- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.683
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok bu seviyede de değildir artık ya
Allah'ım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçi benim de zamaninda hem de boğazlı kazak ile seks yapmisligim vardi çıkarmaya üşenipKazakla sevisilinir ama .
Bence biraz giyinik olunca daha karizmatik görünüyor, üstelik heyecanlı
Allah'ım bı günlüğüne görünmez puşt olasım geldi
Allah'ım....
Evlenme düşüncen yoksa eğlenmeye dewamke ne bileyim ya bu kadar düşünmeye gerek var mı ?Zor bir anımda yanımda olmuştu. Bu etkiledi en çok beni. Yine bir şey lazım olsa koşa koşa geleceğini biliyorum.
Ama uzun vadede ne hakkında oturup konuşup, vakit geçirebiliriz ki diye düşünmeden edemiyorum.
Kahveye de oyun oynamaya gidiyor. Çay içmeye değil.
Peki ya ayaklarYalnız bende haşin severim eşimi
Her yer öpmek gibi huyum vardır arada burnunu da öperim
Allah'ım bende mi kıroyum yoksa
Bak bu doğru… zengindi ama fas fakirleşti ve ben kırolukla baş başayımm yıkılmadım ama kedi bi de get yaw
Amaaan haklısın aslında. Hep erkekler mi diyecek ben bu sefer cocuga 'Senden hoşlanıyorum ama ciddi ilişki de istemiyorum:///// .ssssss' dedimEvlenme düşüncen yoksa eğlenmeye dewamke ne bileyim ya bu kadar düşünmeye gerek var mı ?
Dur sana bişi anlatıyım ünivde bi kürt çocuk vardı ama şu hani capslerdekinden dhshhdjd kısa paçalı , nargileci falan neyse bunla alay ederken ben birden etkilendim sonra sıkılmaya başladım aldım karşıma kaç leşim var bilio musun dedim kaçtı resmen djnshhd leş ne anlamda biliyorsun değil mi ?Amaaan haklısın aslında. Hep erkekler mi diyecek ben bu sefer cocuga 'Senden hoşlanıyorum ama ciddi ilişki de istemiyorum:///// .ssssss' dedim
Zor bir anımda yanımda olmuştu. Bu etkiledi en çok beni. Yine bir şey lazım olsa koşa koşa geleceğini biliyorum.
Ama uzun vadede ne hakkında oturup konuşup, vakit geçirebiliriz ki diye düşünmeden edemiyorum.
Kahveye de oyun oynamaya gidiyor. Çay içmeye değil.
Haaa ben bunu okumamıştım. Bu önemli bir detay konu sahibi için ama yine de olmaz. Cıks. Çok zitlar.İyi sevişiyormuş o da etkiler bence hemde epey.
Yok yaw resimde ki şahsiyet direkt üst solunum yolunu tek öpücükle halletmiş :))Yalnız bende haşin severim eşimi
Her yer öpmek gibi huyum vardır arada burnunu da öperim
Allah'ım bende mi kıroyum yoksa
ya sen inanmıyorsun ama bazı arıza kadınlar ( ben gibi) böyle kendiyle alakasız tipleri çekici bulur ben entel bi adamla da oldum, en apaçisiylede ay neden gülüyorum bilmiyorum pardonHaaa ben bunu okumamıştım. Bu önemli bir detay konu sahibi için ama yine de olmaz. Cıks. Çok zitlar.
ayyy ben çok severim lahmacunKocam olacak boyu uzayası beni ilk buluşmada lamaçunccuya götürdü nolur kimse beni kınamasın başına gelir
krolukla ilgisi yok bence reklam da vardı yaoff krovasana kuru hasan esprisi yaptığımı hatırladım şu an, şu an ne zaman kruvasan denilse kuru hasan diyorum ve otomatiğe bağladı bu.
ben bu topicten çıkıyorum ben de bir kro yum arkadaşlar.
Yok anlıyorum aslında zit kutuplar kendini çeker mi neydi öyle bir sey var ama bence bu iş olmaz yaaya sen inanmıyorsun ama bazı arıza kadınlar ( ben gibi) böyle kendiyle alakasız tipleri çekici bulur ben entel bi adamla da oldum, en apaçisiylede ay neden gülüyorum bilmiyorum pardon
Birkac yılda kaba bir tabir olacak ama beni adam ettiniz. Artık karşımdakinin bana olan davranışlarına dikkat ediyorum. Sınırlarım var. Saygısızlık vs varsa aşkımdan ölsem de bitirmek daha mantıklı geliyor. Zaten bir sonraki gelince önceki hatırlamıyorsun bile...kumar boyutunda değil de eğlence içinse kahvede oyun oynamayı da pek abes karşılamıyorum neden se...kendi babam,abimin hiç kahve alışkanlığı yoktur onlardan gördüm de alışığım sanılmadı
ama oturup konuşulacak ortak konu,ortak nokta yok dersen ,evet orda bende bu ilişki yürümez sonu yok derim...ama artık ileriye dönük ilişki düşünüyo olman benim hoşuma gitti senin adına sevindim...umarım kendine,kafana uygun biriyle olursun...ama kendini şartlama da akışına bırak