• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık çanları mı bunlar sizce. .

Ben mi aramaliyim bilmiyorum. Derdi varsa bu kadar kaçmasın biliyor benim bu durumdan hoşlanmadigimi

Ne yapmalıym sizce sık sık aramali miyim derdi var diye.

Insan psikolojisi derdini sikintisini israrla sormanizi ilgilenmenizi beklemis bence. Keske dinleseydkniz Birde gecerli sebepleri yokken boyle icine kapaniyorsa vardir onun psikolojik bir sorunu

Insan psikolojisi derdini sikintisini israrla sormanizi ilgilenmenizi beklemis bence. Keske dinleseydkniz Birde gecerli sebepleri yokken boyle icine kapaniyorsa vardir onun psikolojik bir sorunu

Işte onu anlamak için de bulusmak yüz yüze görüşmek gerek

bılmıyorum bence
o arada gönül eğlendiriyor

Amaan bi ara çok eskiden üniversiteye yeni başladığımda böyle bi sevgilim vardı
Hep bi mızmız hayat beni neden yoruyorsun modunda, yani insanın derdi olur ama bu benimleyken hep hatırlayıp hep ağlamaklı modda oluyordu ama nedense arkadaşlarıyla olmuyordu.
Bi süre sonra çok sıkıcı oluyor.
Seninki daha ilginç o aralarda birisi geliyor olmasın şehir dışından bi kız falan.
2 3 ayda bi kız gelip bununla gezip tozup onu yollayıp iyileştim diyor olmasın.
Aklıma geldi bu ihtimal

Uzun uzun yazmışsin cok tesekkur ederim sanırım haklisin ama bu durum beni çok üzüyor herseyden sıkıldığı anda huzuru benim yanımda bulmasını istiyorum. Ama demek ki öyle bir şey yokmus aramizda. Bu yüzden cok üzülüyorum.
Aranızda böyle bir şey olmadığı için değil , kendimden örnek vereyim; canım gerçekten sıkkınsa, bir sorunum varsa ben bunu ailem dahil kimse ile paylaşmam bir müddet kabuğuma çekilirim ve bu güne kadar tek bir sıkıntımı bile erkek arkadaşıma yansıtmamışımdır, bu onları sevmediğim veya güvenmediğim manasına gelmiyor bazı insanlar sorunları anlatmanın başkalarına yük olduğunu düşünür. Sizin olayınız da bu, üzülme yani...İşin iyi tarafı ise senin bir sorunun olduğunda bunu çözmek için kendini paralayacak olması, şahsen ben öyle yapıyorum...

Back