli mi? Ne yapmalıyım..