Ayrılık aman ayrılık boşanmış arkadaşlarım bana yardım edin

Bu kadarcık şeyden boşanırmaz. Canım ben geliyorum de git evine.
Yeni neslin ayrılma yontrmleride garip,sosyal medyadan silmek.çocukça işler bunlar.
Kocan seni almaya gelmedi diye kavga edilip bosanilmaz

İnadından boşanırrr

bu kötü haber işte ,

benım kocamda gönül almayı konusup ikan etmeyi hiç bilmez o yüzden kavgalarımızı ARTIK kimselere duyurmuyorum cünkü iyice ters tepiyor ,

biraz kızını soksan araya ağlarken falan senı istiyor ağlıyor desen , özledi gel falan de

Adam belki bir daha dönmezsiniz umuduyla sizi güle oynaya annenize bırakıyormuş bence.
Tekrar döneceğiniz zamanda bilinçli olarak kavga çıkarıyor.
Çok terbiyesiz bi adammış.

Sanmam. Derdi onun her konuda haklı olduğunu söylemem. Tamam dediğini yapacağım deyip eve dönmem

Adam belki bir daha dönmezsiniz umuduyla sizi güle oynaya annenize bırakıyormuş bence.
Tekrar döneceğiniz zamanda bilinçli olarak kavga çıkarıyor.
Çok terbiyesiz bi adammış.
Belki öyledir insan bazen gerçeği görmek istemiyor

Engelliyiz birbirimizde ulaşamamış saten öyle bişey yapmam bu sefer

Ne demek git geri gelme.sizi geri gelmezsiniz umuduyla gonderiyor almaya gelmemek donememeniz icin mi kavga cikariyor.hamile kadina siddet ne demek hamile olmasaniz bile bunu nasil tolere ettiniz ki?
Bosanma kararinizi bilemem ama eve kendiniz donmeyin.illa da donecekseniz bekleyin gelip alsin.
Ve hayir hic 1 mahkeme babasina vermez velayeti
Calisp calismamaniz bu karari etkilemez.

Çocuk kız olduğu için, fizyolojik ihtiyaçları da olduğundan hakim sizde kalmasına izin verecektir. Eşiniz durumu miktarınca bu süreç sonuçlanana kadar bile nafakaya sevk edilebilir istenirse.
Dava açsanız bile devlet size çalışmadığınız için avukat veriyor.
Hiçbirşey bilmediğiniz için gidip bir avukata danışmalısınız bence. Bunun için ücret almıyorlar.

Çok teşekkür ederim sağolun

1,5 yaşındaki çocuğu eğer anne fuhuş vs yapmıyorsa hiç bi hakim babaya vermez. bundan korkmanıza gerek yok.

ama benim anlamadığım küfür var şiddet var hem de hamileyken ama malesef seviyorum diyosunuz. dayak yemek hoş bişey mi hoşunuza mı gidiyor?

Kimin hoşuna gider. Ben sadece bu zor süreçten korkuyorum.

BUNU DA YAPMIŞ HATTIM ONUN ÜZERİNEYDİ bugun arama yapamadım. Annemin telefondan Aradım müşteri hizmetlerini hattınız kısıtlaştırılmış diyor. Hattımı kendisi kısıtlaştırılmış olabilir mi otomatik ödemedeydi çünkü

dayak atan adamın hat kısıtlamasına mı şaşıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…