Ayrildim ama…

Yasima yakinlar bi onla bi bunla geziyor dedim. Yasli olsa da kiymet bilir dedim. 40 yasindakilerden daha capkin cikti. Asiri derecede kadinlari çözmüş direk aşık gibi bombardima tutuyo ilk zamanlar. Bunu kendide itiraf ederdi

Belkide eski sevgilisi bosanmistir kocasindan onla evlenir bunu bekliyorum ondan. Muhtemelen knu seviyordu hala

Hahaha aynen aynen ıste yıllarca cocuk buyusun uvey baba olmasın aman dıye bekledık ondan sonra hayatımızda degısıklık olunca ılk ılgı tuzagına dustuk. Valla ılk ayrılınca ne bulasık ne camasır dag gıbı oldu heryer. Sacımı taramadım bır hafta. Psıkolog bana bunları anlattı bende arastırdım evet varmıs oyle bısey. Bi de erken yasta bekar kaldık tek yetıstırdık dıye. Bak cocuk evden gıtmıs okuyor ne guzel. Tek basınasın artık. Eve caya ınsan davet edemıyordum ben de yıllardır. Sımdı ozgur bır evlılık yapıp takılmak varken kocanla ıkı tane daha bakayım onlar da buyusun bıraz da tatıllerı onlara gore organıze edeyım mı dedın naptın? Kız bosver gıyın suslen gez dolas o amcamda merak etme bırını bulmamıstır. Ya benım eskı ayrıldıgımın ertesı gunu bulmus bırını netten ben bır agla bır agla. Benı hıc sevmedı dıye. Ikı haftaya ayrılmıs sonra baskası sonra baskası. Artık takıp etmeyı de bıraktım stalklamıyorum. İşte sartladık ya kendımızı evlenıcez bızde yalnız uyumucaz kocamızla tv ızlıcez falan fılan. Ilgı tuzagına dusmusuz ama normalmıs buyuk degısıklıkler olunca hayatımızda ve bu ask falan degılmıs. O yuzden rahat ol gecıyor bunu bılınce sımdı dıyorum o salakla dokuz ay napmısım ben. Gercı yakısıklıydı gozumuz gonlumuz acıldı bosver

Onu sevmıs olsa senınle evlılık planı yapıp senın yanında kızı engellemez ama sımdı sen aramadıkca egosu zedelenıp saga sola saracagı ıcın ona da sarar merak etme. Bırak denelensın dursun. Hem dua et ınsallah onla evlenır de mutsuz olur oyle bır kadınla boyle bır adam sence mutlu huzurlu olur mu aynı hayatı paylasırken? Off cehennem gıbı olur hayatları. Sende kırk yasa dus bacım on sene erkek gormedık napcan amcaları. Hele cocuklu falan. Senın oglan yok yanında sen cocukla yasamyorsun kı. Bı de bu adam oğlununun da huzurunu bozardı. Sal bunu bacım be. Napcan bunu valla dert dolu adam

Aramiz kotuyken o bitirici konusmayi yapmadan once ne zaman arasam mesguldu biliyo musun. Oyle garanticiydi ki birini bulmadan beni asla birakmaz o ben biliyorum bunu. Ne hali varsa gorsun. Fotolarina bakinca ben bunun neresine uzuluyorum diyorum. Ama sohbeti ve esprilerimiz cok tutuyordu sadece buydu. Dedigin dogru ama bu aşk degil.
Kendisi dedi sen sevseydin hic bir seyi gözün görmezdi, buraya geldin degistin ve bitirdin dedi

Evlenmeden kendini belli ettiği için olaya iyi yönunden bakın, evet üzmüş ama yine de şanslısınız . Gercekten seven böyle davranmaz. Zaman herşeyin ilacı , kafanızı dagıtacak sosyal aktiviteler yapabılırsınız, düşünüp takıntı haline getirmeyin

Bence sohbeti ve esprisi tutmuyordu. Sadece seni ayarlamak için rol yaptı. Ego tatmini belki de andropoz, nedenini bilemiyorum. Kesinlikle sana denk olmadığını anladım. Adam Avcı sen av olmuşsunuz. Uzun zamandır hayatında kimse olmadığı için gerçek sanmışsın, inanmışsın. Şu olaylar başkasının başına gelse ve sana anlatsa yazdıklarımla aynı şeyi düşünürsün. Kendi kıymetini bil, kendine saygı göster, seni hak etmeyen insanları çevrende tutma.

Olabilir hep bir şüphe vardi ayrilirken de oyle oldugunu anlamis oldum
Asinda şöyle ben sürdürsem evlenirdik ama mantik evliligi yaomaya calisiyodu her seye evet der susarsan evlenecek

Olabilir hep bir şüphe vardi ayrilirken de oyle oldugunu anlamis oldum
Asinda şöyle ben sürdürsem evlenirdik ama mantik evliligi yaomaya calisiyodu her seye evet der susarsan evlenecek
Ve olan sana olacaktı. Evliliğin sürsün, huzur olsun diye onu kendinin önüne koyacaktın. Sana önünde ya da arkanda olacak bir eş değil yanı da olacak bir eş lazım. Üzgünüm ama bu kişi kendi eksikliklerini sana rol yaparak gizlemiş ve manipüle etmiş. Bence seni hiç mi hiç hak etmeyen birisi.

Yav millet 30 yıllık eşinden ayrılıyor, ne bu drama quennlik? azıcık kendinize gelin.

Uzun süredir ilişkiniz olmamıl karşınıza ilk çıkana bağlanmışsınız. Duygusal bi yokluktaymışsınız karşınıza bambaşka beğenmeyeceğiniz bi adam da çıksa bi bahane bulup hoşlanırdınız gibi geldi bana.

Yolunuza bakın, yani adam arasa evlenelim dese evlenecek misiniz böyle birisiyle? kızı dert, anası dert gibi duruyor. Ondan sonra buraya gelip nasıl evlendim bilmiyorum derdiniz.

Hayat bazen size gülüyor, bazen şans dönüyor kötü olaylardan, kötü kişilerden koruyor ama siz gözü dönmüş şekilde kendi isteğinizden, hırslarınızdan hastanelik bile oluyorsunuz. Hadi 15-16 yaşında ergen olup ilk aşkınız olsa neyse. Kaç yaşında insansınız ve duygularınıza bu kadar esir olmanız çok saçma, olumlu tek bi şey yokken ortada bi de. Yalan bile söylemiş adam. Nesine güvendiniz?

Bi kendinize gelin, toparlanın. Hayırlısı buymuş diyin yolunuza bakın, kendiniz kaşınıyorsunuz. Evlenip de adam sizi cepte bilip gidip eski sevgilisiyle görüşse, kızıyla ve adamın annesiyle problemler yaşasaydınız çok mu mutlu olacaktınız?

Sabah sabah çok kızdım yav. Her şey baştan aşağı yanlış gidiyorken nasıl bu kadar gözünüz kör olabiliyor, kafam almıyor.

Kurban kesmeniz gerekirken ne anti depresani. Adam yalanci, sözünün arkasinda durmuyor, dengesiz. Basiniza bela aliyordunuz az kalsin. Bence birine hayir yapin. Gitmesi daha hayirli

Annem de böyle şu sıralar, ayrılmadılar birbirlerini seviyorlar ama adam şehir dışına çıktı kızıyla memleketine gitti 2 aydır orda falan annem kafasında kurup duruyor adam da pek mutsuz gelelim yüzyüze dertleşelim diyor annem de niye anlatmıyorsun diyor adam yüzyüze görüşelim yakında gelcem diyor falan annem sürekli ağlıyor :/ Sanırım bu yaşlarda ilişki yürütmek ekstra zor.

Bende korkuyorum işte bu yüzden(sevdimmi deli gibi severim kimseyi gözüm görmez.Oyüzden hayatımda kimseyi istemiyorum.Sizede geçmiş olsun inşallah atlatırsınız bi an önce.

Biliyorum bunlarin hepsinin farkindayim. Neden sevmedi diye üzgünüm ya da neden oldugunu ben bile bilmiyorum. Olmayacagini gördüğüm icin bu duruma geldik zaten. Kör olsam katlanirdim her seye.

Evet bu yaslarda çok daha zor çünkü herkesin agzi yanmis bir kere. Anneniz de insallah mutlu olur. Ama kadin bir seye uzuluyorsa mutlaka bir sey vardir

Üüff madem zırt pırt görüşeceklerdi ne diye boşandılar eski eşle?
Saçma sapan işler.
İyi olmuş vala. Üzgünsünüz biliyorum ama sadece zaman..
Ben nasil bir iliskiler yumagina düştüm zaten hic anlayamadim. Ne halleri varsa görsünler simdi. Eski karisiyla mi gorusu eski sevgilisine mi dönüyo

Sadece o kızdan bile kimbilir ne cekerdiniz .O da kendince baba paylasmayi istemeyecekti tabi.Ilk eşle görüsmeleri zaten sorunlu.Ev degistirmemesi sıkınti.Eski sevgiliyi unutamamis olma ihtimali basli basina ayri bir sorun zaten.Yaşı eh evet cinsel performansini da sorgularim en azindan aaz bucuk bu yaşta ben olsam.Elindeki eksileri kadını ilgiye bogmak ve aklini celmek suretiyle artiya cevirmeye calişiyor ki yine de olmamış.Ilk anda ilgi bombardimanina tutan erkeklerden her zaman kacının deniyor çunku mitlaka ya arazi oluyorlar sizi etkiledikten sonra ya da arizaları ortaya çikiyor.Tabloya bakınca eksilerle dolu.Sizse 41.yasinda çöpsüz üzüm ,çiçek gibi bi kadınsinız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…