- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.892
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi karkedisi35
Ben gideyim de muge izleyim psikolojimi bozuyum az
Hele onu hiç izleme:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gideyim de muge izleyim psikolojimi bozuyum az
Olsaydı bana olurdu 20 günlük iken ülkenin bir ucundan diğerine gittim 17 yıl bittiO degil de ben lohusayken cıktım dısarı 40 im cıkmadan. Sımdı bana nolacak nolur soyleyın hazırım buna
Ay konu disi bir sey diyecegim, o emojiler ne guzel ya:))) ya simdi daha da gicik oldum, bana bir akrep vermediler, illa zayiflamam mi lazim ya. O yesil seyden bende istiyorum, seninkini bana versene:)))))
Ya ne alaka Allah aşkına?Allah'ın verdiği canı alma hakkın yok ablacigim hatalar sonucu bir can dünyaya gelecek onu doğur tövbeler çek. o sana doğru yoldan da olmasa bir emanet ve böyle bir sınava tabisin şöyle düşün şuan yetişkin bir kişiyi öldürmeye hakkın varmı yok onunda öldürmeye hakkın yok. Sorunun neyse çözmeye calis babası kabul etmese bile doğur bu çocuk böyle gelecek demek dunyaya
Söylememek gibi bir şansın yok bebeği aldırmak gibi bir karsr alırsan babanın izni olmadan kimse almaz bebeği.Merhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Evlenme gibi bir durum/istek de yok.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Yarın doktora gidicem ve eğer gebelik doğruysa sanırım aldırmayı düsüneceğim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
Kafamda deli sorular uyuyamıyorum.
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.
Bende istiyorum onlardan, zayıflamayla ne alaka anlamadım ama ?:))
Yani bende şunu anlamıyorum inanmayan dini hassasiyeti olmayan birine neden günahtır diyorlarBurada din alimi kesilenlerden bıktım artık. Kız size bir soru sormuş yok deve kes yok şunu yap. Kızın ciddi bir sıkıntısı var
Sitede zayiflama konulari var ona katilip, istedigin kiolaya erisirsen oyle veriyorlar:S
Anne kücücük babanın isteyip istemediği malum.Çocuk yetiştirmek için hem anne hem de baba olması gerekiyor.Kendisi çalışmıyor.Kaldı ki ailesi yardım etmesi gerekicek belki kabul etmeyecek kızlarına sırt cevirecekler.Olayları vicdan değil mantık çerçevesinden değerlendirin lütfen.Buna göre genç bir kıza öğüt verin doğur demekle doğuyor mu o cocuk.hamileliği var beslenmesi büyütmesi bezi kıyafeti anaokulu bilmemnesi nereden dönücek değirmenin suyu.Herseye zam herseye fiyat artısı.Cocuk kısmetiyle falan gelmiyor kusura bakmayın.Allah'ın verdiği canı alma hakkın yok ablacigim hatalar sonucu bir can dünyaya gelecek onu doğur tövbeler çek. o sana doğru yoldan da olmasa bir emanet ve böyle bir sınava tabisin şöyle düşün şuan yetişkin bir kişiyi öldürmeye hakkın varmı yok onunda öldürmeye hakkın yok. Sorunun neyse çözmeye calis babası kabul etmese bile doğur bu çocuk böyle gelecek demek dunyaya
Yani bende şunu anlamıyorum inanmayan dini hassasiyeti olmayan birine neden günahtır diyorlar
Bunun üzerine bizim kimsenin yaşantısıyla özeliyle bir sorunumuz yok diyorlarKendi düşüncelerini başkasının üzerinde diretme yolu sadece.
Zenginin gunahi daha rahat mi siliniyor?Bir çocuğu aldirdigin zaman 40deve keserseniz ALLAH affediyor bunlarında arastir
Evet büyük itimalle hamilesin .... Eğer evliliği düşünmüyorsan zaman geçirmeden çocuğu aldır. Geçmiş olsunMerhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Evlenme gibi bir durum/istek de yok.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Yarın doktora gidicem ve eğer gebelik doğruysa sanırım aldırmayı düsüneceğim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
Kafamda deli sorular uyuyamıyorum.
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.
Senin 40 kapıdan 40ar bardak tuz toplayıp 40 çeşit yemeğe katma suratiyle 40 kişiye yedirmen icabet eder benden demesi yapıp yapmamak ana kalmış :)O degil de ben lohusayken cıktım dısarı 40 im cıkmadan. Sımdı bana nolacak nolur soyleyın hazırım buna