• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık çanları mı bunlar sizce. .

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Merhaba. Sevgilimden bahsetmek istiyorum size. Yaklaşık biz iki yildir çıkıyoruz. Sormak istediğim şey şu. sevglm bazen kendi icinde kapanıyor bir hafta falan kimseyle görüsmk istemiyor bu halleri iki üç ayda bir tekrarlaniyor. Bu süreçte ben çok aramıyorm genelde ama artk iyice aklıma takıldı. Sürekli ben böyleyim bazen böyle olurum diyo kimseyle konuşasim gelmiyor böyle zamanlarda diyor. Her gün arar normalde ama o zamanlarda hakkaten aramıyo.

Ama bu kadar uzun sürmezdi ve böyle ilginç değildi eskiden. Şu an bir buçuk hafta oldu ve aramiz çok soğuk iki üç gün konuşmadık arayinca canim cicim diyo gayet samimi ama sesi çok kötü geliyor. Her derdimi sana anlatsam kafayi yersin fln diyo ben de anlatma zaten bıktım ben bu durumdan iki üç ayda bir hep aynı şey oluyor dedim. Anlatmam tamm dedi. Bn de saf gibi dedim ki simdi seni bu halde bırakıp gitmiş gibi olmak istemiyorum ama soğuk konuşmana dayanamıyorum dedim en iyisi üç dört gün hiç konuşmayalm dedim tamam konuşmayalm bide ben tum dertlerimi senle mi çözdüm ki elbette bunu da tek başıma cozerim dedi.
Bu lafi deyince dedim ki ne dersen ne yaparsan etkin yok bende anlamına geliyor bu sözlerin dedim. Yok öyle bir şey demedim ben dedi. (Ama bal gibi de bunu dedi bence kızlar)
dün gece yine ben aradım neyin var düzelmedin mi diye gayet samimi konuşuyor seni bırakamam asla ben diyo ben galiba bir psikopatm diyo niye böyle oluyorm arada bir anlamıyorum diyo. Uzaklıktan bence diyo.

Bu halleri normal mi sizce. Niye bu kadar kapaniyo icine. Yada acaba kandırılıyor muyum. Bu arada tam Dort aydır görmuyoruz birbirimizi. Uzaklıktan mi sizce

Ona karşı olan sevgin aşkın büyükse onu anlamaya çalış. ama uzaktan ilişki yürütmek çok zor oluyor kadınlar anılara tutunup bağlanıyor ama erkekler sevgilisi yanında olmayınca uzaklaşabiliyorlar :( tabi bunlar sadece genelleme
eğer çok sevmiyorsan kendini yıpratma sana yazık :(

sıkıntılı durumlar, bazen bizim ilişkimizde de oluyor böyle şeyler ama ben genellikle senin kadar anlayıişlı karşılayamıyorum. Sevdiceğinin hal ve tavırlarından en iyi sen anlarsın ama bence ayrılık çanları da olmayabilir. Gerçekten bazen insanın ihtiyacı olabiliyor böyle yalnız kalmalara. Bu süre çok uzarsa sıkıntı var demektir ama nası dört aydır görmüyorsunuz birbirinizi, hiç mi fırsatınız olmuyo.

Hiç öyle uzaklığın böyle şeylere yolaçtığını duymadım açıkçası... Sürekli tekrarlayan bir durummuş ilginç, problemli bir adam mı, depresyonda mı bilemem. Dikkatli olun normal değil bu durum.

Merhaba. Sevgilimden bahsetmek istiyorum size. Yaklaşık biz iki yildir çıkıyoruz. Sormak istediğim şey şu. sevglm bazen kendi icinde kapanıyor bir hafta falan kimseyle görüsmk istemiyor bu halleri iki üç ayda bir tekrarlaniyor. Bu süreçte ben çok aramıyorm genelde ama artk iyice aklıma takıldı. Sürekli ben böyleyim bazen böyle olurum diyo kimseyle konuşasim gelmiyor böyle zamanlarda diyor. Her gün arar normalde ama o zamanlarda hakkaten aramıyo.

Ama bu kadar uzun sürmezdi ve böyle ilginç değildi eskiden. Şu an bir buçuk hafta oldu ve aramiz çok soğuk iki üç gün konuşmadık arayinca canim cicim diyo gayet samimi ama sesi çok kötü geliyor. Her derdimi sana anlatsam kafayi yersin fln diyo ben de anlatma zaten bıktım ben bu durumdan iki üç ayda bir hep aynı şey oluyor dedim. Anlatmam tamm dedi. Bn de saf gibi dedim ki simdi seni bu halde bırakıp gitmiş gibi olmak istemiyorum ama soğuk konuşmana dayanamıyorum dedim en iyisi üç dört gün hiç konuşmayalm dedim tamam konuşmayalm bide ben tum dertlerimi senle mi çözdüm ki elbette bunu da tek başıma cozerim dedi.
Bu lafi deyince dedim ki ne dersen ne yaparsan etkin yok bende anlamına geliyor bu sözlerin dedim. Yok öyle bir şey demedim ben dedi. (Ama bal gibi de bunu dedi bence kızlar)
dün gece yine ben aradım neyin var düzelmedin mi diye gayet samimi konuşuyor seni bırakamam asla ben diyo ben galiba bir psikopatm diyo niye böyle oluyorm arada bir anlamıyorum diyo. Uzaklıktan bence diyo.

Bu halleri normal mi sizce. Niye bu kadar kapaniyo icine. Yada acaba kandırılıyor muyum. Bu arada tam Dort aydır görmuyoruz birbirimizi. Uzaklıktan mi sizce

Kac yasinda bu adam? Hayatinda biri olabilir

Cok sacma. Neden kendini cekiyor? Belki de ayrilik çanları gercekten.. ya da hayatinda biri var ve seninle gorusmedigi zamanlar onunla gorusuyor. Valla artik her ihtimal geliyor aklima..

Cocugun sorunlari var belliki ve ben olsam aramayip ne hali varsa gorsun duzelince donsun demezdim veya sana anlatsam boyle boyle olurdu diyince biktim zaten anlatma demezdim sende hatalisin ve senin gibi birini ben hayatimdan cikaririrdim iyi gununde herkes gulup soyler onemli olan kotu gun paylasimi sende bunu saglayamiyorsun bence seni hakettiginden fazla bile seviyor dahada simarma derim derdi varsa yararin olmadigi gibi ustunede zarar verme

ilgi istiyor.. aslında yardım etmeni bekliyor.. bazen insan istediklerinin tam aksini söyler.. bu tip davranışı en çok kadınlar yapar zannetsek de erkekler de yapabiliyor

onu dinlemen, sık sık sorman bile ona iyi gelecektir.. seven insan ilgi bekler..

" tum dertlerimi senle mi çözdüm ki elbette bunu da tek başıma cozerim" cümlesi alınmış bir insan cümlesidir...

Hiç normal değil bence bu durum hem çok sıkıcı ilerde evlilik falan olduğunda. Hiç yoktan bıkaç hafta bana dokunma diyen bi eş hiç çekilmez. Kadınların muayyen zamanları gibi bizim dönemimiz bile bukar sürmuyor bana çok sıkıcı geldi bu durum. Sanki. Devlet işleri bundan neymiş bukadar derdi ben bile merak ettim. Benim herhangi bi konuda canım sıkılsa koşa koşa eşime anlatırım sevgiliykende bu böyleydi. Açıkçası bana. Çok tuhaf geldi ilişkniz

Normal olmadigi kesin. Insan sebepsiz yere neden uzaklassin, konusmak, görüsmek istemesin sevdigiyle?

Cok samimiyetsiz geliyor bana inanmiyorumda böyle insanlarin sevgisine.

Bir arkadasimin sevgiliside aynen böyleydi. Uzak mesafe iliskisiydi onlarinda. 2 ayda bir falan bir sogukluk giriyordu arkadasimla aralarina. Psikolojim bozuk, konusmak istemiyorum, sorunlarim var diyip basindan atiyordu arkadasimi.

Sonra ne oldu biliyormusun. Her sogukluk girdiginde aralarina, baska bir kizla görüstügü ortaya cikti. Defalarca baska kizlarla aldatmisti arkadasimi.

Insallah senin durumun farkli olur.

ay o ne öyle yaa..
meraktan çatlardım ben..
ya ciddi bi sıkıntısı var..
ya da ilgi çekmek için yapıyo..
didikleyin..

Sevgilin kaç yaşında okuyor mu, çalışıyor mu bilmiyorum ama seninle alakalı olmayan ve kendinden başka kimsenin çözüm bulamayacağı bir sorunu var. Bu aileden kaynaklı olabilir, maddi olabilir bilmiyorum ama her bir kaç ayda bir aynı durum gündeme geliyor ve çocuk artık bir çıkış yolu bulamadığı için bir kaç günlük depresyona giriyor... Bu dönemlerde anlayış göster, anlatması için üsteleme çünkü dediğim gibi ortada ki sorun kendi yarattığı bir sorun değil dolayısı çözümü pek basit değil bu yüzden de üzülüyor bu hep böyle mi gidecek diyor. Onun senden istediği hiç üstelemeden sadece yanında olduğunu ve sevdiğini hissettirmen, trip atarsan güvenini sarsarsın...

Sevgilin kaç yaşında okuyor mu, çalışıyor mu bilmiyorum ama seninle alakalı olmayan ve kendinden başka kimsenin çözüm bulamayacağı bir sorunu var. Bu aileden kaynaklı olabilir, maddi olabilir bilmiyorum ama her bir kaç ayda bir aynı durum gündeme geliyor ve çocuk artık bir çıkış yolu bulamadığı için bir kaç günlük depresyona giriyor... Bu dönemlerde anlayış göster, anlatması için üsteleme çünkü dediğim gibi ortada ki sorun kendi yarattığı bir sorun değil dolayısı çözümü pek basit değil bu yüzden de üzülüyor bu hep böyle mi gidecek diyor. Onun senden istediği hiç üstelemeden sadece yanında olduğunu ve sevdiğini hissettirmen, trip atarsan güvenini sarsarsın...

Uzun uzun yazmışsin cok tesekkur ederim sanırım haklisin ama bu durum beni çok üzüyor herseyden sıkıldığı anda huzuru benim yanımda bulmasını istiyorum. Ama demek ki öyle bir şey yokmus aramizda. Bu yüzden cok üzülüyorum.

sıkıntılı durumlar, bazen bizim ilişkimizde de oluyor böyle şeyler ama ben genellikle senin kadar anlayıişlı karşılayamıyorum. Sevdiceğinin hal ve tavırlarından en iyi sen anlarsın ama bence ayrılık çanları da olmayabilir. Gerçekten bazen insanın ihtiyacı olabiliyor böyle yalnız kalmalara. Bu süre çok uzarsa sıkıntı var demektir ama nası dört aydır görmüyorsunuz birbirinizi, hiç mi fırsatınız olmuyo.
12 saat mesafe var aramzda. Fırsat olmadi. Ya da ben hep adımı ondan bekliyorum galiba.

QUOTE="eyluldogan, post: 37897200, member: 533914"]sıkıntılı durumlar, bazen bizim ilişkimizde de oluyor böyle şeyler ama ben genellikle senin kadar anlayıişlı karşılayamıyorum. Sevdiceğinin hal ve tavırlarından en iyi sen anlarsın ama bence ayrılık çanları da olmayabilir. Gerçekten bazen insanın ihtiyacı olabiliyor böyle yalnız kalmalara. Bu süre çok uzarsa sıkıntı var demektir ama nası dört aydır görmüyorsunuz birbirinizi, hiç mi fırsatınız olmuyo.[/QUOTE]
Ben tam aksine tüm dertlerimi dökerm ona. O uzaklaşıyor derdi olunca. Çok şaşırıyorm bu duruma. Acaba diyorum durumu düzelince aynı şeyi ben de mi ona yapsam.

[QUTE="tubaturem06, post: 37899232, member: 600278"]QUOTE="eyluldogan, post: 37897200, member: 533914"]sıkıntılı durumlar, bazen bizim ilişkimizde de oluyor böyle şeyler ama ben genellikle senin kadar anlayıişlı karşılayamıyorum. Sevdiceğinin hal ve tavırlarından en iyi sen anlarsın ama bence ayrılık çanları da olmayabilir. Gerçekten bazen insanın ihtiyacı olabiliyor böyle yalnız kalmalara. Bu süre çok uzarsa sıkıntı var demektir ama nası dört aydır görmüyorsunuz birbirinizi, hiç mi fırsatınız olmuyo.[/QUOTE]
Ben tam aksine tüm dertlerimi dökerm ona. O uzaklaşıyor derdi olunca. Çok şaşırıyorm bu duruma. Acaba diyorum durumu düzelince aynı şeyi ben de mi ona yapsam.[/QUOTE]
En azından beni anlar biraz

Back