Ayrı Dünyaların Mı İnsanıyız?

Kazakla sevisilinir ama .
Bence biraz giyinik olunca daha karizmatik görünüyor, üstelik heyecanlı
Allah'ım bı günlüğüne görünmez puşt olasım geldi
Gerçi benim de zamaninda hem de boğazlı kazak ile seks yapmisligim vardi çıkarmaya üşenip

Evlenme düşüncen yoksa eğlenmeye dewamke ne bileyim ya bu kadar düşünmeye gerek var mı ?

Amaaan haklısın aslında. Hep erkekler mi diyecek ben bu sefer cocuga 'Senden hoşlanıyorum ama ciddi ilişki de istemiyorum:///// .ssssss' dedim
Dur sana bişi anlatıyım ünivde bi kürt çocuk vardı ama şu hani capslerdekinden dhshhdjd kısa paçalı , nargileci falan neyse bunla alay ederken ben birden etkilendim sonra sıkılmaya başladım aldım karşıma kaç leşim var bilio musun dedim kaçtı resmen djnshhd leş ne anlamda biliyorsun değil mi ?

kumar boyutunda değil de eğlence içinse kahvede oyun oynamayı da pek abes karşılamıyorum neden se...kendi babam,abimin hiç kahve alışkanlığı yoktur onlardan gördüm de alışığım sanılmadı
ama oturup konuşulacak ortak konu,ortak nokta yok dersen ,evet orda bende bu ilişki yürümez sonu yok derim...ama artık ileriye dönük ilişki düşünüyo olman benim hoşuma gitti senin adına sevindim...umarım kendine,kafana uygun biriyle olursun...ama kendini şartlama da akışına bırak

Haaa ben bunu okumamıştım. Bu önemli bir detay konu sahibi için ama yine de olmaz. Cıks. Çok zitlar.
ya sen inanmıyorsun ama bazı arıza kadınlar ( ben gibi) böyle kendiyle alakasız tipleri çekici bulur ben entel bi adamla da oldum, en apaçisiylede ay neden gülüyorum bilmiyorum pardon

off krovasana kuru hasan esprisi yaptığımı hatırladım şu an, şu an ne zaman kruvasan denilse kuru hasan diyorum ve otomatiğe bağladı bu.
ben bu topicten çıkıyorum ben de bir kro yum arkadaşlar.
krolukla ilgisi yok bence reklam da vardı ya
benim kızlar yiyor kruvasan ne zaman yeseler kuru hasan diyorum bende

ya sen inanmıyorsun ama bazı arıza kadınlar ( ben gibi) böyle kendiyle alakasız tipleri çekici bulur ben entel bi adamla da oldum, en apaçisiylede ay neden gülüyorum bilmiyorum pardon
Yok anlıyorum aslında zit kutuplar kendini çeker mi neydi öyle bir sey var ama bence bu iş olmaz yaa
Baya baya gulmussun bu arada gözümden kaçmadı tabiisi. hep gül

evet evlenince kesin mutsuz olursunuz.
benim anlamadığım madem öyle...
böyle bir insanla nasıl mutlu bir ilişki halindesiniz ?

Birkac yılda kaba bir tabir olacak ama beni adam ettiniz. Artık karşımdakinin bana olan davranışlarına dikkat ediyorum. Sınırlarım var. Saygısızlık vs varsa aşkımdan ölsem de bitirmek daha mantıklı geliyor. Zaten bir sonraki gelince önceki hatırlamıyorsun bile...
Sanırım artık kendime daha çok saygı duyuyorum, daha çok seviyorum.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…