- 1 Ekim 2013
- 7.633
- 15.290
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman her metninizde alttan alta yatan barışma ihtimalinizi artık kenara bırakmasınız mi? Yani sizi hatırlıyorum zaten baya zorla evlendiniz adamla ,adamda duygu yoktu, onlarca üye de uyardı yine de zorladınız. Artık biraz akışına bırakın, duyan da duysun. Anneniz konuşacakmis izin verin konuşsun ama kızım hassas ona soru sormayın desin. Size de laf taşımasın. Herkes mutlaka konuşur, hiç konuşmayan aa yazık ya yeni de evlilerdi, ne oldu acaba, hayırlısı olsun der. O kadarını da göze alın artık, insanız hepimiz başkalarının özeli de olsa bir bilgi alınca üstüne biraz konuşuruz. Ama kimse bu konuyu sizin sandığınız kadar alıp hayatlarının merkezine koymayacak.Çok yüz göz olduk ve zaten uzaklaştırma almış bana. Asla kabul etmez kafasında bitirmiş
Aldatılmasam belki. Aldatıldığım için adam atmamAskta gurur olmaz, onu geç.
Devam etmek istiyorsan iletisime gec bence.
Yok bizden olmaz artik dersen de sal ipini gitsin.
Toplumsal normlara göre hayır, anne olmak isterdim yuvam olsun isterdim. Ama mantıken boşanmak istiyorum çünkü bana yapılanları, atılan o iftiraları gururum kaldırmıyorDürüst konuşalım boşanmak istemiyor musun jasemin ?
Davayı karşı taraf açtı ben değil.. Duruşma tarihi verilecekBi kaç yoruma verdiğin cevaba göre tekrar yorum yapıyorum.
Boşanmaya hazır değilsin,boşandığında da pişman olacaksın.
İyi düşün bence.
Hayır garip bir şekilde utanıyorum, sanki suç işledimBosanmanizi duymalarini istemiyorsunuz cunku bosanmak istemiyorsunuz.
Aşırı cimriydi, benden para koparamayacağını anlayınca boşuyor işte. Bir de aldatma yakaladımBosanmak istemiyor gibisiniz. Neden bosanma asamasina geldiniz ?
Ben konuşursam sert konuşurum o yüzden annem ben söylerim diyor. Sadece hazır değilimEninde sonunda öğrenecekler biran önce sizde bu gerçekle yüzleşin saklamanın anlamı yok Duyduklariniza da cevapları yapıştırın çok iyiyse siz alın de gül geç bir daha konuyu açmaya yüz bulmasinlar
Aslında toplumsal normlar değişti artık. Bence toplumsal norm değil de duygusal olarak hissin bu.Ama işte hayatını mantığına göre mi yaşamak istiyorsun yoksa duyguna göre miToplumsal normlara göre hayır, anne olmak isterdim yuvam olsun isterdim. Ama mantıken boşanmak istiyorum çünkü bana yapılanları, atılan o iftiraları gururum kaldırmıyor
Bu saatten sonra duygunun da önemi kalmadı, mantığımın da.Adam dava açmış, çirkin şeyler yapmış.Yani nasıl olacağını ben değil o seçtiAslında toplumsal normlar değişti artık. Bence toplumsal norm değil de duygusal olarak hissin bu.Ama işte hayatını mantığına göre mi yaşamak istiyorsun yoksa duyguna göre mi
Sen de kendin için bir yol açmalısın ama. Tüm olanlara rağmen tekrar iletişim kurmak mı? Boşanıp artık önüne bakmak mı?Bu saatten sonra duygunun da önemi kalmadı, mantığımın da.Adam dava açmış, çirkin şeyler yapmış.Yani nasıl olacağını ben değil o seçti
Hayatım boyunca hiç beni istemeyen insanların peşinden koşmadım. Bu herifle de iletişimim yok, dışarıdan bakınca onun da peşinden koşmuyorum. Gelecekte dik duracağım şu an doğrulma aşamasındayım. Terapi almıyorumEski mesajlarınıza da baktım bir tık. Zorla güzellik olmaz tarzında ibret dolu bir yolculuk sizinki.
Terapi alıyor musunuz?
Neden ısrarla sizi sevmeyen bir insanın hayatında yer etmeye çalıştınız? Neden hala bu adamı unutamıyorsunuz? Kendinizi tam anlamıyla bir sevgiye layık görmüyor musunuz? Hep sizi istemeyen insanların peşinden mi koşuyorsunuz? Kendinizi daha iyisine layık görmüyor musunuz?
Başkaları da söylemiş zaten, boşanmak istemediğiniz için söyleyemiyorsunuz. Kendi içinizde kabullenebildiğiniz bir durum değil zaten bu.
Bırakın en azından aileniz söylesin, böyle gizledikçe insanlar bir sürü senaryo yazar. Utanacak bir şey yok, başınız dik durun o şekilde bir nebze olsun susarlar belki.
Umarım hakkınızda hayırlısı olur sizi seven bir insanla güzel bir birliktelik yaşarsınız.
Ailesi ona boşanmaması yönünde telkin vermiş ama kendisi kabul etmemiş. Eğer benim hatırım olsaydı aylarca konuşmadan duramazdı en azından merak ederdi. Tek kalemde silmiş beniSen de kendin için bir yol açmalısın ama. Tüm olanlara rağmen tekrar iletişim kurmak mı? Boşanıp artık önüne bakmak mı?
Bak o zaman bi seçenek elemiş oluyorsun. Tamam demek ki tek seçenek boşanmak. Duyurmaktan da çekinme davadan da. Yaşın çok genç seni gerçekten sevecek birisi çıkabilir karşına o zaman istediğim anne olma duygusunu da tadabilirsin.Ailesi ona boşanmaması yönünde telkin vermiş ama kendisi kabul etmemiş. Eğer benim hatırım olsaydı aylarca konuşmadan duramazdı en azından merak ederdi. Tek kalemde silmiş beni
Tek seçenek boşanmak bunun farkındayım. İnşallah beni de seven biri karşıma çıkar.
Bak o zaman bi seçenek elemiş oluyorsun. Tamam demek ki tek seçenek boşanmak. Duyurmaktan da çekinme davadan da. Yaşın çok genç seni gerçekten sevecek birisi çıkabilir karşına o zaman istediğim anne olma duygusunu da tadabilirsin.
UTANACAK BİR ŞEY YOK! Aldatan sen değil o yüzünün kızarması gereken kişi o. Aldattı kapının önüne koydum diyeceksin bak bakalım sana beceriksiz diyorlar mı. Sen gizledikçe malzeme veriyorsun.Hayır garip bir şekilde utanıyorum, sanki suç işledim
Aldatıldım derseniz akrabalarınıza, onlar da elden kaçırmış demez. Daha anlayış göstermeleri muhtemel. Ki göstermeseler ne olacak? Ağızlarının payını alır susarlarAldatılmasam belki. Aldatıldığım için adam atmam