ayrılık&dedikoducu akrabalar

Çok yüz göz olduk ve zaten uzaklaştırma almış bana. Asla kabul etmez kafasında bitirmiş
O zaman her metninizde alttan alta yatan barışma ihtimalinizi artık kenara bırakmasınız mi? Yani sizi hatırlıyorum zaten baya zorla evlendiniz adamla ,adamda duygu yoktu, onlarca üye de uyardı yine de zorladınız. Artık biraz akışına bırakın, duyan da duysun. Anneniz konuşacakmis izin verin konuşsun ama kızım hassas ona soru sormayın desin. Size de laf taşımasın. Herkes mutlaka konuşur, hiç konuşmayan aa yazık ya yeni de evlilerdi, ne oldu acaba, hayırlısı olsun der. O kadarını da göze alın artık, insanız hepimiz başkalarının özeli de olsa bir bilgi alınca üstüne biraz konuşuruz. Ama kimse bu konuyu sizin sandığınız kadar alıp hayatlarının merkezine koymayacak.

Eninde sonunda öğrenecekler biran önce sizde bu gerçekle yüzleşin saklamanın anlamı yok 😐 Duyduklariniza da cevapları yapıştırın çok iyiyse siz alın de gül geç bir daha konuyu açmaya yüz bulmasinlar

Hayatım bu konuda ailen çok güçlü bir duruş sergilemek zorunda Gerekirse bir müddet eve misafir almayacaklar
Ailece herkese kulağınızı tıklayın, kızım zor bir süreçten geçiyor kusura bakmayın kimse cocugumdan önemli değil desin anneniz
İlk ailemin yanına geldiğimde annem üzülür, gelenekçi kafa ile utanıyor falan diye düşünüp stres yapmıştım tamamen benim kuruntummus
Ailem kaya gibi arkamda durdu ,kimseyi bir müddet kabul etmedi , gecinemediler deyip konuyu kapattı
Biz sert olunca da zaten kimse dedikoduya yeltenemedi
Hem size kim laf taşıyor yaa , o terbiyesiz kimse işine bak laf taşıma bana diye kov

Eninde sonunda öğrenecekler biran önce sizde bu gerçekle yüzleşin saklamanın anlamı yok 😐 Duyduklariniza da cevapları yapıştırın çok iyiyse siz alın de gül geç bir daha konuyu açmaya yüz bulmasinlar
Ben konuşursam sert konuşurum o yüzden annem ben söylerim diyor. Sadece hazır değilim

Toplumsal normlara göre hayır, anne olmak isterdim yuvam olsun isterdim. Ama mantıken boşanmak istiyorum çünkü bana yapılanları, atılan o iftiraları gururum kaldırmıyor
Aslında toplumsal normlar değişti artık. Bence toplumsal norm değil de duygusal olarak hissin bu.Ama işte hayatını mantığına göre mi yaşamak istiyorsun yoksa duyguna göre mi

Aslında toplumsal normlar değişti artık. Bence toplumsal norm değil de duygusal olarak hissin bu.Ama işte hayatını mantığına göre mi yaşamak istiyorsun yoksa duyguna göre mi
Bu saatten sonra duygunun da önemi kalmadı, mantığımın da.Adam dava açmış, çirkin şeyler yapmış.Yani nasıl olacağını ben değil o seçti

Eski mesajlarınıza da baktım bir tık. Zorla güzellik olmaz tarzında ibret dolu bir yolculuk sizinki.
Terapi alıyor musunuz?
Neden ısrarla sizi sevmeyen bir insanın hayatında yer etmeye çalıştınız? Neden hala bu adamı unutamıyorsunuz? Kendinizi tam anlamıyla bir sevgiye layık görmüyor musunuz? Hep sizi istemeyen insanların peşinden mi koşuyorsunuz? Kendinizi daha iyisine layık görmüyor musunuz?
Başkaları da söylemiş zaten, boşanmak istemediğiniz için söyleyemiyorsunuz. Kendi içinizde kabullenebildiğiniz bir durum değil zaten bu.
Bırakın en azından aileniz söylesin, böyle gizledikçe insanlar bir sürü senaryo yazar. Utanacak bir şey yok, başınız dik durun o şekilde bir nebze olsun susarlar belki.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur sizi seven bir insanla güzel bir birliktelik yaşarsınız.

Eski mesajlarınıza da baktım bir tık. Zorla güzellik olmaz tarzında ibret dolu bir yolculuk sizinki.
Terapi alıyor musunuz?
Neden ısrarla sizi sevmeyen bir insanın hayatında yer etmeye çalıştınız? Neden hala bu adamı unutamıyorsunuz? Kendinizi tam anlamıyla bir sevgiye layık görmüyor musunuz? Hep sizi istemeyen insanların peşinden mi koşuyorsunuz? Kendinizi daha iyisine layık görmüyor musunuz?
Başkaları da söylemiş zaten, boşanmak istemediğiniz için söyleyemiyorsunuz. Kendi içinizde kabullenebildiğiniz bir durum değil zaten bu.
Bırakın en azından aileniz söylesin, böyle gizledikçe insanlar bir sürü senaryo yazar. Utanacak bir şey yok, başınız dik durun o şekilde bir nebze olsun susarlar belki.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur sizi seven bir insanla güzel bir birliktelik yaşarsınız.
Hayatım boyunca hiç beni istemeyen insanların peşinden koşmadım. Bu herifle de iletişimim yok, dışarıdan bakınca onun da peşinden koşmuyorum. Gelecekte dik duracağım şu an doğrulma aşamasındayım. Terapi almıyorum

Sen de kendin için bir yol açmalısın ama. Tüm olanlara rağmen tekrar iletişim kurmak mı? Boşanıp artık önüne bakmak mı?
Ailesi ona boşanmaması yönünde telkin vermiş ama kendisi kabul etmemiş. Eğer benim hatırım olsaydı aylarca konuşmadan duramazdı en azından merak ederdi. Tek kalemde silmiş beni

.
Ailesi ona boşanmaması yönünde telkin vermiş ama kendisi kabul etmemiş. Eğer benim hatırım olsaydı aylarca konuşmadan duramazdı en azından merak ederdi. Tek kalemde silmiş beni
Bak o zaman bi seçenek elemiş oluyorsun. Tamam demek ki tek seçenek boşanmak. Duyurmaktan da çekinme davadan da. Yaşın çok genç seni gerçekten sevecek birisi çıkabilir karşına o zaman istediğim anne olma duygusunu da tadabilirsin.

.

Bak o zaman bi seçenek elemiş oluyorsun. Tamam demek ki tek seçenek boşanmak. Duyurmaktan da çekinme davadan da. Yaşın çok genç seni gerçekten sevecek birisi çıkabilir karşına o zaman istediğim anne olma duygusunu da tadabilirsin.
Tek seçenek boşanmak bunun farkındayım. İnşallah beni de seven biri karşıma çıkar

X