- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
- 1.123
- Konu Sahibi karkedisi35
Eğitimli cahiller mi demek istedin açık ol office :)))
Ikidir bandan yirtiyorum bunu deseydim alnimin ortasina yapistirirlar bani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitimli cahiller mi demek istedin açık ol office :)))
satıcı değil içiciyim desemde atıyolar mı ya hapse üzgünüm keş olmak çok zor bu hayattakelepce emojisi varmis onun icin:)))) begenmezsen dort duvar isareti de var
evli değilsinMerhaba arkadaslar her şey çok hızlı gelişti dün gece hamile oldugumu öğrendim, reglim gecikti normalde hiiç takmam.. çünkü pcos var yani regl gecikmesi normal benim için
ama hafif hafif mide bulantısı da eşlik edince içime kurt düstü hemen nöbetci eczaneden gidip alıp test yaptım testin sonucu pozitifti bu sabah yine yaptım yine pozitifti. toplamda 2 tane yaptım ikisi de pozitif cıkıyor kafayı yiyebilirim 21 yasındayım cocuklugumdan beri en büyük hayalim anne olmak ama şuanda duvara çarpmış gibiyim testin bozuk olması icin dua ediyorum. Sevgilim 35 yasında ve 2 yasında bir kızı var zaten. Hic cocuk isteyeceğini sanmıyorum böyle şeylerden hic bahsetmez böyle bi hayalimiz yoktu ki ilişkimizde rayında değil bu ara cok sorunumuz var. 1 haftadır ayrıyız.
Evlenme gibi bir durum/istek de yok.
Napıcagımı bilmiyorum calısmıyorum son 1 senem öğrenciyim maddi durumum iyi, onun da iyi ama ben böyle bir seye hicc hazırlıklı değilim bu sekilde hayal etmemistim.
Yarın doktora gidicem ve eğer gebelik doğruysa sanırım aldırmayı düsüneceğim.
Sevgilime hic bir sey söylemeyi düsünmüyorum söz hakkının olduğunu sanmıyorum.. ?
Kafamda deli sorular uyuyamıyorum.
En kötü senaryom aldırmak ve bu fikre kendimi alıstırmaya calısıyorum cok zor bi durumdayım lütfen bi akıl verin
sacma sapan seyler yazacak olanlar, sevgili ahlak bekcileri lütfen hic ugrasmayın 32 saattir uyumadım deliricem.
Ikidir bandan yirtiyorum bunu deseydim alnimin ortasina yapistirirlar bani
hevesi olmaz tabi adam basına neden iş alsınHayır evli değil bosandı
evli değil.
sadece biz evlenme kararı alacak seviyeye hic gelemedik zaten onun da hevesi yoktu ve suanda ayrıyız 1 haftadır görüsmedik ayrılık yoluna girmistik
de de içinde kalmasın yalan sanki amaan cahile cahil de denmiyo valla
not : sn. editörler ben bunu lafın gelişi dedim banlamayın litfin
Yani insan daha ne desin be ofis.Ikidir bandan yirtiyorum bunu deseydim alnimin ortasina yapistirirlar bani
Hicbir seye yanmiyorum universite egitimi alan birinin dogum kontrol yontemlerini bilmemesine yandigim kadar.. kurtaji dogum kontrol yontemi olarak kullaniyorsunuz, bebegi aldirdiniz diyelim peki o sirada size ters bir sey olsa? Olmasa bile onun psikolojisinden cikmak kolay degil ki.. burada uyelerin zorunlu kurtajdan sonra yasadiklarini okuyordum bir ara..
ders olarak okullara konmasi gerek bu egitimin, hatta her yil tekrar edilmeli malum kolay egitilmiyoruz toplum olarak..
Evli ciftlerde es imzasi isteniyor evli degilse kadin tek basina aldirabilir
Konu sahibi cok gencsin , boyle buyuk bir yukun altindan kalkabilecek olgunlukta misin? Mantigin sana ne diyorsa onu yap , o adami da at hayatindan ve bunsan sonra mutlaka korun karsindaki adama guvrnme
Enteresan , bence sizin hastane giciklik etmis , bizim burda istemiyorlarAldırılmıyor cok ıyı biliyorum ozel bir hastane imza istemişti. Yada biz imzasız almayan hastaneye denk geldik
Yani insan daha ne desin be ofis.
Ahlaksiz bekçi olsam konuda kabul görür mü bilmem.
Ahlak bekçileri de garip ama 40 deve kesince Allah'in affettigini yazmış birisi.
Haykırasim var.
Neyse işin özü yanlışa yanlış demek evladır.
Bekçi olmaya lüzum yok.
40 deve demis evet, dusun yeni zellandada yasiyorsun kurtaj olacaksin yer yer deve ariyorsun, deve yok hop anne oldun iyi mi ya da banka kredisiyle gunahlardan arindin, zira 40 deve icin ciftlikbank part 2 yi kurmak gerek arkadas ben bu kadar cahili bir arada gormedim Ilber Ortaylinin kulaklari cinlasin
Romanov koyunu ile manisa tavuğu kessek sanaldan kabul oliy mi ecebag ?40 deve demis evet, dusun yeni zellandada yasiyorsun kurtaj olacaksin yer yer deve ariyorsun, deve yok hop anne oldun iyi mi ya da banka kredisiyle gunahlardan arindin, zira 40 deve icin ciftlikbank part 2 yi kurmak gerek arkadas ben bu kadar cahili bir arada gormedim Ilber Ortaylinin kulaklari cinlasin
40 deve demis evet, dusun yeni zellandada yasiyorsun kurtaj olacaksin yer yer deve ariyorsun, deve yok hop anne oldun iyi mi ya da banka kredisiyle gunahlardan arindin, zira 40 deve icin ciftlikbank part 2 yi kurmak gerek arkadas ben bu kadar cahili bir arada gormedim Ilber Ortaylinin kulaklari cinlasin
Enteresan , bence sizin hastane giciklik etmis , bizim burda istemiyorlar