MALZEMELER ;
4 yk Nohut
4 yk Pilavlık Bulgur
4 yk Yeşil Mercimek
2 ad Salatalık
600-700gr Yoğurt
İsteğe göre, sarımsak, nane, pul biber veya diğer baharatlar.
Su
HAZIRLANIŞI ;
Bakliyatlar akşamdan ıslatılır ve ertesi gün yumuşayana kadar haşlanır.
Yoğurt su ile karıştırılarak koyu yogun ayran kıvamı elde edilir.
İçerisine, haşlanmış bakliyatlar, rendelenmiş salatalıklar eklenir ve isteğe göre sarımsak ve baharatlar ilave edilir.
Normal Kahvaltı saat 9′da yapılacak ve 12:00′de başlayarak 20:00′de bitecek şekilde her 2 saatte 1′er kase detoks çorbası içilecek.
Kahvaltıda yenmesi gerekenler ; 1 yumurta,peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşillik ve çay.1 Dilim Kepek Ekmeği..
Ayran detoksu ayda 2 gün olacak şekilde 1 defa yapılmalıdır.
Detoks yapıldığı gün, su ve bitki çayları dışında hiç bir şey yenilip içilmemelidir.
2 gün sonunda tartıda kiloya bağlı olarak 2 kilo eksilme göreceksiniz.
Ayran detoksu sırf yağdan gitmektedir söylendiğine göre..
Birebir yaptığım için ayda 1 bu detoksu tavsiye ediyorum. Memnun kalacağınıza eminim ve yaptıktan sonra da yorumlarınızı bekliyorum.
Bol kilo vermeler dilerim.
http://diyetyemekleritarifleri.com/ayranli-corba-detoksu-tarifi.html
sağlıklı bir detoks yapanlarda iyi sonuçlar almış benim gibi kilo vermesi yavaşlayanlara iyi bir motive de olur ben biraz değiştirerek uygulamayı düşünüyorum bakliyat yerine belki kepek ekmek daha bol salatalık mayda
noz dere otu naneli az zeytin yağ bol baharat sirke felan kahvaltıyla da pek aram yok çay kahve derken öğlen oluyor ancak acıkıyorum onu da öğlene kaydırabilirim uygularsam sonuç yazarım hepimize kolay gelsin