- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ilişki içerisinde değiliz. Flört diyelim.evet evlenince kesin mutsuz olursunuz.
benim anlamadığım madem öyle...
böyle bir insanla nasıl mutlu bir ilişki halindesiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilişki içerisinde değiliz. Flört diyelim.evet evlenince kesin mutsuz olursunuz.
bu durumda olmayacak duaya amin demeyelim de diyebiliriz,Ilişki içerisinde değiliz. Flört diyelim.
Sosyo kültürel seviyenin altında erkekler seksi geliyor galiba sana.Merhabalar hanımlar,
Başlık biraz Yeşilçam Filmleri'nin isimlerini andırdı farkındayım. Kısa bir süre önce biriyle tanıştım. Henüz az sayıdaki buluşmalarımızda; vakit geçirmekten keyif aldım, güldüm, eğlendim. Ama... İşte aması var.
Belli bir yaşanmışlığa sahip olunca ya da az çok belli bir olgunluğa gelince mantık ön plana çıkıyormuş sanırım. Kalbinin götürdüğü yerden gidemiyorsun, ayakların yere sağlam bassın istiyorsun.
Aramızda yaşam tarzı olarak o kadar çok fark varmış ki yeni yeni buluştukça, konuştukça fark ediyorum. Türkçe'yi yazı dili olarak iyi kullanırım. Karşımdaki kişi 'direkt' yazamayan biri, 'yapmakta' yerine 'yapmakda', 'falan' yerine 'felan' yazıyor. Yani muhtemelen en son ilkokulda eline kitap almış.
Boş zamanlarımda ben mesela arkadaşlarımla gezerim, bütçemizin elverdiğince değişik restoranlara gider, değişik yemekler deneriz. En kötü ihtimal evimde oturur film izlerim, ilgi duyduğum alanlarla ilgili araştırmalar yaparım. Karşımdaki kişi ise izin günlerinde kahveye gittiğini söyledi. Orada bir dumur oldum zaten.
Ailesiyle yaşıyor. Birkaç yıldır çalışıyor, hem de Türkiye standartlarına göre iyi bir maaşa. Buna rağmen herhangi bir birikimi yok. Aksine borç içinde. Nedense parasını yönetemeyen erkeklerden hazzetmiyorum. Çok istisnai durumlar olur, hastalık vs gibi ama öyle bir durum da yok.
Ailelerimiz de birbirine çok uç. Detaylıca anlatıp burada tepki almak istemiyorum. Ama ileride evlensek ailenin marjinal ve sevilmeyen gelini olma ihtimalim hayli yüksek. Ay Meredith daha flört ediyorsunuz ne evlenmesi diyecekleri duyar gibiyim. Ama artık gelecek odaklı bir ilişki istiyorum. O yüzden bunu da göz önünde tutuyorum.
Bana bu durum ilişkiye evrilirse ne kadar da iyi anlaşırsak anlaşalım, mutsuz olurmuşum gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir hanımlar?
Biraz da höt zöt tipler seksi geliyor galibaSosyo kültürel seviyenin altında erkekler seksi geliyor galiba sana.
Şu aşamada uygun bir şekilde iki tarafta bağlanmadan bitirin bence. Anlattıklarınızla mutlu bir evlilik çok zor. Olsa bile ömrünüz biterIlişki içerisinde değiliz. Flört diyelim.
Teşekkür ederim bana boş beleş dediğiniz için.
Param varken gidip Tofaş alıyor olmam zengin olmadığımı, istesem Mercedes alamayacağımı göstermez. Sadece tuhaf zevklerim olduğunu gösterir :)
Umarım yazım vs. tarzımdan belli ölçüde kulturumu anlayamayan yapınız üstteki benzetmemi anlamanıza olanak verir.
Oldu canım hemde soğanlıydı dhnshdjdjshjdjdjdjshsayyy ben çok severim lahmacun
ama ilk buluşmada olmaz tabi
Yani buna ben cevap verem elime mendil alıp başa geçiyorum. Halay tüm sorunları çözüyor.evet evlenince kesin mutsuz olursunuz.
Yani uzun süreli ilişki içine girmiş değilim, hatta ilişki içine girmiş değilim.Mercedes alacak parasi olan mercedes alir, tuhaf zevki tofaşsa onu da alir ama uzun sureli ilişki icine girmez tofaşla, hobi olarak kullanir arada kullanir.
Mercedes alacak adamin sadece tofaşi oldugunu hiç gormedim. Tofaşa o kadar tutkun olan da şikayet etmiyordur zaten bu arabanin şurasi şöyle, burasi boyle diye sonucta tofastan bir mercedes performansi beklememek gerektigini bilir. Bekleyecekse direkt mercedes alir.
Karşımdaki kişi ise izin günlerinde kahveye gittiğini söyledi. Orada bir dumur oldum zaten.
Üzülürek olmaz gibi geldiMerhabalar hanımlar,
Başlık biraz Yeşilçam Filmleri'nin isimlerini andırdı farkındayım. Kısa bir süre önce biriyle tanıştım. Henüz az sayıdaki buluşmalarımızda; vakit geçirmekten keyif aldım, güldüm, eğlendim. Ama... İşte aması var.
Belli bir yaşanmışlığa sahip olunca ya da az çok belli bir olgunluğa gelince mantık ön plana çıkıyormuş sanırım. Kalbinin götürdüğü yerden gidemiyorsun, ayakların yere sağlam bassın istiyorsun.
Aramızda yaşam tarzı olarak o kadar çok fark varmış ki yeni yeni buluştukça, konuştukça fark ediyorum. Türkçe'yi yazı dili olarak iyi kullanırım. Karşımdaki kişi 'direkt' yazamayan biri, 'yapmakta' yerine 'yapmakda', 'falan' yerine 'felan' yazıyor. Yani muhtemelen en son ilkokulda eline kitap almış.
Boş zamanlarımda ben mesela arkadaşlarımla gezerim, bütçemizin elverdiğince değişik restoranlara gider, değişik yemekler deneriz. En kötü ihtimal evimde oturur film izlerim, ilgi duyduğum alanlarla ilgili araştırmalar yaparım. Karşımdaki kişi ise izin günlerinde kahveye gittiğini söyledi. Orada bir dumur oldum zaten.
Ailesiyle yaşıyor. Birkaç yıldır çalışıyor, hem de Türkiye standartlarına göre iyi bir maaşa. Buna rağmen herhangi bir birikimi yok. Aksine borç içinde. Nedense parasını yönetemeyen erkeklerden hazzetmiyorum. Çok istisnai durumlar olur, hastalık vs gibi ama öyle bir durum da yok.
Ailelerimiz de birbirine çok uç. Detaylıca anlatıp burada tepki almak istemiyorum. Ama ileride evlensek ailenin marjinal ve sevilmeyen gelini olma ihtimalim hayli yüksek. Ay Meredith daha flört ediyorsunuz ne evlenmesi diyecekleri duyar gibiyim. Ama artık gelecek odaklı bir ilişki istiyorum. O yüzden bunu da göz önünde tutuyorum.
Bana bu durum ilişkiye evrilirse ne kadar da iyi anlaşırsak anlaşalım, mutsuz olurmuşum gibi geliyor. Sizin yorumlarınız nedir hanımlar?
Evet, Istanbul'dayım. Listenizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum :)Ay çok korkunç.
Izin gününde kahveye giden adam. Allahım ne okudum ben ya
İstanbulda mısınız, cok guzel restoran listem var.
Boşverin bu adamı.
Bildiğim kadarıyla epey farklı sevgililer için konu açtınız burda . Buluşmak için sırada baya iyi özellikte kişiler de var. Bu kadar kişiyi nerden buluyorsunuz acaba Ben cidden bir tek insan bile bulamıyorum da . Eleştiri amaçlı değil yanlış anlamayın hakkaten merak ettim . Umutsuzum çünkü biraz . Belki bi öneri olur banaoklukta olsam geçen hafta sonu hem tip hem de yaşayış tarzı bakımından onun birkaç level üstü olan 3 kişinin buluşma teklifini, yetiştirmem gereken bir çeviri olduğu için reddetmezdim diye düşünüyorum.