Tek seçenek boşanmak bunun farkındayım. İnşallah beni de seven biri karşıma çıkar
Ve sen onu ozlemiyorsun sen sadece aşağılık akrabalarından uzak o düzenini ozluyorsun tabi eşinde toksik bi tip belli ama akrabaların nasıl yilansa artikMillet size resmen diliyle tecavüz ederken anne babaniz ve siz dut yemiş bülbül gibi suratlarına bakarsaniz herşeyi derler..yahu insan onuruna gururuna nasıl böyle laf söyletir bu resmen hak ihlali..Benim.kizima hala ya da teyzesi elinde erkeği tutamadı diyecek de ben susup suratına bakicam.. sacindan sürer kapıdan atarım or....puyu....sesin çıksın sanane demek Zor değil olmamali
Hak ettikleri cevabı tabiki de vereceğim ama hazır değilim işte.Doğru söylüyorsunuz saklamaya gerek yok eninde sonunda öğrenecekler ama dediğim gibi iyi hissetmiyorum henüz
Şimdi bunları düşünmek için erken ama duanıza amin diyorum
Boşanacağınızı saklamanıza gerek yok, dedikoducuları da boşverin, hadsiz ve ileri geri konuşmaya devam ederlerse, aldatan adamla işim olmaz siz aldatan bir kocayla devam edebiliyorsanız o sizin gururunuz, ben gururlu biriyim başka kadınlara oynaklık yapan adamla işim olmaz deyin, sivri dilli olun ne olacak, kendi üzerlerine vazife olmayan şeyler hakkında konuşanlara hak ettikleri tonda cevap müstehaktır.
Ailem akrabaları takıyor maalesef öyle de büyütüldüm. İyi olan anıları düşünmekten ziyade kendiliğinden aklıma geliyorÇok mu bastırılarak büyütüldünüz? Yani büyürken o senin büyüyüğün,yok cevap verme gibi sözlerle büyütülünce insan yetişkinlik döneminde bile zor kırıyor zincirleri.
İnsanların arkamızdan ne konuştuğunu takip edemeyiz devamlı ağzı olan konuşur deyip umursamayacaksınız. Sorana da açıkça söyleyin ah vah edene üzüldüysen sen al diyecek sertlikle cevap vermek gerekir ki konusu açılmaz bir daha.
Susup büzüldükçe yıllarca konuşulur,sizin tutumunuz önemli.
Ayrıca üzülebilirsiniz ama hem aldatıp hem uzaklaştırma alan yüzsüz ve pişkin bir insandan kurtulmuş oluyorsunuz.Ayrılıktan sonra kötü özelliklerine odaklanırsınız şimdi iyi olan anıları düşünmeyin devamlı.
Gereğinden fazla saygılı(!) aileyiz. Böyle bir aileye eşim de iftiralar atmış, inanılmaz ciddenMillet size resmen diliyle tecavüz ederken anne babaniz ve siz dut yemiş bülbül gibi suratlarına bakarsaniz herşeyi derler..yahu insan onuruna gururuna nasıl böyle laf söyletir bu resmen hak ihlali..Benim.kizima hala ya da teyzesi elinde erkeği tutamadı diyecek de ben susup suratına bakicam.. sacindan sürer kapıdan atarım or....puyu....sesin çıksın sanane demek Zor değil olmamali
Bence resmi olarak boşanmadan asla söylemeyin hatta uzun süreli bir şey uydursaydiniz şehir dışında iş buldu daha iyi o yüzden ben bir süre annemlerde kalacağım diyeŞiddeti alkolu bağımlılığı yoktu. Kimse boşanmak için evlenmez. Avukatım istersen boşanmak istemiyorum dersin dedi, buna da artık gururum müsade etmez
Resmi olarak boşanmam 3-4 yılı bulur. Çekişmeli olduğu içinBence resmi olarak boşanmadan asla söylemeyin hatta uzun süreli bir şey uydursaydiniz şehir dışında iş buldu daha iyi o yüzden ben bir süre annemlerde kalacağım diye
Müthiş tespitVe sen onu ozlemiyorsun sen sadece aşağılık akrabalarından uzak o düzenini ozluyorsun tabi eşinde toksik bi tip belli ama akrabaların nasıl yilansa artik
Bence de kafamı meşgul etmeli, bir şeylerle uğraşmalıyım. Boş boş oturduğumdan da olabilirBazı insanlar 16 sında ölür ama 70 inde gömerler diye bir şey okumuştum Doğan Cüceloğlu'nun kitabında . Hayatının ipini eline alamamış o ne dedi bu nasıl konuştu diyen insanlara göre yaşayan insanın aslında hiç yaşamadığını anlatıyordu. Elaleme göre yasarsaniz sizin bir şahsiyetiniz olmaz .
Üzülüyor musunuz üzüldün , kirilin , ağlayın . Belli ki aldatilsaniz da o evden gitmek zor geliyor . Belli ki sizin bir destek almanız lazım . Kendisine bu kadar acı çektiren insani istemek bence cidden sorunlu bir psikolojinin sonucu olabilir . Bir an önce işinize hayatınıza dönün anca öyle toparlarsiniz.
Olabilir ama tek sebep bu değil bence bu kadar sorunlu bir ilişkide olmayı neden seçtiniz bunun için bir terapi alabilirsiniz .Evlenmek veya boşanmak dünyanın sonu değil .Bence de kafamı meşgul etmeli, bir şeylerle uğraşmalıyım. Boş boş oturduğumdan da olabilir
Bunu sürekli kendime hatırlatıyorum, dünyanın sonu değil diyorum, olabilir herkes nelerle nasıl skandallarla ayrılıyor diyorum. Çok normal ve hayatın doğal akışının parçası olduğunu kendime hatırlatıyorum. Bir yandan da adam rüyama giriyor ve acı çekmeye devam ediyorum. Öyle işteOlabilir ama tek sebep bu değil bence bu kadar sorunlu bir ilişkide olmayı neden seçtiniz bunun için bir terapi alabilirsiniz .Evlenmek veya boşanmak dünyanın sonu değil .
Siz hazır hissetmeden söylemeyin kimseye hele ki böyle b”””tan düşünceli akrabalara açıklama yapmak zorunda değilsinizDaha çok yeni hazır hissedemiyorum. Aileme kalsa söyleyecekler
Bosanacaksaniz saklamanın amacı yok herkes konuşur zaten siz kendinizden emin değilsiniz bence ben öyle algıladım eminsenizde gizlenecek birşey yok ki ortadaSelamlar, evet bu konum da boşanmayla ilgili. Bu yüzden okumak istemeyenler geçebilir
Benim akrabalarım ve ailem çok içli dışlı, yani sürekli annemlere misafirliğe gelmek istiyorlar.Benim boşanma durumumdan haberleri yok, beni gören birkaç akrabaya yalan uydurduk ama devamı geliyor.Geçen gün çat diye halamlar aradı biz geliyoruz dedi.Aileme yalvardım nolur beni saklayın artık yalan da söylemek istemiyorum diye.Saklamadılar tabi.Bir yalan daha bulduk eşimin neden yanımda olmadığına dair. Halam da “kocanı yalnız bırakma devir kötü” diye akıl veriyor. Eşimin annesinin yanında olduğunu, kaynanamın rahatsızlandığını söyledim. Ben kimse anlamadı zannederken sülalede dedikodum almış başını gitmiş “jasemin de baba evinde, gül gibi adamı elinden kaçırdı, adam başından attı zaten jasemin beceriksizin tekiydi, bir adamı elinde tutamadı, daha dün evlenmemişler miydi” Bunlar aklımda kalanlar. Şimdilik sessiz oluyoruz, cevap vermiyoruz emin değiller ama dedikodudan da geri kalmıyorlar. Suç işlemedim sadece boşanıyorum ama hazır değilim söylemeye.
Zaten zor bir süreçten geçiyorum, zaten canım çok yanıyor zaten iyi değilim. Çok utanarak yazıyorum ama ben evimi ve onu özlüyorum.Kimseye itiraf edemesem de buraya yazdım.Ev onun üzerine, şu an benim eşyalarımla tek yaşarken beni uzaklaştırıp keyif çatarken ben akrabalarımla açıklamalarla uğraşıyorum. Benimle yüzyüze bile vedalaşmadı, mahkemeye dair düşman gibi hamleler yapıyor.Ben ona bir şey yapmadım, çok sabırsız davrandı. Bunun benim hayrıma olduğunu bile bile üzülüyorum, sanki her şey üzerime geliyor. Sizce akrabalara açık açık söylemeli mi? Ne yapmalıyım..
Ben boşanacağımızdan eminim, zaten karşı taraf davayı açmıştı. Ben de karşı dava açtım, kimseye açıklama yapmak istemiyorum işte sorun burdaBosanacaksaniz saklamanın amacı yok herkes konuşur zaten siz kendinizden emin değilsiniz bence ben öyle algıladım eminsenizde gizlenecek birşey yok ki ortada
Açıklama yapmayin sizde kimse sizin bekciniz değil valla herkes kendine baksın mutsuz bir evliliği surdurup dunyami karartacagima mutlu bir yalnizligi tercih ederim siz en doğru kararı vermezsiniz bırakın herkes ne konuşursa konuşsunBen boşanacağımızdan eminim, zaten karşı taraf davayı açmıştı. Ben de karşı dava açtım, kimseye açıklama yapmak istemiyorum işte sorun burda