Ayrildim ve cok pismanim...

Evli mi acaba nedir..
Surekli ertelemeler telde konusamamalar engellemeler fln..
Pismanligi gerektirecek bir sey yok.

Ayrılmayıp ne yapacaktınız? Sebebini öğrenip ne yapacaksınız hem? İlişkiye benzer bir şey yok ki ortada. biz sadece arkadaştık, kendi kendine gelin güvey olmuş dese millet inanır o kadar umursamıyor sizi şu yazdıklarınıza bakılırsa.

ilk hissetiğim şey bu adam ya evli yada başka bir sevgilisi var..Seni zaten başından beri ciddiye almamış Artık sende farkında ol bunun ve bırak peşini..Sakın ama sakın bidaha arama ve önüne bak lütfen..

canım şimdi karşılıklı otursanız ve sana seni sevmediğini, vakit geçirmek istemediğini, güzel bulmadığını falan söylese için mi ferahlayacak sanki? sen hala seni umursamayan kişiye karşı umut besliyorsun. hala onu istiyorsun ve bir şekilde onu düzeltebileceğine bir şekilde kendine bağlayarak güzel bir ilişki başlatabileceğinin inancındasın. aşkından,sevginden, hayranlığından vb. artık senin böyle olmanı ne sağlıyorsa gözün kör olmuş. bırak işte ya... tamam belki zor olacak unutman ama biraz aklını kullan lütfen. seni takmayan insana neden bu kadar kendini ezdiriyorsun Allah aşkına?

umudunu kes ve önüne bak. ileride mutlaka karşına sana değer verecek bir insan çıkacaktır. :63:

Erkeklerin seninle olmayacak ayrılalım davranışı. Kafana takmana bile değmez o zaten sana gelecek.(Hiç arayıp sormazsan) Ararsan yine öyle davranacak. Ama ne maksatla gelecek onu da söyleyeyim.Yalnız kalmış olacak hayatında kimse olmayacak o sebepten sana gelecek.Böyle erkeklerden koşarak uzaklaşmak gerek.

ayrılmışsınız ama bence pişman olma aksine en doğru kararı vermişsin. bir ilişki tek tarafın gösterdiği çabayla yürümez bence. buluşamaması işinin çıkması normal şeyler ama size haber verme gereği bile duymayacak kadar önemsememesinin, saatlerce haber beklemenizin ve ulaşamamanızın hiç bir açıklaması yok. elbet size değer verecek birileri karşınıza çıkar. barışmak için çabalamayın hatta o dönerse siz affetmeyin.

Hepinize tek tek tesekkür eferim kizlar. Iki gün oldu hala birsey gelmedi. Ben yazmam aramamda ama gönül isterdiki o pisman olsun. cünkü daha son carsamba beni kaybetmemek istedigini duygulari oldugunu söylemisti, ne olduysa o günden sonra iyice bi tuhaflasti. Gelsede zaten kabul etmemde, aklimda soru isaretleri var onlar beni cok yoruyor. Cevap arayisi dayim :KK43:

Al benden bi tane daha bende deger verdim baska kiza gitti geldi kabul ettim birsuru soz soyledi kabul ettim gitmedim git demedim ve dun artik istemiyorum deyip gitti
Cunku ben onu hint kumasi muamelesi yaptim bence yapma biliyorum icin aciyor soyle olsaydi boyle olsaydi diyorsun ama degismiyorlar tecrubeyle sabit ben cok ugrastim gitmesin diye gururumdan oldum hicbir ise yaramadi arkasina bile bakmadi ici bile sizlamadi sen yapma her seferinde daha cok yikiliyorsun
Alisicaz bu duruma baska yolu yok

Hepinize tek tek tesekkür eferim kizlar. Iki gün oldu hala birsey gelmedi. Ben yazmam aramamda ama gönül isterdiki o pisman olsun. cünkü daha son carsamba beni kaybetmemek istedigini duygulari oldugunu söylemisti, ne olduysa o günden sonra iyice bi tuhaflasti. Gelsede zaten kabul etmemde, aklimda soru isaretleri var onlar beni cok yoruyor. Cevap arayisi dayim :KK43:

Ayni iste ya banada iki gun once vazgecmem dedi dun bitirdi

X