İnşallah canım ondan korkuyorumkızınız küçük size ihtiyacı var. zaten böyle dengesiz bir adama vermesinler o kızı
Suan beklemedeyim sinirle davranmak istemiyorum ama malesef şiddet te oldu ve hamileyken =( bende tabi boş durmadım. Yaşanmış hersey dökülecek mi yani mahkemede ailelerin karşısında ne acıDevlet bi sinir koydu yas siniri 6 mi 8 mi ne tam bilmiyorum suan da devlet diyorki o anne bebegi daha gerekirse yuksek nafaka verilecek ama yinede bebek anneden kopmayacak. Bebek konusunda icin rahat olsun. Avukat tutmanada gerek bile kalmaz. Gidersin mahkemede herseyi anlatirsin eger siddet felan warsa muhakkak anlat! Ama bu dediklerim ben onsuz kesin yasarim dusuncesi icin gecerli. Ama emin degilsen 2 kez daha dusun derim.. onsuz hayat nasil olur ozlermiyim ws.. ben bosanmis biri degilim ama bu islerden anlarim
Çok uzucu bur durum siddetin olmasi cok uzuldum senin adina. Umarim yuvan dagilmaz. Peki senden ozur dilese hataliyim gel evine gibi cumleler kursa donermisin?Suan beklemedeyim sinirle davranmak istemiyorum ama malesef şiddet te oldu ve hamileyken =( bende tabi boş durmadım. Yaşanmış hersey dökülecek mi yani mahkemede ailelerin karşısında ne acı
Evet dönerim. Çünkü malesef seviyorum normal hayatımız çok güzel nadir kavga ederiz edince tam ediyoruz işte. Haftada 2.3 kez dısarı çıkarız gezeriz aşkım canım cicim ama eşimi bazen anlayamıyorum ayrılmak istiyor gir diyor gelme diyor. Engelliyor kavgada. Ama şimdiye kadar oda bi adım atmadı adli olarakÇok uzucu bur durum siddetin olmasi cok uzuldum senin adina. Umarim yuvan dagilmaz. Peki senden ozur dilese hataliyim gel evine gibi cumleler kursa donermisin?
Benim eşim hayatımda gördüğüm en inatçı adama hayatta gelip özür dilemez yada gel gidelim demez engel bile açmazbence boşanma kararın çok fevri... biraz sakinleşip yeniden düşünün eşinizle.
Bence sen bir sure beklemede kal. Bosanmayi felan cikar aklincan 1 ay felan olsub aramazsa sormazsa sen ariyip bosanicam dersin suan sinirlisin. Sakinles sakin kafayla dusun.. sonra kaderde ne yazilmissa o olurEvet dönerim. Çünkü malesef seviyorum normal hayatımız çok güzel nadir kavga ederiz edince tam ediyoruz işte. Haftada 2.3 kez dısarı çıkarız gezeriz aşkım canım cicim ama eşimi bazen anlayamıyorum ayrılmak istiyor gir diyor gelme diyor. Engelliyor kavgada. Ama şimdiye kadar oda bi adım atmadı adli olarak
iyi inatçı olduğunuz için boşanın o zaman. koskoca insanlarsınız, lütfen biraz mantıklı yaklaşın.. arama sorma sen bir süre. hemen boşanmayı karıştırma dikkatini çekebilmek için.Benim eşim hayatımda gördüğüm en inatçı adama hayatta gelip özür dilemez yada gel gidelim demez engel bile açmaz
Evet haklısınız ama beklemek çok zor.iyi inatçı olduğunuz için boşanın o zaman. koskoca insanlarsınız, lütfen biraz mantıklı yaklaşın.. arama sorma sen bir süre. hemen boşanmayı karıştırma dikkatini çekebilmek için.
Bende hatalıyım çok fevri davrandım bu sefeer abisi ne haber verdim boşanıyoruz diye. Oda ondan sonra engelledi biterse sadece tek düşündüğüm kızım..geleceğiBence sen bir sure beklemede kal. Bosanmayi felan cikar aklincan 1 ay felan olsub aramazsa sormazsa sen ariyip bosanicam dersin suan sinirlisin. Sakinles sakin kafayla dusun.. sonra kaderde ne yazilmissa o olur
Peki ne yapmam gerekiyorbu boşanılacak bir sebep degil sadece burnunu sürtmen lazım
Peki ne yapmam gerekiyor
Malesef yok.kocanı en iyi sen tanırsın ilk adımın ondan gelmesini bekle ,
araya girecek birileri varmı meselaa ,
Malesef yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?