• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldım ama doğru mu yaptım bilmiyorum ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Yıllar öncesinden arkadaştık 5 aydır da sevgili daha önce denemiştik ama küçük oldugumuz içinn olduramadık
İkimizde çok inatcı sinirli bi yapıya sahibiz
İlk başlarda bunları törpülesekte son zamanlarda ne yapsak birbirimize batmaya ve küçük şeyler kocaman olmaya başladı
Ufak tefek yalanlarını yakaladım 1 2 gün süren ayrılmalarım oldu
En son ufacık bir tribimde bile gönül almak yerine küsüp uzatmayla karşılık vermeye başladı yani problem ne olursa olsun içinden çıkılmaz bi hale geliyodu iki tarafta alttan almıyodu barıştıgımızda da nolur artık bak kavga etmeyelim çok yoruluyoruz oluyoduk yine kavgalı oldugumuz bir gün
Dışarı çıkıyorum dedi geldikten sonra nereye gittin naptınız dedim arkadaşının evine gittiklerini söyledi halbuki cafeye gitmişler sonrada bana ben tartışmak istemiyorum ne düşünürsen düşün zaten dabah kavgalıydık bide haber mi vercem dedive ben bitirdim
Beni çok seviyo bende onu çokseviyorum ama anlaşamıyoruz yanyanayken hiç bi problem yok
Ama onun yaptıklaır bende çok birikip yordu
Hiç bir zaman gelip istemiyorum bitirelim demedi hiç ayrılıga yonelik olmadı ama en son ben ona “bunu öncekiler gibi sanma istemiyorum artık dönüşü yok benden uzak ol” dedim ve beni heryerden engelledi
Sosyal medyada kuzenimle takipleşiyolar acı çeken paylaşımlar yapıyo
Geçen en yakın arkadaşı canlı yayın yaptı girdim ve benim geldiğimi söyledi yayına arkadaşı faha sonra ben çıktıktan sonra arkadaşı bizim sarkımızı paylaşyı arabada story olarak
Oda üzülüyo biliyorum bende üzülüyorum kafamda çok karışık bitti evet ama özlüyorum ondanda bi adım yok zaten söylediklerimden sonra gurur yapar ben ne yapmalıyım ?

Su arkadaşlarıyla anneleri üzerinden espiri adı altında türlü iğrenç muhabbetler yapan sevgiliniz değil mi adam?

Böyle biri için mi üzülüyorsunuz?

Evet o bilmiyorum kafam çok karışık genel olarak kimseden ayrılamam çok kararsız bi yapım var hep kendimi sorgularım ya kötüydü ama seviyoduk benimle ilgileniyodu fln hep iyi yönleri aklıma gelir bu yüzden de kararlı duramıyorum
Su arkadaşlarıyla anneleri üzerinden espiri adı altında türkü iğrenç muhabbetler yapan sevgiliniz değil mi adam?

Böyle biri için mi üzülüyorsunuz?

En az bi beş yıl daha bekleyin bence

İkinizde baskın karaktere sahip olduğunuzdan durum bu hali almış.
Bi kısır döngü içindesiniz, yıllardırda tanıyormuşsunuz, zaten ilk ayrıldığınızda ayrılsaydınız o zaman biterdi. Ama bu durum (sürekli ayrılıp barışmak) artık size bi alışkanlık yapmış olabilir.
Ben ayrılacağınızı düşünmüyorum, bence yine başırıp ve yine kavga edeceksiniz.
Karşınızdakinin değişmesini beklemeyin kimse değişmez. Sizde değişmezsiniz Fakat ikinizden en az biri,hayata bakış açısını değiştirirse belki bu ilişki çok güzel yerlere gelebilir.

Yalan söylemeyi alışkanlık haline getiren biriyle olmaz diye düşünüyorum.

O zaten eskiye göre okadar değişti ki anlatamam
Yani aslında çok şeye göz yumup kavga çıkartmadıgı oldu benimde aynı ama artık çok yoruldum ufak şeylerin bile büyümesinden
İkinizde baskın karaktere sahip olduğunuzdan durum bu hali almış.
Bi kısır döngü içindesiniz, yıllardırda tanıyormuşsunuz, zaten ilk ayrıldığınızda ayrılsaydınız o zaman biterdi. Ama bu durum (sürekli ayrılıp barışmak) artık size bi alışkanlık yapmış olabilir.
Ben ayrılacağınızı düşünmüyorum, bence yine başırıp ve yine kavga edeceksiniz.
Karşınızdakinin değişmesini beklemeyin kimse değişmez. Sizde değişmezsiniz Fakat ikinizden en az biri,hayata bakış açısını değiştirirse belki bu ilişki çok güzel yerlere gelebilir.

İlişkide sevmek kadar anlaşmak da önemli bana göre. Bir de işin içinde yalan var yani bir şekilde bir şeyler içinize sinmiyor. Bu durumda ayrılmak en doğrusu. Sonradan "şu kadar yılımı verdim, emeğim var seviyorum ama şu durum düzelmedi vs." demektense şimdi ayrılmak daha mantıklı.

Back
X