ayrıldım ama çok sinirliyim

melek_41

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
4
-10
20
daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S***** G** (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim

daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Size bu kadar laf sayan Bi insanla ki saydığı laflar da hiç hoş değil. Kesinlikle buluşmayın. Herşey beklenir böyle adamlardan

Hata sizde.
Bu kadar küfür ve çirkinlik yasandiktan sonra tekrardan gel, medeni bir şekilde ayrilalim demeniz son derece mantıksız.
Ayrica medeni bir şekilde ayrılma evresini geceli çok olmuş,bilemiyorum farkında mısınız.
Ki tokatlamak,saçını yolmak vs ne alaka.
Siz bunu kalkistiginizda oda size vursa,hastanelik olsanız ne olacak.
Siniriniz mantıksız düşünmenize neden oluyor,vazgeçin

daha önceden konu açtığım kişiden dün gece ayrıldım. elimden geldiğince medeni bir şekilde bir mesaj attım. direk kendini savunmaya geçti ve beni suçlamaya başladı. hiçbir şekilde küfür etmedim saygısızlık yapmadım... ta ki bana S*** G (Defol) diyene kadar. o kadar sinirlendim ki başladım saydırmaya. o da bana saydırdı. ağza alınmayacak şeyler söyledik birbirimize... ama gerçekten gerçekten ona da söyledim, tartışmalı bitirmek istemiyorum diye. aradı sövdü sövdü, ben de ona sövdüm, en sonunda da yüzüne kapadım.bir süre sonra aradım ve dedim ki gel iki medeni insan gibi bitirelim bunu. ben bu hikayenin sonunu böyle hatırlamak istemiyorum. gel buluşalım. o da tamam dedi. ama aslında onu bu amaçla değil tokat atmak saçlarını yolmak istediğim için çağırdım. söylediği sözler çok ağırdı ne annemin o*pu olmadığı kaldı ne benim. şimdi dövsem başıma bela alır mıyım
çok sinirliyim
Gereği ne anlamadım.Dövdüğünüzde seviyesi mi artacak?Seviyesizmiş daha da seviyesizleşecek. Ben olsam geri arayıp gel buluşalım medeni bitirelim dahi demezdim. Medeniyet medeni insandan beklenir. Bence engelleyin yolunuza devam edin. Aksi ölü zaman 🤷

çok sinirliyim
Ayy güzel bitirmek falan bi geçin bunları o kadar küfür hakaret geçiyor aranızda güzel bitse nolur Allahaşkına yaa. Buluşmayın daha fazla sinirinizi bozmayın bence.

Buluşmada kimin kime vuracağı belli olmaz.
Siz adamın saçına yapışınca o elleri cebinde bekleyecek mi?
Çok tehlikeli size zarar verebilir ve hatta sonu iyi bitmeyebilir.
Ayrıca aşırı saçma olur. Engelleyin bitsin.

Merhaba, dövseniz başınıza tabii ki bela alırsınız. Haksız fiil, suç vs oluşur.

Bundan öte, ruhsal olarak da kendinize zarar verirsiniz.

Unutmayın; sevgi kaba davranmaz, kendi çıkarını aramaz, kolay kolay öfkelenmez, kötülüğün hesabını tutmaz. Sevgi haksızlığa sevinmez, gerçek olanla sevinir.

Önceki konunuzu bilmiyorum ama doğru olanı bırakıp haksızlığın peşinden gitmeyin lütfen. Bağışlayın ki bağışlanasınız. Esenlikler...

Ne buluşması, ne dövmesi Allah aşkına ? Bitirin gitsin herkes yoluna baksın.

Onunla sırf tekrar barışma ümidiyle buluşmak istediğine o kadar eminim ki. Dövmek vs geç bunları.
Çirkinleşmişsiniz yeteri kadar. Ki ben o adamı S***** G** (Defol) deme seviyesine senin getirdiğini düşünüyorum.
Anana laf eden adamın daha nesini görmek istiyorsun?
Bide medeni ayrılalım demiş.
Öööffff neresinden tutsan elinde kalıyor

abla gözünü seveyim şu kezban modundan bir çık allah rızası için :KK70: adam sen ona saldırırken eli cebinde mi bekleyecek sanıyorsun . haberlerde sürekli kadına şiddet görüyoruz ne diye buluşuyorsun elin herifiyle engelle geç neden seviyeyi aşşağıya çekiyorsun daha annene küfür mü etti git şikayetçi ol . buluşmaya çağırıp dövmek ne ya

X