Ayrı Dünyaların Mı İnsanıyız?

Bi herif bulmuştum üniv de :KK70: o da epey üst seviyede flört ediyordu :KK70: sonra bir gün mesaj attı Herkez seni merak ediyor diye :KK70: okul değişicem bu iş olmaz dedim 🤘 iğreniyorum ya herkez falan yazan tiplerden :KK70: ama bişi diim mi kocam kıro dhshhshshshshhshshshhsjshdhd
Kroyum emme para bende misali 🤪

Teşekkür ederim bana boş beleş dediğiniz için.

Param varken gidip Tofaş alıyor olmam zengin olmadığımı, istesem Mercedes alamayacağımı göstermez. Sadece tuhaf zevklerim olduğunu gösterir :)
Umarım yazım vs. tarzımdan belli ölçüde kulturumu anlayamayan yapınız üstteki benzetmemi anlamanıza olanak verir.
Her kelimenizden kültür fışkırıyor hanımefendi maşallah :KK70:

Buraya açtığınız konulardan, hayatınıza giren erkeklerden gördüğünüz muamelelerden çok elit bir hayat yaşadığınız ve kültür dehası olduğunuz çok açık aslında haklısınız, ben bunu anlayamadıysam demek.

Ben sizin kendinizi tanıttığınız gibi biri olmadığınızı düşünüyorum. Öyle olsanız hep böyle boş beleş insanlar girmez hayatınıza.
Bir yerlerde ortak noktalarınız, benzer yönleriniz var demek ki.
O yüzden hayır olmaz diyemeyeceğim.
Tahinciğim yemin ederimmm , tayivin gözü önüne aksın ki ben İbrahim tatlıses bile dinlememişemm :KK70: ama kıro ile evlendim ??? 🥀🥀🥀

Benim sevgilim de boş zamanlarda kafe yerine kahveye gidiyor çünkü arkadaş kesiminin zeka seviyesi kafede değil kahvede oturmaya yönelik. Kendisi okumuş, yazım kurallarına da dikkat eden birisi hatta😂 kahveye gitmek mi ıyyyy diyen hankmlara ithafen tek kıstas bu olmamalı bence. Onun dışında yazım kurallarına ben de taktığım ve biri karşımda de da'yı ayırmayınca fena oluyorum. Bu, her şeyden öte entelektüel birikimdir çünkü.

Ben sizin flörtünüzün sonunu pek parlak göremedim. Duygular devreye girmeden sınırı çekin derim ben.

Her kelimenizden kültür fışkırıyor hanımefendi maşallah :KK70:

Buraya açtığınız konulardan, hayatınıza giren erkeklerden gördüğünüz muamelelerden çok elit bir hayat yaşadığınız ve kültür dehası olduğunuz çok açık aslında haklısınız, ben bunu anlayamadıysam demek.
Şu an Ziya Gökalp'in Türkçülüğün Esasları adlı eseriyle ilgili essay yazarken bunu söylemeniz de trajikomik oldu :)

Hayatıma giren erkekler ayrı, okuduğum okullar, aldığım eğitim-kültür, yetiştiğim aile farklı.

Belki kendimden aşağıda erkekleri seçmek hoşuma gidiyor vs vs.

Çok da iyi okullarda okudum. Birçok konu hakkında da bilgim vardır. Kültürlüyüm, genel kültürüm de tavan. Ailem de kültürlü bir aile. Oldu mu?

Ne sosyal medyada ne de gerçek hayatta kimseye alttan alta laf sokmaya çalışacak ezikliğim de yok. Yapıyorsam bir hata kendime yaparım.

kahvede oturması niye sorun yahu ...kafede arkadaşla oturup kahve içmek modernlik de kahvede oturup çay içmek kroluk mu oluyor...nasıl yazdığı,nasıl konuştuğundan çok sana nasıl davrandığını dikkate al birde insanlara karşı kaba mı kibar mı onu incele...ama tek takıldığım taksi şöförü olması onlar biraz çapkın oluyor ona dikkat? ailesiyle yaşamayacaksanızda yaşam farkına pek takılmayın gün gelir aile size ayak uydurur gün gelir siz aileye yada olmadı bir birinizi kabullenir ona göre yaşarsınız

Of geçen kazakla seviştiği gerçeği geldi aklıma....
Kazakla sevisilinir ama .
Bence biraz kıyafetli olunca daha karizmatik görünüyor, üstelik heyecanlı
Allah'ım bı günlüğüne görünmez puşt olasım geldi 😅

Son düzenleme:
kahvede oturması niye sorun yahu ...kafede arkadaşla oturup kahve içmek modernlik de kahvede oturup çay içmek kroluk mu oluyor...nasıl yazdığı,nasıl konuştuğundan çok sana nasıl davrandığını dikkate al birde insanlara karşı kaba mı kibar mı onu incele...ama tek takıldığım taksi şöförü olması onlar biraz çapkın oluyor ona dikkat? ailesiyle yaşamayacaksanızda yaşam farkına pek takılmayın gün gelir aile size ayak uydurur gün gelir siz aileye yada olmadı bir birinizi kabullenir ona göre yaşarsınız
Zor bir anımda yanımda olmuştu. Bu etkiledi en çok beni. Yine bir şey lazım olsa koşa koşa geleceğini biliyorum.
Ama uzun vadede ne hakkında oturup konuşup, vakit geçirebiliriz ki diye düşünmeden edemiyorum.
Kahveye de oyun oynamaya gidiyor. Çay içmeye değil.

X