Ayrildim ve cok pismanim...

Hepiniz haklisiniz. Kendimi ne kadar kücük düsürdügümün farkindayim. Ama sebebini bilmek istiyorum. Benden sogudumu biseymi oldu ne oldu acaba. Belki oturup konussaydik halledebilirdik. Bide takmamasi dahada üzüyor beni
Seni uzmek istemem ama bu adam sana hic isinmamis simdi sogusun :KK43: net bi sekilde bi kosede dursun tarzinda yasamis seninle sozde iliskisini. Oturup konusunca hicbise halledemeyecektiniz o senin ona ne kadar deger verdigini iyice anlayip iyice egosu tavan yapacakti ve daha da cok uzecekti seni.
Bosver sen de takma kacirdim veya unuttum ne kadar zamandir hayatinda bu adam

Kusura bakmayin ben sorunuzu tam anlayamadim :) boncuk derken neyi kastettiniz acaba, yurt disindayim o yüzden pek anlayamadim boncuk bulmayi
efendim bizim memlekette bir söz vardır b.kunda boncuk bulmak diye, değer verilmemesi gereken insanlara fazla değer veren kişilere söylenir, onu kastettim.
uğraşmayın bu adamla, vaktinizi değmeyecek biri için harcıyorsunuz, kendinize değer verin, ona değil.

En sinir oldugum insan tipi. Adam yerine koymamalar, bulusmada ekmeler, mesaja cevap yazmamalar,... Boyleleri sadece seni sevmiyor degil, insan oldugun icin azami derecede bile saygi duymuyordur. Sevmezsin, gorusmek istemezsin, amenna. Ama herseyin de bir adabi var. Kimse kimseyle boyle oynayamaz.
Sen de niye bir turlu uyanmadin anlamadim. Daha hala bitirdigin icin sana kizdigini dusunuyorsun. Bu adam seni takmiyor, saygi duymuyor, umursamiyor be canim. Belli degil mi artik? Senin bitirdim dedigin iliski ne zaman baslamis ki? Adam pesini biraktigin icin mutludur, ben sana soyleyeyim. Bayagi kovalamissin cunku.

Bak, sana saygi duymayanin ustune gitme. Seni anlamak, dinlemek istemeyene de israrla laf anlatmaya calisma. Kendi kendini dusurursun ve sinir oldugunla kalirsin. Hala konusursak uzlasiriz sanman... Konusmak istemiyor bu adam, dinlemek istemiyor seni, gormek istemiyor, niye anlamak istemiyorsun?
Artik kendi kendine saygi duy ve bu adamin pesini birak. Oyle "numarami sil, beni arama" vs bile yazma. Oldugu gibi birak sadece. Arama, sorma, gorusme.

Seni uzmek istemem ama bu adam sana hic isinmamis simdi sogusun :KK43: net bi sekilde bi kosede dursun tarzinda yasamis seninle sozde iliskisini. Oturup konusunca hicbise halledemeyecektiniz o senin ona ne kadar deger verdigini iyice anlayip iyice egosu tavan yapacakti ve daha da cok uzecekti seni.
Bosver sen de takma kacirdim veya unuttum ne kadar zamandir hayatinda bu adam
Yilbasinda tanistik, bir ay beraberdik. Belki hizli gelisti hersey ama ben güzel bi iliski olsun istedim. Sonucta ilk zamanlar cicim aylari diye caba göstermek istedim.

Kizlar merhaba daha önce bi konu paylasmistim sizinle, bendenbir kac yas kücük biriyle tanistigimi. Ben o kisiyle cikmaya basladim. Fakat sorun her hafta sonu bulusmak istedigimizde son dakika hep ekildim. Hatts bir seferinde benim numarami bloke etmisti. Ve de bunu inkar etti telim kirildi falan diye. O günde buluscaktik ama o gün bloke edildigim icin ulasamadim. Oda bana aksam is isten gectikten sonra yazdi telim kirildi falan. Konustuk bir daha olmayacagini beni istedigini degisecegini söyledi.Bi kac sonraya yine bulusalim dedik. Yine son dakika gelemiyorum dedi. Okudum cevap yazmadim. Ertesi gün niye beni takmadigini yazdim. Oda bana gelemiyorum yazdigini benim ona cevap yazmamami ve bu yüzden kizdigimi cocukca buldugunu. Ve bu yüzden arkamdan kosmayacagini söyledi. Bu lafin üstüne aradim beni mesgule aldi. Suan müsait degilmis. Bende ona bulusalim dedim. Bugün vakti yokmus yarin olurmus. Yani sevgililer gününde. Is cikisi is yerime gelicekti. Tüm gün yazmadi. Son bir saat kala ona gelip gelmeyecegini sordum. Okumadi. Isten ciktim beyefendi yok. Aradim cikmadi. Sonra yazdigimi okumus. Cevap yok. Bende köpürdpm bitirdim. Numarami sil yazma bidaha dedim. Cok pismanim simdi. Oysaki onunla sorunlari konusmak isterdim neden böyle yaptigini. Ona karsi hislerimin oldugunu bilmesini cok isterdim. Geri gelmesini cok istiyorum. Lütfen bi yol gösterin.
Eklemem gereken bi kac sey var, sadece hafta ici görüsürdük oda sadece oturup konusurduk is günü erken kalkmaliyiz diye biyere gitmezdik. Bitirdim hic arayip sormuyo, icten isterdimki yapma degisicem pisman falan demesini ama... tanisirken yok istemem deyince her gün yazardi yinede, ama simdi ne arayan ne soran. Deger verdim deger bekliyorum anlicaginiz :KK43:

Bence başka bir sevgilisi olabilir bu kişinin.

Niye uzuldugunu anlamadim. Adam seni kale bile almamis. Isi ciktiginda mazeretini bildirme tenezzulu bile gostermemid. Telefonlarini acmamis. Mesajlarina cevap yazmamis. Eee.. su kendi yazdiklarini bir daha oku ve bunlar bir arkadasinin basindan gecseydi sen ne akil verirdin onu dusun.
sen ayrildiktan sonra adamin senin pesinden kosmasini beklemissin adamin da canina minnet olmus gibi isine gelmis. Zorla guzellik olmazki. Sen bitirmeseydin bile adam bitirecekti bence. Oysa sen gururunu kurtarmis oldun. Adam resmen oyuncak gibi oynuyormus seninle. Daha fazla adamin gozunde degersiz olacagina oyle olmadigini gosterip gururunu kurtarmissin. Artik onune bak. Daha cok kisiler cikar onune. Dunyada bir tek bu adam yok. Sana gercekten deger veren biri icin uzul bu adam icin uzulme. Tek bir damla gozyasina yazik bu adam icin. Senden degerli kimse yok. Kiymetini bil. Aldigin kararin arkasinda dur cunku dogru bir karar vermissin. Pismanlik duyma aldigin karardan asla. Bir de sanirim aldatiyordu adam seni. Cunku davranislari onu gosteriyor. Muhtemelen diger kisiden arta kalan zamanlarda seninle bulusuyordu. Hic uzulme. Inan degmez.

En güzeli olmuş, bırak bitir. Adam biliyor onu ne kadar sevdiğini, istese 50 kere arardı. Sana saygı duyup, değer vermeyeni sen de sallamayacaksın. Ayrıca bu devirde hala görüşemiyoruz zaman yok, görüşemiyoruz telefonum bozuk, görüşemiyoruz çok çalışıyorum gibi aslı astarı olmayan bahanelere inanmayın lütfen. Seven ve değer veren her türlü zaman ve imkan yaratır.

Ahh ahh niye bu kadar gurursuz bazı hemcinslerim.
Eminim o erkek müsveddesinin gözünde bile bu halinizle çok iticisinizdir.

Yilbasinda tanistik, bir ay beraberdik. Belki hizli gelisti hersey ama ben güzel bi iliski olsun istedim. Sonucta ilk zamanlar cicim aylari diye caba göstermek istedim.
Evet sen guzel bi iliski istemissin ama bu tek tarafliymis, caba gostermissin adam bunu karsiligini seni takmayarak vermis. Uzuluyosun o yuzden dediklerim belki cok daha fazla uzuyo seni ama gercekler bunlar kendini uzmeyi birAk alti ustu bi ay kolay unutursun sen sakin bi daha arama sorma saki..
Gerci sanki arayacakmissin gibi bi his var icimde :KK43:

Sen onunla sorunlari konusnak istiyorsun , ama kendiai senle konusmayi birak bulusmuyor bile .

Maşallah epey peşinden koşup bir taraflarını kaldırmışsın, az geldi biraz daha koşacaksın galiba pişman olduğuna göre. Telefonu kırılsa o telefon kapalı olur ulaşılmaz. Bloke neden etsin telefon kendi kendine. Çok belli ki başka birisi vardır yanında o yüzden yapmıştır. Üzgünüm ama o seni istemiyor bu çok belli. Neye ve niçin pişmansın?

Bu eziklik beni çok sinirlendiriyor. Özgecan'ın öfkesi hala içimde,. Yorum yapmayayım diyorum duramıyorum. Nedir bu erkek düşkünlüğün? Seni sallamayan, belli ki aldatan bu adam için "keşke konuşsaydım, pişmanım" diyorsun. Allah'ın aşkına bir insan kendini daha ne kadar küçültebilir, ne kadar ezik duruma düşürebilir daha? Yapmayın lütfen, hayat erkeksiz de geçebilir. He illa erkek olsun diyorsan da tek erkek o değil dünyada.

Bu eziklik beni çok sinirlendiriyor. Özgecan'ın öfkesi hala içimde,. Yorum yapmayayım diyorum duramıyorum. Nedir bu erkek düşkünlüğün? Seni sallamayan, belli ki aldatan bu adam için "keşke konuşsaydım, pişmanım" diyorsun. Allah'ın aşkına bir insan kendini daha ne kadar küçültebilir, ne kadar ezik duruma düşürebilir daha? Yapmayın lütfen, hayat erkeksiz de geçebilir. He illa erkek olsun diyorsan da tek erkek o değil dünyada.
Kız zaten ayrılmış neyi ezikligi
robot mu bu kız biter bitmez hislerini kaybetsin

Acaba diyecek uzulecek bilmem ne olacak

Bu anlayissiz yorumlar da beni sinirlendiriyor

Kız zaten ayrılmış neyi ezikligi
robot mu bu kız biter bitmez hislerini kaybetsin

Acaba diyecek uzulecek bilmem ne olacak

Bu anlayissiz yorumlar da beni sinirlendiriyor

Sadece ayrıldım, üzgünüm demiyor farkındaysanız. Konunun başlığı bile "pişmanım". Onu nasıl döndürürüm diye soruyor, konuyu o yüzden açmış. Konuyu ve başlığı okumadan sadece benim yorumumu okuyarak mı yorun yaptınız anlayamadım. Ayrıca siz bu konudan kızın ayrıldığını düşünüyorsanız, diyecek başka lafım da yok.

Amann yaa biri gider biri gelir hiiic uzulme bence cunku seni istemedigini belli etmek icin elinden geleni yapmis. Sevse bulusmaya iki eli kanda olsa gelirdi, seven erkek bu kadar kolay birakmaz. Seni sevmeyen biriyle vakit harcamaktansa bu daha iyi olmus o kadar baglanmadan bitmis gitmis. Gelse donse pismanim falan dese bi sansi daha hakeder mi ondan da emin degilim

şu anlattıklarına rağmen pişman mısın yani ayrıldığına :KK57:

daha kaç kez ekilmeyi bekliyorsun bişeyleri anlamak için?

kızma bana ama bu iş olmaz. bitirmekle en iyisini yapmışsın.

çocuk seni umursamıyor buluşacağınız gün numaranı engelliyor ki sen sürekli arayıp rahatsızlık verme diye. aç gözünü biraz.

o gün senin numaranı engelleyecek kadar ne yaptı nerede bulundu acaba kim bilir.

son dakika ekilmek insanın psikolojisini bozar. o kadar giyin hazırlan bekle son anda işim çıktı. oldu canım evet.:KK51::KK51:

Kizlar merhaba daha önce bi konu paylasmistim sizinle, bendenbir kac yas kücük biriyle tanistigimi. Ben o kisiyle cikmaya basladim. Fakat sorun her hafta sonu bulusmak istedigimizde son dakika hep ekildim. Hatts bir seferinde benim numarami bloke etmisti. Ve de bunu inkar etti telim kirildi falan diye. O günde buluscaktik ama o gün bloke edildigim icin ulasamadim. Oda bana aksam is isten gectikten sonra yazdi telim kirildi falan. Konustuk bir daha olmayacagini beni istedigini degisecegini söyledi.Bi kac sonraya yine bulusalim dedik. Yine son dakika gelemiyorum dedi. Okudum cevap yazmadim. Ertesi gün niye beni takmadigini yazdim. Oda bana gelemiyorum yazdigini benim ona cevap yazmamami ve bu yüzden kizdigimi cocukca buldugunu. Ve bu yüzden arkamdan kosmayacagini söyledi. Bu lafin üstüne aradim beni mesgule aldi. Suan müsait degilmis. Bende ona bulusalim dedim. Bugün vakti yokmus yarin olurmus. Yani sevgililer gününde. Is cikisi is yerime gelicekti. Tüm gün yazmadi. Son bir saat kala ona gelip gelmeyecegini sordum. Okumadi. Isten ciktim beyefendi yok. Aradim cikmadi. Sonra yazdigimi okumus. Cevap yok. Bende köpürdpm bitirdim. Numarami sil yazma bidaha dedim. Cok pismanim simdi. Oysaki onunla sorunlari konusmak isterdim neden böyle yaptigini. Ona karsi hislerimin oldugunu bilmesini cok isterdim. Geri gelmesini cok istiyorum. Lütfen bi yol gösterin.
Eklemem gereken bi kac sey var, sadece hafta ici görüsürdük oda sadece oturup konusurduk is günü erken kalkmaliyiz diye biyere gitmezdik. Bitirdim hic arayip sormuyo, icten isterdimki yapma degisicem pisman falan demesini ama... tanisirken yok istemem deyince her gün yazardi yinede, ama simdi ne arayan ne soran. Deger verdim deger bekliyorum anlicaginiz :KK43:

Bizim insanımız başına taç edeni değilde ayak altında ezenin derdinde. Saplantı olmuş zannımca sizde yoksa karşı tarafın size karşı saygısı sevgisi hiçbirşeyi yok. Siz sizinle kedi fare gibi oynayan birinden olduğunuz için mi pişmansınız?

X