senin için altlı üstlü oturmak, evin küçük olması, ev ve eşya ile ilgili hayallerini gerçekleştirememek sorunsa, bunu birlikte olduğun kişiyle paylaşmakta haklısın. senin için bunlar önemliyse, içinde tutarak sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz zaten. ama böyle bir mesaj atıp, sonuna da "bitirelim, beni arama" yazman bence çok fevri bir davranış olmuş. kendimi birlikte olduğun kişinin yerine koyuyorum, bir buçuk yıllık ve evlilik konuşulan bir ilişkide böyle mesajla ayrılık olsa çok üzülürdüm. kendimi değersiz ve sevilmemiş hissederdim.
seviyorum diyorsun, sevgi anlayış ve fedakarlık ister canım. sevdiğin adamın da sorumlulukları var, bunu biraz anlamaya çalış. yapamayacaksan da bu senin düşüncen, birşey diyemem. ben sanırım o evde otururdum sevdiğim insanla birlikte olmak benim için en önemli şey olurdu, ama ssenin düşüncene de saygı duyuyorum. sadece bu ilikiyi bu şekilde bitirmeni yadırgadım. hayat boyunca eşimiz ve çocuklarımız için öyle çok fedakarlık yapmamız gerekiyor ki, evin küçük olması eşyalar falan oldukça önemsiz detaylar olarak kalıyor. bence biraz düşününce sen de burdaki pek çok arkadaşın yorumuna hak vereceksin.