Arkadaşlar eşimle herşey güzel gidiyordu. Geçen hafta kızım hastalandı 1 haftadır bende annemlerdeyim.
Tartışma konumuz çok uzun ve saçma. Ne zaman buraya gelsem bi kavga bulur. Halbuki güle oynaya gönderir. Dönmeme yakın kavga ederiz s... Git gelme istemiyorum falan gibi mesajlar atar ve ben hep ikna ederim, anlaşırım. Beni almaya gelir.
Bu son olayda da aynı şeyler oldu belki ceviz kabuğunu doldurmayacak bi neden de ötürü kavga ettik aynı tepkileri verdi. Sözde o gün bizi alacaktı. Almadı...
Bende bu sefer aileme haber verdim. Gitmek istemiyorum dedim. Her seferinde bu şekilde davranıyor bunu anlaması lazım dedim. Beyefendi mesajından sonra beni facebook whatsapp ve tüm sosyal ağlardan engellemiş.
Şimdi asıl mevzuya gelirsem,ailemin maddi durumu yok, ev kredisi, ödenemeyen banka borçları baya kötüler=( bunu niye anlatıyorum sadece kızım için.. 1 tane de 1 bucuk yasında kızım var adli işlem başlatmak istiyorum boşanma davası hiç bir bilgim yok.
Kızımı canımı alabilir mi benden brn çalışmıyorum çünkü. Ama işe girerim bu süreçleri atlatınca. Lütfen yaşamış arkadaşlar yardım edin bana neler yapmam lazım hiç bişey bilmiyorum