- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Dedim ya ben gözünü karartıp herşey kabulüm diyeni birkaç aya da vazgeçtim geçinemiyorum ailenle diyene çok kızıyorum
Ben ailesinin yerinde olsam kabul etmem, ama onlar etmiş
Bence buna bile şükretsin
Ne konu sahibi çalışıp bişeylerin mücadelesini veriyor ne de eşi bu saatten sonra bu kadar rahatken ayrı evi düşünür
Sofraya bi tabak koyup gelin almışlar işte, bu daha kolay
Zaten gelinde dünden razıymış demek
konu sahibi diğer üyeliğini sildirmişti,orada söylenenler yeterli gelmemiş demekki yeniden konu açıyor.
ne acelesi vardı ise geçinemem,evlenmem diyen adamı birlikte otuuruz diyerek evliliğe ikne etmişti ve evlenir evlenmez de ayrılık planları yapmaya başlamıştı.bir de işlerden kaçmak için bebek planı yapıyordu demekki uygulamaya koymuş.halbuki bebek olursa işleri daha zorlaşacak.
ayrıca ne olursa olsun eşinin ailesi iyi niyetli.aynı evde oturdukları halde maaşlarına dokunmuyor
Kız ailesini de dinlememiş ki o zaman? Yani onu eşi de kendi ailesi de uyarmış.
Dediğim gibi bir karar almış ve sonuçlarına katlanıyor.
E alan razı veren razı...
Bir de "oyalanırım" mantığı ile çocuk yapacak..
Tüy dikecek...
sen çok iyi niyetlisinde ondan, şimdi ben konu sahibinede kızarım hem önünü göreme hemde korunma, yarında hamileyim diye konu açar, ev hayal olur iyice
konu sahibi diğer üyeliğini sildirmişti,orada söylenenler yeterli gelmemiş demekki yeniden konu açıyor.
ne acelesi vardı ise geçinemem,evlenmem diyen adamı birlikte otuuruz diyerek evliliğe ikne etmişti ve evlenir evlenmez de ayrılık planları yapmaya başlamıştı.bir de işlerden kaçmak için bebek planı yapıyordu demekki uygulamaya koymuş.halbuki bebek olursa işleri daha zorlaşacak.
ayrıca ne olursa olsun eşinin ailesi iyi niyetli.aynı evde oturdukları halde maaşlarına dokunmuyor
Ailesini dinlemeyen bizi mi dinleyecek
Çocuğa da karar verdiyse zaten ohooo
Boşa nefes tüketmeye gerek yok
İyi oyalanmalar
sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben yandım sen yanma
aynılarını bana da diyodu kızı gibi görür falan hatta kaynanam iyi aslında melek gibi derler ona ama asla melekde olsa olmuyor bir eve bir kadın yakışır
yeni gelin evi varen tazecik yuva varken o kahrı çekme gerekirse ayrıl inanki bana da bunları diyoları kızıodum herkeze benimkiler iyi falan die saçmalıodum ama iyi olmakla bile ilgisi yok inanki herkez bibirine batıyor beraber yaşayınca ..anlatsam daha neler
bele ananın babanın yanında durumu düzelince evlenin şimdiki aklım olsa öle yapardım
eğer illede dinlemiceksen canım dünya cehennemine hoşgeldin
Evet böyle bi konu sahibi daha vardı değil mi? Çocuğu unut zamanı değil işe gir dedikçe o yanaşmıyordu işine gelmiyordu..
Tanıdık geldi..
Aynı kişi mi ? :44:
oyalanmak için çocuk mu yapılır ya? oyuncak mı bu?
eğer kişi oyalanmak istiyorsa ufaktan bi iş bulup çalışmayı denese daha mantıklı olur.
benim ense tüylerim havalanıyo yavaş yavaş
evet aynı kişi,burada olayları biraz eksik anlatmış
Ah Kadesacım sende benim gibi çok safsın
Eli ayağı tutsa da neden çalışsın bu matmazeller
Bulurlar bi erkek, ağzından girer burnundan çıkar 'evlenemem durumum şöyle' dese bile
'Aynı evde otururuz ailenle nolcak canım seviyoruz ' der keklerler
3-5 aya da eyvahlar olsun ben bişey istemedim bi tabak çorbaya razıydım ama huzur vermediler ben bunlarla yaşayamam diye dram yapar yine eşimi kekler ayrı eve çıkarım diye düşünürken
Bir de ayrı evde yalnız olmayayım oyalancak bişeyler olsun mesela bebek diye düşünürler..
o zaman kendi düşen ağlamayacak.olur mu öyle şey?hayat müşterek diyoruz,bir nikah kıymayla iş bitseydi herşey güllük gülistanlık olurdu.
nolur bu evlilik ortamına çocuk yapma konu sahibi,kendine acımıyorsan o yavruya acı.
Ah Kadesacım sende benim gibi çok safsın
Eli ayağı tutsa da neden çalışsın bu matmazeller
Bulurlar bi erkek, ağzından girer burnundan çıkar 'evlenemem durumum şöyle' dese bile
'Aynı evde otururuz ailenle nolcak canım seviyoruz ' der keklerler
3-5 aya da eyvahlar olsun ben bişey istemedim bi tabak çorbaya razıydım ama huzur vermediler ben bunlarla yaşayamam diye dram yapar yine eşimi kekler ayrı eve çıkarım diye düşünürken
Bir de ayrı evde yalnız olmayayım oyalancak bişeyler olsun mesela bebek diye düşünürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?